QUOTE(diasaja @ 2010 12 30, 09:58)
pliusai:
nenusitarkuosi nagų ir pirštų
sutarkuoto sūrio gaunasi stebuklingai daugiau nei tarkuojant su kita tarka
likučius patogu palikti toje pačioje dėžutėje
vaikams džiaugsmas tarkuoti
minusai:
didelį kiekį tarkuojant, reikia vis atidarinėti ir išpilti
mažą kiekį tarkuojant, reikia vis pakratyti įstrižai, kad iš tūbelės sūris iškristų į dėžutę
didelė kaina (nors ir su akcija)
nenusitarkuosi nagų ir pirštų
sutarkuoto sūrio gaunasi stebuklingai daugiau nei tarkuojant su kita tarka
likučius patogu palikti toje pačioje dėžutėje
vaikams džiaugsmas tarkuoti
minusai:
didelį kiekį tarkuojant, reikia vis atidarinėti ir išpilti
mažą kiekį tarkuojant, reikia vis pakratyti įstrižai, kad iš tūbelės sūris iškristų į dėžutę
didelė kaina (nors ir su akcija)
Del didesnio kiekio, nezinau ar tai pavadinciau optine apgaule as jau kaip ir esu rasius, kai su burokine tarka sutarkuoju suri (toki pat kieki) tai pvz. padengiu viena pica ir dar atrodo pusplike, o kai su surio maluneliu - tai 2 picas ir dar surio lieka Man tada suris ekonomiskiau naudojas As tarkuoju ne tik dziuga, bet ir visus normalius surius, bet ne ju gaminius Darant surio kamuoliukus, salotoms ar ant makaronu ar siaip, maltas suris nepamainomas
As ji pamegau net labai, pradzioj ir buvau tos nuomones, kad galima ir be jo