Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(diasaja @ 2010 12 30, 09:58)
pliusai:
nenusitarkuosi nagų ir pirštų
sutarkuoto sūrio gaunasi stebuklingai daugiau nei tarkuojant su kita tarka
likučius patogu palikti toje pačioje dėžutėje
vaikams džiaugsmas tarkuoti
minusai:
didelį kiekį tarkuojant, reikia vis atidarinėti ir išpilti
mažą kiekį tarkuojant, reikia vis pakratyti įstrižai, kad iš tūbelės sūris iškristų į dėžutę
didelė kaina (nors ir su akcija)

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Del didesnio kiekio, nezinau ar tai pavadinciau optine apgaule biggrin.gif as jau kaip ir esu rasius, kai su burokine tarka sutarkuoju suri (toki pat kieki) tai pvz. padengiu viena pica ir dar atrodo pusplike, o kai su surio maluneliu - tai 2 picas ir dar surio lieka thumbup.gif Man tada suris ekonomiskiau naudojas ax.gif As tarkuoju ne tik dziuga, bet ir visus normalius surius, bet ne ju gaminius blush2.gif Darant surio kamuoliukus, salotoms ar ant makaronu ar siaip, maltas suris nepamainomas bigsmile.gif
As ji pamegau net labai, pradzioj ir buvau tos nuomones, kad galima ir be jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 12 30, 18:49)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Del didesnio kiekio, nezinau ar tai pavadinciau optine apgaule biggrin.gif as jau kaip ir esu rasius, kai su burokine tarka sutarkuoju suri (toki pat kieki) tai pvz. padengiu viena pica ir dar atrodo pusplike, o kai su surio maluneliu - tai 2 picas ir dar surio lieka thumbup.gif Man tada suris ekonomiskiau naudojas ax.gif As tarkuoju ne tik dziuga, bet ir visus normalius surius, bet ne ju gaminius blush2.gif Darant surio kamuoliukus, salotoms ar ant makaronu ar siaip, maltas suris nepamainomas bigsmile.gif
As ji pamegau net labai, pradzioj ir buvau tos nuomones, kad galima ir be jo blush2.gif
Vau bigsmile.gif kiek komentaru apie surio maluneli,aciu VISOMS g.gif na nejaugi man jo reikia doh.gif tai daiktas kurio galvojau tikrai neuzsimanysiu, nes turiu ta senaja nerealia TW tarka su deklu ir man ji nepamainoma. Tai dabar reziume koks? Naujoji prastesne uz senesne??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 30, 19:56)
[size=1][/size]Vau  bigsmile.gif  kiek komentaru apie surio maluneli,aciu VISOMS  g.gif  na nejaugi man jo reikia  doh.gif  tai daiktas kurio galvojau tikrai neuzsimanysiu, nes turiu ta senaja nerealia TW tarka su deklu ir man ji nepamainoma. Tai dabar reziume koks? Naujoji prastesne uz senesne??? blink.gif

Tarka yra tarka, o malunelis yra malunelis lotuliukas.gif
Siaip as labai dar noriu tokios tarkos, bet ji tarkuoja stambiai, ji tikrai neatstos surio malunelio. Zinok tau jo tikrai reikia mirksiukas.gif Ypac, jei ne tik suriui tarkuoti naudosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 29, 21:03)
Naudoju kokius 3 metus.
dar niekas nesudilo. Pacio malunelio darbines dalys su deimantu dulkemis, todel susideveti neturetu. Gali susideveti tik plasmasines dalys, bet jas manau pakeistu, jei sandely ju yra 4u.gif Malu ir pipirus ir gvazdikelius ir cinamona kai reikia. Turiu 2, vienam pipirai, kitam juros druska, nes vyrui druskai prireike atskiro biggrin.gif
Taip pat turiu 4 prieskonines, tik galva pakeiciu ir malu kitokius pipirus ar gvazdikelius 4u.gif

Gal galėtum parašyti kokios prieskoninės tinka malūnėliui. Ar yra jų pirkti. O malūnėlis fantastiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 12 30, 20:54)
Gal galėtum parašyti kokios prieskoninės tinka malūnėliui. Ar yra jų pirkti. O malūnėlis fantastiškas  thumbup.gif

Kai buvo malunelis, buvo ir prieskonines, dabar nei to, nei prieskoniniu nera schmoll.gif Nebent sandeliuke pas ka nors g.gif Prieskonines atrodo taip pat, kaip malunelio permatoma dalis, tik su uzsukamu kamsteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 30, 20:54)
Tarka yra tarka, o malunelis yra malunelis lotuliukas.gif
Siaip as labai dar noriu tokios tarkos, bet ji tarkuoja stambiai, ji tikrai neatstos surio malunelio. Zinok tau jo tikrai reikia mirksiukas.gif Ypac, jei ne tik suriui tarkuoti naudosi thumbup.gif

laurindre.. doh.gif bet ar tu supranti ka dabar cia parasei??? blink.gif doh.gif nu taigi as suksiu galva visa vakara, ziuresiu i ta maluneli ir mastysiu ,kad man jo tikrai reikia, o jam turejau tik minusu nei vieno pliuso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 30, 22:21)
nu taigi as suksiu galva visa vakara,

jei yra galimybė-išbandyk pati. Bus lengviau apsispręsti. Bet...........man sūrio malūnėlis viena iš tų prekių, kurias prisijaukinu per ilgesnį laiką, ne taip kaip pvz su silikoniniu padėkliuku-pabandei ir vėl galvoji ką kepti, kad būtų galima juo pasidžiaugti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 30, 21:21)
laurindre..  doh.gif  bet ar tu supranti ka dabar cia parasei???  blink.gif  doh.gif nu taigi as suksiu galva visa vakara, ziuresiu i ta maluneli ir mastysiu ,kad man jo tikrai reikia, o jam turejau tik minusu nei vieno pliuso  lotuliukas.gif

As suprantu, ka parasiau, galiu ir dar karta visa tai pakartoti biggrin.gif Jei taip negalvociau, tikrai nerasyciau. Nemoku meluoti, jei daiktas man nepatinka, tai ir rasau, kad nepatinka schmoll.gif Surio malunelis man labai patinka, jis tikrai man daznai padeda. Kitas reikalas, jei niekada netarkuoji sokolado, riesutu ir viso kito. Na taip, visa kita ir kitur gali sutarkuoti, bet butent riesutus ir sokolada su kita tarka taip tikrai nesutarkuociau ir dar kiek prisikankinciau doh.gif
Atsakyti
As noriu paklausti apie ta surio malunely. Pirkau jy padeveta ir man pasirode kad jis gerokai nudevetas, atsipe peiliukai. Sakykit ar labai astrus tas tinklelis pjaustymo buna? Ka jus tarkuojat su tuom maluneliu, tik sury?
Atsakyti
Kad jie labai astrus tai nepasakyciau g.gif Bet kiek man reikia, viska sumala.
O kodel tu manai, kad jie atsipe. Blogai mala g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 12 30, 09:20)
Bandžiau kažkada, tai jis net morką gražiausiai sutarkuoja, na bet dėl vienos morkos man tingisi jį plauti, o dėl daug - per daug su juo vargo, kai yra kombainas. Aš jį įtraukčiau į tik TW gerbėjoms reikalingų daiktų sąrašą (kai norisi, kad viskas būtų iš TW)  biggrin.gif Ai, na jei neturėčiau kombaino, tai didelį kiekį jau tarkuočiau su malūneliu  tongue.gif

Nu va, o maniskis morkos ne per kur netarkavo, ta morka sukosi aplink, uztrigo galiausiai tame malune ir nesutarkavo nei gabalelio. O man dar sake gal 2 kartus naudotas doh.gif Taigi as supratau kad jis man nereikalingas, beto pasijauciau ir apgauta, paprasiau grazinti pinigus,ale kad pardaveja suskele, isizeide kad as melage, kad daigtas beveik naujas, tokie tie peiliukai ale buna, grazino pinigus ir nesako adreso kur galeciau grazinti preke, atseit turek tu, kad tokia nesazininga esi doh.gif O nekalbu apie tai kad prasivezus jy isardziau ir radau maisto likuciu, tai as jo dabar net ir astraus nelabai noreciau naudoti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2010 12 30, 23:15)
Kad jie labai astrus tai nepasakyciau g.gif Bet kiek man reikia, viska sumala.
O kodel tu manai, kad jie atsipe. Blogai mala g.gif

Morkos neimale, o ir desra slapianka bandziau malti, susigrudo viskas i sona nuo sukimo, uzsikiso, paskui poamaciau kad greiciau as jau gruste viska per tas skyles isgrudu nei jis man mala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 12 30, 23:17)
Nu va, o maniskis morkos ne per kur netarkavo, ta morka sukosi aplink, uztrigo galiausiai tame malune ir nesutarkavo nei gabalelio. O man dar sake gal 2 kartus naudotas  doh.gif Taigi as supratau kad jis man nereikalingas, beto pasijauciau ir apgauta, paprasiau grazinti pinigus,ale kad pardaveja suskele, isizeide kad as melage, kad daigtas beveik naujas, tokie tie peiliukai ale buna, grazino pinigus ir nesako adreso kur galeciau grazinti preke, atseit turek tu, kad tokia nesazininga esi  doh.gif  O nekalbu apie tai kad prasivezus jy isardziau ir radau maisto likuciu, tai as jo dabar net ir astraus nelabai noreciau naudoti  doh.gif

nu neben morkas pabuvusias tarkavai, nu apvytusias, tai tada sunkeliau, bet jei sultingos morkikes, eina gerai, susitarkuoja kad grazu ziuret ir suri man gerai tarkuoja, kad ir minkstesni, biski pakratai ir tarkuoja g.gif , tikrai ner neastri tarkike g.gif
Papildyta:
QUOTE(laizanika @ 2010 12 30, 23:20)

Morkos neimale, o ir desra slapianka bandziau malti, susigrudo viskas i sona nuo sukimo, uzsikiso, paskui poamaciau kad greiciau as jau gruste viska per tas skyles isgrudu nei jis man mala  doh.gif

labai gerai krabu lazdelems, bet geriau biski pasaldytos, malu ir slapianka ar desreles pvz ant picos uzbarstyt, man skanu slapianka butent tokiam pavidale ant picos, tai aisku biski linkus veltis, bet susimala , pakratai ir kirminiukai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lupipita: 30 gruodžio 2010 - 22:21