Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(etaeta @ 2010 12 29, 18:10)
koldunine user posted image
ravioline user posted image

virimui labiausia tinkama koldunine mazuju kolduniuku, nes ravioline suformavus vos ne 2 vnt ir puodas pilnas biggrin.gif . bet ravioline puikiai tinka bandelem pvz. skardoje su sluoksniuota tesla ar bandelem kokiom.
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2010 12 29, 19:31)
|O aš su Vilnelės sandeliu gerai sudraugauju blush2.gif  thumbup.gif Kažkaip kai man neaišku, aš visad pasiskambinu, arba parašau laišką ir iškart sureaguoja. Jo prieš šventes prekių pristatymas nekoks, bet žinant, kad fabrikai ir ne tik Europoj jau nedirbo nuo gruodžio vidurio, tai kaip ir paaiškina viską. Aš jau kažkaip žmones paprotinu apie dovanas rudenį pagalvot, patirtis išmokė ax.gif O šiaip tai mes su mergaitėm, kai kam skubiai ko reikia, tai susikolinam, padedam viena kitai - tai problemų nelabai ir turim 4u.gif

Nusiskundimu padaugejo tikrai, vos pradejus vadovauti kitiems. ankstesne valdzia buvo patikimesne. maziau klydo, daugiau galvojo apie klientu gerove 4u.gif . tai mano nuomone ir patyrimai.
Papildyta:
QUOTE(Edmė @ 2010 12 29, 21:36)
Kas naudojat pipirų malūnėlį? Ar pasiteisino?Kokia jo talpa? Jis visas plastmasinis, ar nenusidėvi detalės viduje?

susidevejimo atveju pakeistu nemokamai i kt. kokybiskesni produkta. jei nebutu pardavime malunelio, pasiulytu kazka jums tinkamesnio uz pan. suma.
Papildyta:
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 29, 10:56)
As vis tik pabandziau maisyti savo placiaja tradicine silikonine mentele, kur anksciau buvo kataloge, pries dabartines oranzines ir kol kas viskas puikiai  thumbup.gif Taip man su ja patogu visose keptuvese darbuotis, tik, kaip ir saket - nepalieku keptuveje, tai bent jau kol kas jai visiskai nieko nenutiko.
Truputi reabilituoju allegra dubenis, kai nepabuve saldytuve, tai jie visai normaliai atsidaro, matyt nemyli jie salcio ir pleciasi ar kas ten su jais darosi, kad oziuojasi tas dangtis atidarant.
Gal zinot, kuo butu galima isvalyti pageltusi plastika nuo cesnaku spaustuko?

gal galetumete ikelti foto ar nuoroda kokia apie kuria mentele jus rasote smile.gif .
plastikas daznokai pakeicia spalva ir stengtis istrinti ji nezinia ar verta. nuo to nera apsaugotas nei vienas indas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2010 12 29, 18:44)
O man su ta ravioli forma koldūnai nepatinka: įdaro tiek pat kaip su koldūnine, o tešlos dauuug  doh.gif 
O vargo mažiausia su šia formyte  tongue.gif . Bet čia jau tikrai ne koldūnai, o virtiniai gaunasi  smile.gif
user posted image

Skaniausi koldūnai man su koldūnine, nors ir darbo įdėti reikia  blush2.gif

su spaustuko pagalba iseina nuostabus kibinai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2010 12 29, 20:36)
Kas naudojat pipirų malūnėlį? Ar pasiteisino?Kokia jo talpa? Jis visas plastmasinis, ar nenusidėvi detalės viduje?

As naudoju ir labai patenkinta ax.gif turiu 2 ir dvi prieskonines ax.gif malunelis yra keraminis thumbup.gif Super daikciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 12 29, 13:58)
100 %  drinks_cheers.gif ,tiesiog mano mintis isdestei, vienintele priezastis kodel bendrauju su ofisu yra tai, kad man paciai begalo patinka Tw gaminiai,kitu atveju senai buciau viska "uzrisus",tokio aptarnavimo man irgi nera teke matyti. Egle liuks, bet jos komanda prasta,as daznai jom sakau, jeigu as taip dirbciau tiesioginiam darbe,senai jau jo nebetureciau  4u.gif
Jus kalbate apie Vilnele, tai nieko geriau nepasakyciau ir apie Santaka...tas pats bardakas kuri isdestete visos savo mintyse, jokio atsiprasymo ir mandagumo, jau nekalbu apie zmogiska supratima...eini 10kartu, klausi, vaziuoji , o dar rekt gauni kaip nesupranti, kad sventes, kad nieko nera doh.gif bet juk as jiems pinigus uzdirbu, as tw parduodu, tai gal gerbt uztai galetu doh.gif bet ne... g.gif apie Santakos "komanda" ten dirbancia jau nekalbu (ziuri tik sau naudos) o per susirinkimus kalba kitaip...ir jau ne is vienos konsultantes Kaune tai teko isgirsti.. direktorei gerai tokia komanda nes "i viena duda pucia" nes jeigu noretu pasikeistu , mastytu kazka naujo, motyvacija konsultantams kitokia darytu ir t.t. pasaka be galo ir nervu gadinimas cia apie juos kalbet. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2010 12 29, 15:04)
Sveikos TW gerbejos  4u.gif reikia patarimo, mane jau seniai domina TW koldūnine, kai susigundau jau pirkt, tai vis kas nors ka nors negero pasako  blush2.gif čia va pasiskaičiau, kad ji slidineja, kita moteriške pasake, kad jai per daug vargo, nes tai "juvelyrinis darbas", labai ten viskas sudetinga, maži koldūniukai, tad reikia mažai įdaro, na tai reikia terliotis ir pan. ir t.t.
Žoždiu noriu greit ir skaniai vaikams koldūniukų pagamint, įtikinkit, kad verta ta koldūninę pirkt  biggrin.gif
Na cia manau kaip kam..pvz.as, kol neturejau TW koldunines gyvenime negaminau nei koldunu nei kitokiu virtiniu, nesuprasdavau kaip galima ten tiek laiko lipenti, kocioti ir visaip kitaip juos gaminti doh.gif nusipirkau pirmiausia mazuosius koldunus ir galvoju:
na na...ir kam man ji?.. g.gif kol nepabandziau tongue.gif juoku darbas, tik tesla iskocioji , uzmeti ant virsaus, i skylutes mesyte sudedi su spec.saukstuku ir kita teslos sluoksni ant virsaus thumbup.gif nereali forma drinks_cheers.gif tada nepajutau kaip namie atsirado ir ravioli forma ir dar ta didzioji kolduno forma (kur dabar raudona) thumbup.gif rekomenduoju visoms kas abejoja ar daug darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar galetu kuri turinti parasyti,kaip Jums surio malunelis?
Man atrodo jis niekinis daiktas, nevertas tokiu pinigu doh.gif ar malate suri su juo? Ar nenervina tokio didelio indo poto plauti? ar tik suriui ir naudojate?
Nes as turiu dar labai senai pirkusi is TW tokia tarka kuri isistato su tokiu gaubtu ir neisbyra niekas (na nemoku paaiskinti, kas zino tas supras hihihi.gif ), tai ten tai super, o galvoju kaip tas malunelis? ar vertas tokiu pinigu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 12 29, 13:58)
100 %  drinks_cheers.gif ,tiesiog mano mintis isdestei, vienintele priezastis kodel bendrauju su ofisu yra tai, kad man paciai begalo patinka Tw gaminiai,kitu atveju senai buciau viska "uzrisus",tokio aptarnavimo man irgi nera teke matyti. Egle liuks, bet jos komanda prasta,as daznai jom sakau, jeigu as taip dirbciau tiesioginiam darbe,senai jau jo nebetureciau  4u.gif

Vat todėl aš apsirūpinau ir taškas, daugiau jei reiks geriau pirksiu iš kitų biggrin.gif

QUOTE(ylang @ 2010 12 29, 14:53)
Jokio perspėjimo, jokio atsiprašymo, apie "atsiprašymo" dovanėles jau nešneku. Aš suprantu, gal problematiška pranešt kiekvienam asmeniškai, bet tam yra grupių vadovai arba galų gale - interneto svetainė. Įtariu išeisiu aš iš tų demonstruotojų, ko reikės, čia, SM nusipirksiu  smile.gif
būtent  drinks_cheers.gif

Ir aš apie tai galvojau, kad ir kokią smulkmeną pridėtų už vėlavimus, o žmogui jau žymiai smagiau.

QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2010 12 29, 15:04)
Sveikos TW gerbejos  4u.gif reikia patarimo, mane jau seniai domina TW koldūnine, kai susigundau jau pirkt, tai vis kas nors ka nors negero pasako  blush2.gif čia va pasiskaičiau, kad ji slidineja, kita moteriške pasake, kad jai per daug vargo, nes tai "juvelyrinis darbas", labai ten viskas sudetinga, maži koldūniukai, tad reikia mažai įdaro, na tai reikia terliotis ir pan. ir t.t.
Žoždiu noriu greit ir skaniai vaikams koldūniukų pagamint, įtikinkit, kad verta ta koldūninę pirkt  biggrin.gif

Man patinka koldūninė koldūnams, nes su raviolinė gaunasi daug tešlos, pagalvokite kokius koldūnus mėgstate - ar su daugiau tešlos, ar su mažiau tešlos. Raviolinė man pyragėliams.

QUOTE(Edmė @ 2010 12 29, 19:36)

Turiu kokius 1,5metų, niekas nesusidėvi. Gaila, kad tik vieną teturiu, nes tikrai prisireiktų ir daugiau, bet jau gaila pinigėlių biggrin.gif

QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 29, 23:50)
Man atrodo jis niekinis daiktas, nevertas tokiu pinigu  doh.gif  ar malate suri su juo? Ar nenervina tokio didelio indo poto plauti? ar tik suriui ir naudojate?
Nes as turiu dar labai senai pirkusi is TW tokia tarka kuri isistato su tokiu gaubtu ir neisbyra niekas (na nemoku paaiskinti, kas zino tas supras  hihihi.gif ), tai ten tai super, o galvoju kaip tas malunelis? ar vertas tokiu pinigu? blink.gif

Prisipažinsiu, kad tai vienas iš daiktų, kurie tikrai mažai naudojami pas mus. Na užknisa mane jį plauti, jei mažai sūrio reikia, tai aš paprasta tarka patarkuoju mygom ir nuplaunu mygom ją, o jei reikia daug, tada imu kombainą, kurį irgi lengviau praplauti nei jį. Auksarankės kepejėlės jį naudoja šokolado, riešutų smulkinimui, kadangi nesu aš tokia auksarankė, tai tokius daiktus tarkuoju dar rečiau. Bandžiau kažkada, tai jis net morką gražiausiai sutarkuoja, na bet dėl vienos morkos man tingisi jį plauti, o dėl daug - per daug su juo vargo, kai yra kombainas. Aš jį įtraukčiau į tik TW gerbėjoms reikalingų daiktų sąrašą (kai norisi, kad viskas būtų iš TW) biggrin.gif Ai, na jei neturėčiau kombaino, tai didelį kiekį jau tarkuočiau su malūneliu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 30 gruodžio 2010 - 08:22
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 30, 00:50)
ar vertas tokiu pinigu? blink.gif

pliusai:
nenusitarkuosi nagų ir pirštų
sutarkuoto sūrio gaunasi stebuklingai daugiau nei tarkuojant su kita tarka
likučius patogu palikti toje pačioje dėžutėje
vaikams džiaugsmas tarkuoti
minusai:
didelį kiekį tarkuojant, reikia vis atidarinėti ir išpilti
mažą kiekį tarkuojant, reikia vis pakratyti įstrižai, kad iš tūbelės sūris iškristų į dėžutę
didelė kaina (nors ir su akcija)
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 30, 08:58)
pliusai:
nenusitarkuosi nagų ir pirštų
sutarkuoto sūrio gaunasi stebuklingai daugiau nei tarkuojant su kita tarka Optinė apgaulė biggrin.gif
likučius patogu palikti toje pačioje dėžutėje
vaikams džiaugsmas tarkuoti
minusai:
didelį kiekį tarkuojant, reikia vis atidarinėti ir išpilti Pamiršau paminėti, kad reikia dūrintis su pertekliumi ir užsikimšimu
mažą kiekį tarkuojant, reikia vis pakratyti įstrižai, kad iš tūbelės sūris iškristų į dėžutę
didelė kaina (nors ir su akcija)

Super komentarai, dar juodai parašiau aš bigsmile.gif
Atsakyti
O as maluneli naudoju ne tik suriui, kadangi gaminiu saldainius su "perliukais" tai malunelis puikiai pravercia ir riesutus malant ir vaflius, anksciau vaflius tarkuodavau sulciaspaudes tarkele, tai buvo tikra kancia, o dabar atradau maluneli ir man jis liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 30, 01:50)
Man atrodo jis niekinis daiktas, nevertas tokiu pinigu  doh.gif  ar malate suri su juo? Ar nenervina tokio didelio indo poto plauti? ar tik suriui ir naudojate?
Nes as turiu dar labai senai pirkusi is TW tokia tarka kuri isistato su tokiu gaubtu ir neisbyra niekas (na nemoku paaiskinti, kas zino tas supras  hihihi.gif ), tai ten tai super, o galvoju kaip tas malunelis? ar vertas tokiu pinigu? blink.gif

tiek seno modelio, tiek naujo, abu surio maluneliai man kazkoks nesupratimas. jokiu budu realiai jis nevertas tokiu lt schmoll.gif . tai mano nuomone. man smulkint tai tiesiog kazkokia kancia verysad.gif .
Atsakyti
Džiugo sūriui senasis malūnėlis man nerealus... Minkštoką sūrį pabandžiau ir nenaudoju daugiau, nes veliasi, o va kietam jis tikrai puikus, aišku, jei tokį mėgstat... mes kai mėgėjai cezario salotų ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paix: 30 gruodžio 2010 - 10:38
QUOTE(Paix @ 2010 12 30, 12:38)
Džiugo sūriui senasis malūnėlis man nerealus... Minkštoką sūrį pabandžiau ir nenaudoju daugiau, nes veliasi, o va kietam jis tikrai puikus, aišku, jei tokį mėgstat... mes kai mėgėjai cezario salotų ....

sutinku, jog siam suriui tinka, bet tik jam isigyti sia nepigia preke - prabanga ax.gif . cia jau kiekvieno pasirinkimas 4u.gif .
Atsakyti
O man surio malunelis vienas is labiausiai patinkanciu TW gaminiu wub.gif
Suri tarkuoju visoki, tik reikia priprasti juom naudoti ir retkarciais iskratyti susidariusi guza is cilindro, antraip uzsikemsa. Naudoju ir riesutu, sokolado, dziuveseliu tarkavimui. Krabu lazdelems, jei reikia. Tikrai nenoreciau sokolado plytos tarkuoti rankomi doh.gif Ar kieto surio doh.gif O ir plovimas man nesudaro problemu - isardai ir sumeti i indaplove lotuliukas.gif
Atsakyti