QUOTE(etaeta @ 2010 12 29, 18:10)
virimui labiausia tinkama koldunine mazuju kolduniuku, nes ravioline suformavus vos ne 2 vnt ir puodas pilnas . bet ravioline puikiai tinka bandelem pvz. skardoje su sluoksniuota tesla ar bandelem kokiom.
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2010 12 29, 19:31)
|O aš su Vilnelės sandeliu gerai sudraugauju Kažkaip kai man neaišku, aš visad pasiskambinu, arba parašau laišką ir iškart sureaguoja. Jo prieš šventes prekių pristatymas nekoks, bet žinant, kad fabrikai ir ne tik Europoj jau nedirbo nuo gruodžio vidurio, tai kaip ir paaiškina viską. Aš jau kažkaip žmones paprotinu apie dovanas rudenį pagalvot, patirtis išmokė O šiaip tai mes su mergaitėm, kai kam skubiai ko reikia, tai susikolinam, padedam viena kitai - tai problemų nelabai ir turim
Nusiskundimu padaugejo tikrai, vos pradejus vadovauti kitiems. ankstesne valdzia buvo patikimesne. maziau klydo, daugiau galvojo apie klientu gerove . tai mano nuomone ir patyrimai.
Papildyta:
QUOTE(Edmė @ 2010 12 29, 21:36)
Kas naudojat pipirų malūnėlį? Ar pasiteisino?Kokia jo talpa? Jis visas plastmasinis, ar nenusidėvi detalės viduje?
susidevejimo atveju pakeistu nemokamai i kt. kokybiskesni produkta. jei nebutu pardavime malunelio, pasiulytu kazka jums tinkamesnio uz pan. suma.
Papildyta:
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 29, 10:56)
As vis tik pabandziau maisyti savo placiaja tradicine silikonine mentele, kur anksciau buvo kataloge, pries dabartines oranzines ir kol kas viskas puikiai Taip man su ja patogu visose keptuvese darbuotis, tik, kaip ir saket - nepalieku keptuveje, tai bent jau kol kas jai visiskai nieko nenutiko.
Truputi reabilituoju allegra dubenis, kai nepabuve saldytuve, tai jie visai normaliai atsidaro, matyt nemyli jie salcio ir pleciasi ar kas ten su jais darosi, kad oziuojasi tas dangtis atidarant.
Gal zinot, kuo butu galima isvalyti pageltusi plastika nuo cesnaku spaustuko?
Truputi reabilituoju allegra dubenis, kai nepabuve saldytuve, tai jie visai normaliai atsidaro, matyt nemyli jie salcio ir pleciasi ar kas ten su jais darosi, kad oziuojasi tas dangtis atidarant.
Gal zinot, kuo butu galima isvalyti pageltusi plastika nuo cesnaku spaustuko?
gal galetumete ikelti foto ar nuoroda kokia apie kuria mentele jus rasote .
plastikas daznokai pakeicia spalva ir stengtis istrinti ji nezinia ar verta. nuo to nera apsaugotas nei vienas indas
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2010 12 29, 18:44)
O man su ta ravioli forma koldūnai nepatinka: įdaro tiek pat kaip su koldūnine, o tešlos dauuug
O vargo mažiausia su šia formyte . Bet čia jau tikrai ne koldūnai, o virtiniai gaunasi
Skaniausi koldūnai man su koldūnine, nors ir darbo įdėti reikia
O vargo mažiausia su šia formyte . Bet čia jau tikrai ne koldūnai, o virtiniai gaunasi
Skaniausi koldūnai man su koldūnine, nors ir darbo įdėti reikia
su spaustuko pagalba iseina nuostabus kibinai .