Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(laurindre @ 2010 12 17, 23:39)
O kaip sekesi koldunus daryti.  mirksiukas.gif As pradedu kocioti nuo viduro, po truputi i virsu ir zemyn. Stipriai spaudi statmenai is virsaus ir niekas man nevaziuoja. Darau ant paklotelio teslai 4u.gif

QUOTE(lupipita @ 2010 12 17, 23:51)
man patinka, as tik nuo sono pradedavau, gal todel  g.gif , nu reiks nuo vidurio megint, aciu uz patarimus, va del to ir sako kad tw dar geresne kai pamatai visas naudojimo subtilybes  thumbup.gif

QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 17, 23:52)
O man ant paklotelio teslai kartais slidineja, nezinau nuo ko priklauso ir nespaudziu ir nuo vidurio kocioju, nes paklotelis tikrai slidus, o tie lipukai ant koldunines silikoniniai, todel ant silikoninio padekliuko neslankioja  thumbup.gif  bet as ismokau ir ant padekliuko kociot,kad neslankiotu, gal priprast reik  g.gif

Sveikos TW gerbejos 4u.gif reikia patarimo, mane jau seniai domina TW koldūnine, kai susigundau jau pirkt, tai vis kas nors ka nors negero pasako blush2.gif čia va pasiskaičiau, kad ji slidineja, kita moteriške pasake, kad jai per daug vargo, nes tai "juvelyrinis darbas", labai ten viskas sudetinga, maži koldūniukai, tad reikia mažai įdaro, na tai reikia terliotis ir pan. ir t.t.
Žoždiu noriu greit ir skaniai vaikams koldūniukų pagamint, įtikinkit, kad verta ta koldūninę pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2010 12 29, 16:04)
Sveikos TW gerbejos  4u.gif reikia patarimo, mane jau seniai domina TW koldūnine, kai susigundau jau pirkt, tai vis kas nors ka nors negero pasako  blush2.gif čia va pasiskaičiau, kad ji slidineja, kita moteriške pasake, kad jai per daug vargo, nes tai "juvelyrinis darbas", labai ten viskas sudetinga, maži koldūniukai, tad reikia mažai įdaro, na tai reikia terliotis ir pan. ir t.t.
Žoždiu noriu greit ir skaniai vaikams koldūniukų pagamint, įtikinkit, kad verta ta koldūninę pirkt  biggrin.gif

Bet koki patiekala pagaminti uztrunka laiko mirksiukas.gif Jeigu bijote kad kolduniukai bus per mazi, galima rinktis ravioli forma, tada bus didesni, o del slidinejimo, tai greiciausiai kampuciuose nebuvo paklijuoti spec. padukai, kurie irgi yra komplektacijoj perkant nauja forma. Taigi manau, jeigu megstate naminius koldunus ir viska teisingai naudosite, tikrai gaminimas nesukels problemu. Kita vertus, galima vienu kartu daryti daug koldunu, nebutina naudoti formos, jeigu staigiai vakarienei vaikai nori koldunu, as pasigaminu ju vienu kartu labai ilgam laikui, susisaldau i kamera. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 12 29, 17:28)
Bet koki patiekala pagaminti uztrunka laiko  mirksiukas.gif Jeigu bijote kad kolduniukai bus per mazi, galima rinktis ravioli forma, tada bus didesni, o del slidinejimo, tai greiciausiai kampuciuose nebuvo paklijuoti spec. padukai, kurie irgi yra komplektacijoj perkant nauja forma. Taigi manau, jeigu megstate naminius koldunus ir viska teisingai naudosite, tikrai gaminimas nesukels problemu. Kita vertus, galima vienu kartu daryti daug koldunu, nebutina naudoti formos, jeigu staigiai vakarienei vaikai nori koldunu, as pasigaminu ju vienu kartu labai ilgam laikui, susisaldau i kamera.  mirksiukas.gif

o kokia ta ravioli forma, gal nuoroda imestumet? 4u.gif esu radus internete tik ta kur 59 lt kainuoja, atrodo, kad 40 kolduniuku gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2010 12 29, 16:43)
o kokia ta ravioli forma, gal nuoroda imestumet?  4u.gif esu radus internete tik ta kur 59 lt kainuoja, atrodo, kad 40 kolduniuku gaunasi  ax.gif

koldunine user posted image
ravioline user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2010 12 29, 15:04)
Sveikos TW gerbejos  4u.gif reikia patarimo, mane jau seniai domina TW koldūnine, kai susigundau jau pirkt, tai vis kas nors ka nors negero pasako  blush2.gif čia va pasiskaičiau, kad ji slidineja, kita moteriške pasake, kad jai per daug vargo, nes tai "juvelyrinis darbas", labai ten viskas sudetinga, maži koldūniukai, tad reikia mažai įdaro, na tai reikia terliotis ir pan. ir t.t.
Žoždiu noriu greit ir skaniai vaikams koldūniukų pagamint, įtikinkit, kad verta ta koldūninę pirkt  biggrin.gif

jei norite graziu, skaniu koldunu tai rinkites ravioli forma. Su ja tikrai maziau vargo nei su paprasta koldunu forma ax.gif
user posted image
tik spalva dabar raudona
Atsakyti
etaeta, volkiene ačiū už info 4u.gif
o kaina skiriasi šitų formų?
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2010 12 29, 16:25)
etaeta, volkiene ačiū už info 4u.gif
o kaina skiriasi šitų formų?

Ravioli siap 80 lt. Buvo akcija 59 lt. Siaip kataloge ravioli formos nera. Nebent galeciau ryt susisiekti su sandeliu ir jei dar turi kokia viena forma uzsakyti uz 59 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2010 12 29, 17:18)
jei norite graziu, skaniu koldunu tai rinkites ravioli forma. Su ja tikrai maziau vargo nei su paprasta koldunu forma  ax.gif
user posted image
tik spalva dabar raudona

O man su ta ravioli forma koldūnai nepatinka: įdaro tiek pat kaip su koldūnine, o tešlos dauuug doh.gif
O vargo mažiausia su šia formyte tongue.gif . Bet čia jau tikrai ne koldūnai, o virtiniai gaunasi smile.gif
user posted image

Skaniausi koldūnai man su koldūnine, nors ir darbo įdėti reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 12 29, 16:44)
O man su ta ravioli forma koldūnai nepatinka: įdaro tiek pat kaip su koldūnine, o tešlos dauuug  doh.gif 
O vargo mažiausia su šia formyte  tongue.gif . Bet čia jau tikrai ne koldūnai, o virtiniai gaunasi  smile.gif
user posted image

Skaniausi koldūnai man su koldūnine, nors ir darbo įdėti reikia  blush2.gif

Na cia turbut kaip kam. Nes i ravioli man tikrai pakankamai mesytes isideda. Drauge nuolat gamina mini pyragelius su lasinukais ir kitokiais idarais. O vat i koldunine tikrai maziau idaro.
CIa turbut skonio reikalas kaip sakant biggrin.gif

O su siuo spaustuku tai as ceburekus darau. Super gaunasi thumbup.gif jei daryt koldunus - tai koldunai milzinai bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volkiene: 29 gruodžio 2010 - 16:51
|O aš su Vilnelės sandeliu gerai sudraugauju blush2.gif thumbup.gif Kažkaip kai man neaišku, aš visad pasiskambinu, arba parašau laišką ir iškart sureaguoja. Jo prieš šventes prekių pristatymas nekoks, bet žinant, kad fabrikai ir ne tik Europoj jau nedirbo nuo gruodžio vidurio, tai kaip ir paaiškina viską. Aš jau kažkaip žmones paprotinu apie dovanas rudenį pagalvot, patirtis išmokė ax.gif O šiaip tai mes su mergaitėm, kai kam skubiai ko reikia, tai susikolinam, padedam viena kitai - tai problemų nelabai ir turim 4u.gif
Atsakyti
Kas naudojat pipirų malūnėlį? Ar pasiteisino?Kokia jo talpa? Jis visas plastmasinis, ar nenusidėvi detalės viduje?
Atsakyti
Naudoju kokius 3 metus.
dar niekas nesudilo. Pacio malunelio darbines dalys su deimantu dulkemis, todel susideveti neturetu. Gali susideveti tik plasmasines dalys, bet jas manau pakeistu, jei sandely ju yra 4u.gif Malu ir pipirus ir gvazdikelius ir cinamona kai reikia. Turiu 2, vienam pipirai, kitam juros druska, nes vyrui druskai prireike atskiro biggrin.gif
Taip pat turiu 4 prieskonines, tik galva pakeiciu ir malu kitokius pipirus ar gvazdikelius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 29 gruodžio 2010 - 20:04