QUOTE(laurindre @ 2010 12 17, 23:39)
O kaip sekesi koldunus daryti. As pradedu kocioti nuo viduro, po truputi i virsu ir zemyn. Stipriai spaudi statmenai is virsaus ir niekas man nevaziuoja. Darau ant paklotelio teslai
QUOTE(lupipita @ 2010 12 17, 23:51)
man patinka, as tik nuo sono pradedavau, gal todel , nu reiks nuo vidurio megint, aciu uz patarimus, va del to ir sako kad tw dar geresne kai pamatai visas naudojimo subtilybes
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 17, 23:52)
O man ant paklotelio teslai kartais slidineja, nezinau nuo ko priklauso ir nespaudziu ir nuo vidurio kocioju, nes paklotelis tikrai slidus, o tie lipukai ant koldunines silikoniniai, todel ant silikoninio padekliuko neslankioja bet as ismokau ir ant padekliuko kociot,kad neslankiotu, gal priprast reik
Sveikos TW gerbejos reikia patarimo, mane jau seniai domina TW koldūnine, kai susigundau jau pirkt, tai vis kas nors ka nors negero pasako čia va pasiskaičiau, kad ji slidineja, kita moteriške pasake, kad jai per daug vargo, nes tai "juvelyrinis darbas", labai ten viskas sudetinga, maži koldūniukai, tad reikia mažai įdaro, na tai reikia terliotis ir pan. ir t.t.
Žoždiu noriu greit ir skaniai vaikams koldūniukų pagamint, įtikinkit, kad verta ta koldūninę pirkt