QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 20, 14:12)
Ar dar galima kur nors gauti tokia senaja silikonine mentele, su kuria ir keptuveje galima pamaisyt ir blyniukus apversti?
Su ja keptuveje ikaitusioje darbuotis negalima, bet bandyti visad galite. garantija tokiu atveju negaliotu. Gauti imanoma, kas turi is ankstesniu laiku. Siaip, teko pastebeti ir skelbimu lentoje
.
Papildyta:
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 20, 23:46)
O kataloge prie oranzines lyg buvo parasyta - patobulinta versija, tai kame tas patobulinimas? Kuom ji geresne/blogesne uz mano balta su pilku kotu?
Patobulinta pati forma tiek menteles virsutines dalies, tiek koto, kur ranka suimate. net pats silikonas kt. kokybes palietus ranka tai jauciasi istikruju
. nauja man daug smagesne, bet cia tik skonio reikalas manau.
Papildyta:
QUOTE(jurgina1975 @ 2010 12 23, 11:32)
Noriu paklausti patarimo turinčių TW puodus, nes vakar išmėginau savąjį puodą
Verdant koldūnus, kai sudedi juos į puodą iš pradžių jie guli ant dugno (tarsi prilimpa) ir tik paskui, kai vėl vanduo užverda, pakyla.
Kai pradėjau plauti puodą ir jį išluosčiau, tose vietose, kur buvo koldūnai ant dugno atsirado truputį rusvos dėmės, kurias iš antro karto išvaliau su soda, nes Amway indų ploviklis nesugebėjo to padaryti
Gal galite pasidalinti kaip valote TW puodus ir ar čia taip turėjo būti?
Aš esu įpratus indus plauti šiurkštesne kempinėlės puse, tai gerai, kad pamėginau tik dangčio vidinę pusę, nes iškart matosi kempinėlės 'subraižymai'.
Dabar dar pagalvojau ar išvis galima su metaliniu grūstuvu trinti bulvių košę ar daržoves...?
ačiū
Manau, jei butumete deje koldunus i smagiai verdanti vandeni, to nebutu nutike
. Na, i tikrai kunkuliuojanti ir ne visus iskart. Spalva indo kokybei netrukdo - patamsejimai ir pan. pasitaiko visiems indams: tiek plastiko, tiek metaliniems. Siurkscios paprastos kempines puses nederetu naudoti norint inda issaugoti dailu ilgai. Galite pasirinkti kokia kt. plovimo priemone (tinkleli ir sluoste kokia). Grusti galite su metaline grustuve, bet galite isigyti ir puikia plastikine tw grustuve uz prieinama kaina
. Sekmes gaminant!
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2010 12 27, 11:13)
Sveikos, noreju paklausti ar Prabangos puodeliuose galima plikyti arbata?
Nerizikuociau. Gali pakisti spalva