Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Asese @ 2010 12 26, 18:09)
Gerų Jums metų ir daug TW indukų toms, kurioms dar jų trūksta  4u.gif

Man dar trūksta 4u.gif

Merginos, kokios talpos naudojate tešlos kildinimo dubenį tupperwarinei tešlai kildinti (0,5 kg. miltų, 250 ml. pieno, 40 g. mielių, 1 kiaušinis,1 šaukštelis druskos, 1 šaukštas cukraus, 3 šaukštai aliejaus)? Turiu 7,5 l. ir 10 l., tai vienai normai jie per dideli. sausio mėnesį bus nuolaida tešlos kildinimo dubenims, tai griebčiau kurį ax.gif
Atsakyti
3 l pats einamiausias, bet dabar ir 5 l labai pamegau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 26, 19:14)
3 l pats einamiausias, bet dabar ir 5 l labai pamegau wub.gif

dėkui 4u.gif
Šiandien gaminau krokodilą rolleyes.gif. kam įdomu-pasižiūrėkit:

http://www.supermama...;#entry43172553
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 26, 17:59)
Man dar trūksta 4u.gif

Merginos, kokios talpos naudojate tešlos kildinimo dubenį tupperwarinei tešlai kildinti (0,5 kg. miltų, 250 ml. pieno, 40 g. mielių, 1 kiaušinis,1 šaukštelis druskos, 1 šaukštas cukraus, 3 šaukštai aliejaus)? Turiu 7,5 l. ir 10 l., tai vienai normai jie per dideli. sausio mėnesį bus nuolaida tešlos kildinimo dubenims, tai griebčiau kurį ax.gif

3 litrų sočiai

Davija, pati darei??? wub.gif
Papildyta:
Diasaja, šaunuolytė tu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 12 26, 20:03)

*Davija, pati darei???  wub.gif

**Diasaja, šaunuolytė tu  thumbup.gif

*tą patį klausimą ir aš norėjau rašyti biggrin.gif
**ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 12 26, 20:03)

Davija, pati darei???  wub.gif

Kaip čia pasakius g.gif aš su maže dariau tešla, kepiau ir stačiau, o jau dičkė dekoravo, tai išeitų davija ir CO smile.gif

Aš ir tupperwarinę mielinę tešlą darau 3,5l dubeny BtB.....

O aš labiausiai neatsidžiaugiau per šventes šluostėm biggrin.gif vat pasiėmiau rezervui grindų ir dulkių šluosčių komplektukų akcijinių, ir grindinius naudoju virtuvėj indams šluostyt - nerealūs jie, man dar geresni nei spec. indams, aišku su vienu pagal paskirtį grindis plaunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 26, 17:59)
Man dar trūksta 4u.gif

ane?? noreciau indo teslos kildinimui bei kocelo su patiesaliuku kociojimui rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, noreju paklausti ar Prabangos puodeliuose galima plikyti arbata?
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 20, 14:12)
Ar dar galima kur nors gauti tokia senaja silikonine mentele, su kuria ir keptuveje galima pamaisyt ir blyniukus apversti?

Su ja keptuveje ikaitusioje darbuotis negalima, bet bandyti visad galite. garantija tokiu atveju negaliotu. Gauti imanoma, kas turi is ankstesniu laiku. Siaip, teko pastebeti ir skelbimu lentoje mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 20, 23:46)
O kataloge prie oranzines lyg buvo parasyta - patobulinta versija, tai kame tas patobulinimas? Kuom ji geresne/blogesne uz mano balta su pilku kotu?

Patobulinta pati forma tiek menteles virsutines dalies, tiek koto, kur ranka suimate. net pats silikonas kt. kokybes palietus ranka tai jauciasi istikruju 4u.gif . nauja man daug smagesne, bet cia tik skonio reikalas manau.
Papildyta:
QUOTE(jurgina1975 @ 2010 12 23, 11:32)
Noriu paklausti patarimo turinčių TW puodus, nes vakar išmėginau savąjį puodą smile.gif  Verdant koldūnus, kai sudedi juos į puodą iš pradžių jie guli ant dugno (tarsi prilimpa) ir tik paskui, kai vėl vanduo užverda, pakyla.
Kai pradėjau plauti puodą ir jį išluosčiau, tose vietose, kur buvo koldūnai ant dugno atsirado truputį rusvos dėmės, kurias iš antro karto išvaliau su soda, nes Amway indų ploviklis nesugebėjo to padaryti sad.gif
Gal galite pasidalinti kaip valote TW puodus ir ar čia taip turėjo būti?
Aš esu įpratus indus plauti šiurkštesne kempinėlės puse, tai gerai, kad pamėginau tik dangčio vidinę pusę, nes iškart matosi kempinėlės 'subraižymai'.
Dabar dar pagalvojau ar išvis galima su metaliniu grūstuvu trinti bulvių košę ar daržoves...?  g.gif
ačiū  4u.gif

Manau, jei butumete deje koldunus i smagiai verdanti vandeni, to nebutu nutike smile.gif . Na, i tikrai kunkuliuojanti ir ne visus iskart. Spalva indo kokybei netrukdo - patamsejimai ir pan. pasitaiko visiems indams: tiek plastiko, tiek metaliniems. Siurkscios paprastos kempines puses nederetu naudoti norint inda issaugoti dailu ilgai. Galite pasirinkti kokia kt. plovimo priemone (tinkleli ir sluoste kokia). Grusti galite su metaline grustuve, bet galite isigyti ir puikia plastikine tw grustuve uz prieinama kaina mirksiukas.gif . Sekmes gaminant!
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2010 12 27, 11:13)
Sveikos, noreju paklausti ar Prabangos puodeliuose galima plikyti arbata?

Nerizikuociau. Gali pakisti spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 12 27, 22:02)
Nerizikuociau. Gali pakisti spalva  g.gif

Bet visur raso, kad tinkami plikyti arbata g.gif Tiek rusiskuose puslapiuose, tiek pas mus, galvoju gal kas isbande g.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 12 27, 23:30)
Bet visur raso, kad tinkami plikyti arbata  g.gif Tiek rusiskuose puslapiuose, tiek pas mus, galvoju gal kas isbande  g.gif

vat man abejones, nors gal kas ir isbandes parasys netrukus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 12 27, 22:30)
Bet visur raso, kad tinkami plikyti arbata  g.gif Tiek rusiskuose puslapiuose, tiek pas mus, galvoju gal kas isbande  g.gif

pažįstama pliko arbatą. Tik dangtelis visiškai nesandarus. Jis tik užsideda lengvai. Manau, jis toks padarytas, kad užsiplikytų arbata geriau.
Atsakyti