Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(kregzde @ 2010 12 19, 20:24)
Aha, aš tai tik vieną silikoninį padėkliuką turiu, tai vienoje skardoje jį tiesiu, kitoje sviestinį popierių. Ir kočėlas nepakeičiamas, ypač imbierinei tešlai kočioti  wub.gif Ir sausainukus atkelti, kai jie lipnūs labai gerai Samba mentelė  biggrin.gif

Parasykit imbieriniu sausainuku recepta, labai jau sugundet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2010 12 20, 23:26)
Parasykit imbieriniu sausainuku recepta, labai jau sugundet  blush2.gif


Aš kepiau pagal Sonatiną, tik sodą su grietinės šaukštu nugesinau.


Silikoninės aš vartymui nenaudoju, kažkaip baisu man, man labai patinka žnyplės, jei tik vartomas produktas yra kietas.
Atsakyti
Sakėt, kad su burbulu (mėlynas)nepatogu meduolius dekoruoti , bet pabandžiau, kaip pirmam kartui gavosi visai neblogai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 12 20, 11:17)
Na aš tai darau dėl taupumo  biggrin.gif , t.y. vieną skardą keičiu kita, nes gi ant padėkliuko turi sausainiai pravėsti, tada tik gali nuimti ir kitus sudėti  biggrin.gif

Nieko man jie neturi ten pravest hihihi.gif as moku juos graziai nuimti ir vesinu ant dideles lekstes irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 20, 21:20)
MB siandien iskeike alegra dubeni, kad neimanoma jo atidaryti, na, man tiesa sakant irgi reikia sveikatos, visokius budus isbandziau, visi vienodai sunkus, toks grazus dubuo, o atidaryti tikras vargas, nors tikrai turiu jegos (uzsukamus stiklainiukus ir be stiklainiu siaubo daznai atidarau be problemu  biggrin.gif . Gal cia yra kazkokia paslaptis, kurios as nezinau? toks grazus dubuo, o uzdaryti baisu, nes atidarant rizikuoji, kad viskas isleks ant grindu...
Na man irgi sitie indai kazkoks nesusupratimas...atseit reikia spustelt per viduri ir krastai lengvai nusikelia...ne velnio doh.gif negaliu alegros pakest, didziausias nesusipratimas is TW jie man, jau minejau kazkada apie juos...turejau viena dubeni ir padovanojau mamai lotuliukas.gif bet ji irgi ji naudoja be dangcio sako kazkaip nesusidraugaujam doh.gif ziauriai nepatogus, atrodo isleks viskas ant grindu, gerai sakai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 21, 11:37)
bet ji irgi ji naudoja be dangcio sako kazkaip nesusidraugaujam doh.gif  ziauriai nepatogus, atrodo isleks viskas ant grindu, gerai sakai  g.gif

Alegra taip pat naudoju be dangčio.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 20, 13:12)
Ar dar galima kur nors gauti tokia senaja silikonine mentele, su kuria ir keptuveje galima pamaisyt ir blyniukus apversti?



QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 20, 13:23)
Ane bigsmile.gif As turiu placia tokia balta su pilku kotu, kur buvo pries dabartines oranzines, nesudegs ji man jei blyna apversiu? Jei ka, turbut garantijos siuo atveju nepritaikys...


As dar senesne turiu, melyna su baltu thumbup.gif jau sesti metai keptuvej ji darbuojasi ir thumbup.gif aisku, nebuna ji palikta ten viena pati mirksiukas.gif
O allegra dubenis as visai megstu ir daugiausiai juos naudoju be dangciu, bet ne todel, kad sunkiai darinejas, bet, kad mano ten laikomi produktai nereikalauja to dangcio pvz. vaisiai, riesutai ir pan. O dangtis darinejas visai normaliai man, bet jau kokios skystalo nepilciau ir dangcio det nerizikuociau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 21 gruodžio 2010 - 16:53
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 20, 23:20)
MB siandien iskeike alegra dubeni, kad neimanoma jo atidaryti, na, man tiesa sakant irgi reikia sveikatos, visokius budus isbandziau, visi vienodai sunkus, toks grazus dubuo, o atidaryti tikras vargas, nors tikrai turiu jegos (uzsukamus stiklainiukus ir be stiklainiu siaubo daznai atidarau be problemu  biggrin.gif . Gal cia yra kazkokia paslaptis, kurios as nezinau? toks grazus dubuo, o uzdaryti baisu, nes atidarant rizikuoji, kad viskas isleks ant grindu...
Papildyta:
Viskas, itikinot, vartysiu ir as, kas  bus, tas.  4u.gif




asmeniskai as nenaudoju jos keptuvei... nedristu - gaila ax.gif .

Alegra istikruju visiskai nesamoningi dangciai - tik saldainiams nuo vaiku slept! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 12 21, 12:02)
Sakėt, kad su burbulu (mėlynas)nepatogu meduolius dekoruoti , bet pabandžiau, kaip pirmam kartui gavosi visai neblogai:

user posted image




Ne tiek kad nepatogu, o daug kremo lieka viduje neisspaudziamo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 12 21, 20:02)
o daug kremo lieka viduje neisspaudziamo  verysad.gif

dėl šito sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos padekit,noriu išsikepti biskvitini torčiuka buvo aprašimas net su nuotrauka,o dabar kaip reikia niekur nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2010 12 21, 21:22)
Merginos padekit,noriu išsikepti biskvitini torčiuka buvo aprašimas net su nuotrauka,o dabar kaip reikia niekur nerandu blush2.gif

receptų temoje ieškok:

http://www.supermama...?...7438&st=180
Atsakyti
Noriu paklausti patarimo turinčių TW puodus, nes vakar išmėginau savąjį puodą smile.gif Verdant koldūnus, kai sudedi juos į puodą iš pradžių jie guli ant dugno (tarsi prilimpa) ir tik paskui, kai vėl vanduo užverda, pakyla.
Kai pradėjau plauti puodą ir jį išluosčiau, tose vietose, kur buvo koldūnai ant dugno atsirado truputį rusvos dėmės, kurias iš antro karto išvaliau su soda, nes Amway indų ploviklis nesugebėjo to padaryti sad.gif
Gal galite pasidalinti kaip valote TW puodus ir ar čia taip turėjo būti?
Aš esu įpratus indus plauti šiurkštesne kempinėlės puse, tai gerai, kad pamėginau tik dangčio vidinę pusę, nes iškart matosi kempinėlės 'subraižymai'.
Dabar dar pagalvojau ar išvis galima su metaliniu grūstuvu trinti bulvių košę ar daržoves...? g.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2010 12 23, 09:32)
Noriu paklausti patarimo turinčių TW puodus, nes vakar išmėginau savąjį puodą smile.gif  Verdant koldūnus, kai sudedi juos į puodą iš pradžių jie guli ant dugno (tarsi prilimpa) ir tik paskui, kai vėl vanduo užverda, pakyla.
Kai pradėjau plauti puodą ir jį išluosčiau, tose vietose, kur buvo koldūnai ant dugno atsirado truputį rusvos dėmės, kurias iš antro karto išvaliau su soda, nes Amway indų ploviklis nesugebėjo to padaryti sad.gif
Gal galite pasidalinti kaip valote TW puodus ir ar čia taip turėjo būti?
Aš esu įpratus indus plauti šiurkštesne kempinėlės puse, tai gerai, kad pamėginau tik dangčio vidinę pusę, nes iškart matosi kempinėlės 'subraižymai'.
Dabar dar pagalvojau ar išvis galima su metaliniu grūstuvu trinti bulvių košę ar daržoves...?  g.gif
ačiū  4u.gif

suprantu jusu nerima, man prodzioje irgi atrode, kad jie visada turi buti kaip nauji. Deja nusibraizymo tikrai neisvengsite. Pas mane akmens mases plautuve, tai puodai nuolat kencia doh.gif Bet dabar jau taip skaudziai nebereaguoju. Pastebejau keleta dalyku - jiems nepatinka vanduo is ciaupo ( todel naudoju filtruota), druska reikia deti i uzvirusi vandeni, antraip atsiranda baltos demes 4u.gif
Atsakyti