QUOTE(jurgina1975 @ 2010 12 23, 09:32)
Noriu paklausti patarimo turinčių TW puodus, nes vakar išmėginau savąjį puodą
Verdant koldūnus, kai sudedi juos į puodą iš pradžių jie guli ant dugno (tarsi prilimpa) ir tik paskui, kai vėl vanduo užverda, pakyla.
Kai pradėjau plauti puodą ir jį išluosčiau, tose vietose, kur buvo koldūnai ant dugno atsirado truputį rusvos dėmės, kurias iš antro karto išvaliau su soda, nes Amway indų ploviklis nesugebėjo to padaryti
Gal galite pasidalinti kaip valote TW puodus ir ar čia taip turėjo būti?
Aš esu įpratus indus plauti šiurkštesne kempinėlės puse, tai gerai, kad pamėginau tik dangčio vidinę pusę, nes iškart matosi kempinėlės 'subraižymai'.
Dabar dar pagalvojau ar išvis galima su metaliniu grūstuvu trinti bulvių košę ar daržoves...?
ačiū
suprantu jusu nerima, man prodzioje irgi atrode, kad jie visada turi buti kaip nauji. Deja nusibraizymo tikrai neisvengsite. Pas mane akmens mases plautuve, tai puodai nuolat kencia
Bet dabar jau taip skaudziai nebereaguoju. Pastebejau keleta dalyku - jiems nepatinka vanduo is ciaupo ( todel naudoju filtruota), druska reikia deti i uzvirusi vandeni, antraip atsiranda baltos demes