Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Ar dar galima kur nors gauti tokia senaja silikonine mentele, su kuria ir keptuveje galima pamaisyt ir blyniukus apversti?
Atsakyti
o as ir su dabartine silikonine mentele vartau keptuveje VISKA jau kokius 4 metus ir nieko jai nenutike... gal kiek spalva krasteliuose pakeitusi yra... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 12 20, 12:17)
nes gi ant padėkliuko turi sausainiai pravėsti, tada tik gali nuimti ir kitus sudėti  biggrin.gif

aš karštus nuėmiau ir kūčiukus, ir meduolius, ir sausainius. O kodėl tik pravėsusius nuimti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adryte07 @ 2010 12 20, 12:13)
o as ir su dabartine silikonine mentele vartau keptuveje VISKA jau kokius 4 metus ir nieko jai nenutike... gal kiek spalva krasteliuose pakeitusi yra...  bigsmile.gif

Ane bigsmile.gif As turiu placia tokia balta su pilku kotu, kur buvo pries dabartines oranzines, nesudegs ji man jei blyna apversiu? Jei ka, turbut garantijos siuo atveju nepritaikys...
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 20, 13:23)
Ane bigsmile.gif As turiu placia tokia balta su pilku kotu, kur buvo pries dabartines oranzines, nesudegs ji man jei blyna apversiu? Jei ka, turbut garantijos siuo atveju nepritaikys...

Nepritaikys, bet as irgi maisau ir nesuku saugalvos, kol kas neissilyde. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 20, 12:23)

Svarbiausia karstoje keptuveje nepalik, jei tik apversi greitai - nieko nenutiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 20, 15:46)
Svarbiausia karstoje keptuveje nepalik, jei tik apversi greitai - nieko nenutiks 4u.gif

Va butent, negalima jokiu irankiu palikti keptuvej, nes ir kotai pasilydys, jeigu paliksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 12 20, 16:32)
Nepritaikys, bet as irgi maisau ir nesuku saugalvos, kol kas neissilyde.  biggrin.gif

ir padazus maisau, ir kepsnius vartau, ir... viska smile.gif ir nieko nera nutike
Atsakyti
MB siandien iskeike alegra dubeni, kad neimanoma jo atidaryti, na, man tiesa sakant irgi reikia sveikatos, visokius budus isbandziau, visi vienodai sunkus, toks grazus dubuo, o atidaryti tikras vargas, nors tikrai turiu jegos (uzsukamus stiklainiukus ir be stiklainiu siaubo daznai atidarau be problemu biggrin.gif . Gal cia yra kazkokia paslaptis, kurios as nezinau? toks grazus dubuo, o uzdaryti baisu, nes atidarant rizikuoji, kad viskas isleks ant grindu...
Papildyta:
QUOTE(Adryte07 @ 2010 12 20, 18:16)
ir padazus maisau, ir kepsnius vartau, ir... viska smile.gif  ir nieko nera nutike

Viskas, itikinot, vartysiu ir as, kas bus, tas. 4u.gif
Atsakyti
as taip pat viska su silikonine mentele maisau, pas mane vienu metu net kelios dirba 4u.gif na ir kol kas nieko neatsitiko smile.gif tpfu tpfu tpfu
Atsakyti
O kataloge prie oranzines lyg buvo parasyta - patobulinta versija, tai kame tas patobulinimas? Kuom ji geresne/blogesne uz mano balta su pilku kotu?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 12 19, 21:24)
Aha, aš tai tik vieną silikoninį padėkliuką turiu, tai vienoje skardoje jį tiesiu, kitoje sviestinį popierių. Ir kočėlas nepakeičiamas, ypač imbierinei tešlai kočioti  wub.gif Ir sausainukus atkelti, kai jie lipnūs labai gerai Samba mentelė  biggrin.gif

Pritariu. Samba mentelė ir kočėlas nepamainomi kalėdinių skanumynų gamyboje thumbup.gif
Atsakyti