Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

merginos, ar yra kuriai taip buvę:

ant dugno tešlos dubens 7,5l. (senojo su mėlynu dangčiu) atsirado kelios pūslės. gali ir sutrūkti jos. Įdomu, ar pakeistų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 19, 09:50)
merginos, ar yra kuriai taip buvę:

ant dugno tešlos dubens 7,5l. (senojo su mėlynu dangčiu) atsirado kelios pūslės. gali ir sutrūkti jos. Įdomu, ar pakeistų? g.gif
Nelauk kol jos sutruks, nesk keist unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 19, 15:19)
[size=1][/size]Nelauk kol jos sutruks, nesk keist  unsure.gif

jeigu priklausau Vilnelei, tai BŪTINAI reikia ir pasikeisti Vilniuje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 19, 15:14)
Ne schmoll.gif gali duoti draugei is Kauno ar kito miesto kuri tam mieste platina TW, bet as esu girdejusi ir pati pazystu ne viena moteri kurios Kaune atejo pacios ir sako man nutiko taip ir taip ir joms be konsultantes pakeite, jos sako nzn kas konsultante,senai pirkau ir t.t. g.gif
tada aisq dirbantys sandeli zmones prades kalbinti tave pirkti is ju tw hihihi.gif bet tu sakyk aciu nereik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 19, 16:14)

Keicia betkuris sandelys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 19 gruodžio 2010 - 15:59
Dėkui, merginos 4u.gif Bet dabar tų senųjų nėra dubenų (baltų su mėlynu dančiu). Tai man pakeistų į naują oranžinį? bigsmile.gif
Atsakyti
As jau 2 dienas kepu ivairius sausainius. Ka reiketu daryti be Tupperware net neisivaizduoju doh.gif Kur reiketu sudeti 6 rusiu sausainius sandariai g.gif Jau tiek visko daug turiu, o per sventes visai ne per daug lotuliukas.gif Jau net nekalbu apie silikoninius kilimelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 19, 19:50)
As jau 2 dienas kepu ivairius sausainius. Ka reiketu daryti be Tupperware net neisivaizduoju doh.gif Kur reiketu sudeti 6 rusiu sausainius sandariai g.gif Jau tiek visko daug turiu, o per sventes visai ne per daug lotuliukas.gif Jau net nekalbu apie silikoninius kilimelius wub.gif

Aha, aš tai tik vieną silikoninį padėkliuką turiu, tai vienoje skardoje jį tiesiu, kitoje sviestinį popierių. Ir kočėlas nepakeičiamas, ypač imbierinei tešlai kočioti wub.gif Ir sausainukus atkelti, kai jie lipnūs labai gerai Samba mentelė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 19, 20:50)
Ka reiketu daryti be Tupperware net neisivaizduoju doh.gif

drinks_cheers.gif šiomis dienomis džiaugiuosiu taip pat TW. Ypatingai silikoniniu padėkliuku wub.gif , Samba ir tešlos kildinimo dubenimis wub.gif , kočiojimo padėklu ir kočėlu wub.gif
Ir tik dabar "susidraugavau" su plonaisiais padėkliukais-labai patogu susidėti paruoštus sausainius ir kūčiukus prieš kepimą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 19 gruodžio 2010 - 20:41
QUOTE(kregzde @ 2010 12 19, 20:24)
Aha, aš tai tik vieną silikoninį padėkliuką turiu, tai vienoje skardoje jį tiesiu, kitoje sviestinį popierių. Ir kočėlas nepakeičiamas, ypač imbierinei tešlai kočioti  wub.gif Ir sausainukus atkelti, kai jie lipnūs labai gerai Samba mentelė  biggrin.gif
as tai turiu tik viena sil.padekla doh.gif bet is principo nekepu su sviestiniu popierium lotuliukas.gif geriau ilgiau tupiu prie orkaites nei sviestini popieriu tiesiu, su juo tiek daug vargo ir imbieriniai sausainiai jame nuolat pridega doh.gif
isigudrinau kitaip paguost save,kol viena "partija" kepa, raitau kitokias formeles, kol tie vesta dedu kitus ir taip siemet issisuku dar su viena ax.gif
Atsakyti
dėl silikoninio padėkliuko-ar man tik vaidenasi, ar tikrai ant jo kepant geriau iškyla sausainiai?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 19, 22:43)
[size=1][/size]as tai turiu tik viena sil.padekla  doh.gif  bet is principo nekepu su sviestiniu popierium  lotuliukas.gif  geriau ilgiau tupiu prie orkaites nei sviestini popieriu tiesiu, su juo tiek daug vargo ir imbieriniai sausainiai jame nuolat pridega  doh.gif
isigudrinau kitaip paguost save,kol viena "partija" kepa, raitau kitokias formeles, kol tie vesta dedu kitus ir taip siemet issisuku dar su viena  ax.gif

Na aš tai darau dėl taupumo biggrin.gif , t.y. vieną skardą keičiu kita, nes gi ant padėkliuko turi sausainiai pravėsti, tada tik gali nuimti ir kitus sudėti biggrin.gif
Atsakyti