Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(lupipita @ 2010 12 17, 21:32)
aciukas reiks ismeginti, siandien dariau koldunu, tai kazko slankiojosi, tai biski nervino, bet va bandysiu pasinaudot patarimais ryt kita partija darysiu, tai gal pavyks viskas, bet seip kocelas ir ta paklotas geris, aisku salia dar ta sejokle  thumbup.gif , myliu myliu  biggrin.gif

O kaip sekesi koldunus daryti. mirksiukas.gif As pradedu kocioti nuo viduro, po truputi i virsu ir zemyn. Stipriai spaudi statmenai is virsaus ir niekas man nevaziuoja. Darau ant paklotelio teslai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 17, 22:39)
O kaip sekesi koldunus daryti.  mirksiukas.gif As pradedu kocioti nuo viduro, po truputi i virsu ir zemyn. Stipriai spaudi statmenai is virsaus ir niekas man nevaziuoja. Darau ant paklotelio teslai 4u.gif

man patinka, as tik nuo sono pradedavau, gal todel g.gif , nu reiks nuo vidurio megint, aciu uz patarimus, va del to ir sako kad tw dar geresne kai pamatai visas naudojimo subtilybes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 17, 21:39)
O kaip sekesi koldunus daryti.  mirksiukas.gif As pradedu kocioti nuo viduro, po truputi i virsu ir zemyn. Stipriai spaudi statmenai is virsaus ir niekas man nevaziuoja. Darau ant paklotelio teslai 4u.gif

O man ant paklotelio teslai kartais slidineja, nezinau nuo ko priklauso ir nespaudziu ir nuo vidurio kocioju, nes paklotelis tikrai slidus, o tie lipukai ant koldunines silikoniniai, todel ant silikoninio padekliuko neslankioja thumbup.gif bet as ismokau ir ant padekliuko kociot,kad neslankiotu, gal priprast reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 17, 21:51)
Noreciau isigyti tw stalo irankiu komplekta, ar jiems buna kokia nors akcija?

Ir dar klausimas - ar ultrapro tinka kepti kai reikia sandariai uzdengti inda? na, ar tas dangtis pakankamai sandarus kepimui?
ACIU.

Irankiams akcijos as neprisimenu schmoll.gif Bet yra viena galimybe juos gaut, kas ne deonstruotojas juo tampa ir pasikviecia dar viena drauga ir tada gauna dovanu komplekta 4 asmenims mirksiukas.gif

Manau Ultra Pro ar Pliusas puikiai tam tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, alyviniai dubenys (kur sausio pasiūlymuose yra) tinkami tešlai kildinti?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 17, 23:07)
Merginos, alyviniai dubenys (kur sausio pasiūlymuose yra) tinkami tešlai kildinti?

Taip tinka. Jie tam ir skirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2010 12 18, 00:47)
Taip tinka. Jie tam ir skirti  4u.gif

Dėkui 4u.gif Ir kaip supratau su dvigubu dangčiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 12 17, 14:47)
O kur jų galima įsigyti? Vilnelė ar Santaka ? Kur Jūs radot tokį info? g.gif

Bus ir Vilneleje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 17, 22:51)
Noreciau isigyti tw stalo irankiu komplekta, ar jiems buna kokia nors akcija?

Ir dar klausimas - ar ultrapro tinka kepti kai reikia sandariai uzdengti inda? na, ar tas dangtis pakankamai sandarus kepimui? noriu isbandyti viena recepta, bet ten raso, kad reikia orkaiteje sandariai uzdengti, kad geriausiai tinka senas mociutes metalinis indas, o jei neturite tai tada ten rekomenduoja popieriu deti ir tada dangciu uzdeti, zodziu, ar ultrapro siuo atveju man bus kaip "metalinis mociutes indas" ar sandarinti ji papildomai?
ACIU.

stalo irankiams akcijos yra buvusios ir ne viena karta. buve ir lb. pigiai, bet tai jau pries kokius gal 4 metus g.gif . yra net ne viena kolekcija: metaliniai visiskai ir rankenos pacios, kur ranka suimt reik, buvo tokios trikampes formos, cia jau sunku aprasyti... dar buvo juodom rankenom... zodziu buna. bet kaina net ir su nuolaidom tikrai didoka. ten su pora simtu nieko neisigytumet verysad.gif . tai tiek.
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 12 18, 01:07)

ju dangciai sandarus, bet ne tokie, kaip spec. teslos dubens teslos kildinimui, todel dangtis neatsoks pakilus teslai. taip kaip cia ir pasakius...
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 18, 00:07)

cia tie patys kur turejo but grazios fioletines spalvos doh.gif
kur as turiu,ir del spalvos jo nenoriu net y rankas paimt doh.gif
atsimeni?
as y paty didziausia visada teslas minkau-maisau,dangtis viduje su kitu dangteliu-permatomu,per sita skylute(isemus ta viduriny dangciuka)kaip suprantu norint su mixeriu galima plakt,na su ta mintim kad nesitaskytu rolleyes.gif ar ne mergicos?
kildinant mieline tesla visas dangtis man nusauna rolleyes.gif bet man jie patinka tuo kad tesla visada kuo lengviausiai issiima su mentele thumbup.gif svariai drinks_cheers.gif
reali foto-spalva:
user posted image
ar apie sita klausei doh.gif g.gif gal aprasiau visai ne ta biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 12 17, 21:04)
ka tokio kepsit , suintrigavot  blush2.gif

Is Beatos pirmos knygos Kiaulienos, obuoliu ir salieru troskini 4u.gif

O del irankiu komplekto, tai jei kas vis del to kas nors turi ar kada tures, tai mane tas domina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 18 gruodžio 2010 - 09:28
Nu jau troskiniui tai kuo puikiausiai Ultra Pro tinka mirksiukas.gif Nemaciau recepto, tik nepamirsk, kad i Ultra Pro nereik pilt jokio aliejaus ar vandens, kai troskinius darai mirksiukas.gif AS prisimenu kai pirma kart cenakus jae dariau, tai kaip ir darydama moliniame puode ipyliau vandens kaip ir priklauso doh.gif Tai man ten kepe kokias dvi valandas ir dar morkos kietos buvo, buvau papykus ant to puodo, bet po to susidraugavau ir tik geriausi atsiliepimai apie juos 4u.gif
As tai zinokit dabar jau net nesuvokiu, kaip reiktu naudot tuos sunkius spizinius indus kepiui, juk ten tikrai vien valandos kepimo reikia, kad tas puodas ikaistu doh.gif
Atsakyti