Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(RaGema @ 2010 12 17, 14:40)
user posted image

Tokios 2 kainuos 65lt.

Klaipėdos specialiam pasiūlyme parašyta,kad 2 vienodos 4,6l tik 65lt.
Atsakyti
QUOTE(RaGema @ 2010 12 17, 19:28)
Klaipėdos specialiam pasiūlyme parašyta,kad 2 vienodos 4,6l tik 65lt.

Ar Klaipeda turi savo internetini psl?
Atsakyti
neturi, laikrastukus kartais gaunam su pasiulymais lotuliukas.gif
Atsakyti
Noreciau isigyti tw stalo irankiu komplekta, ar jiems buna kokia nors akcija?

Ir dar klausimas - ar ultrapro tinka kepti kai reikia sandariai uzdengti inda? na, ar tas dangtis pakankamai sandarus kepimui? noriu isbandyti viena recepta, bet ten raso, kad reikia orkaiteje sandariai uzdengti, kad geriausiai tinka senas mociutes metalinis indas, o jei neturite tai tada ten rekomenduoja popieriu deti ir tada dangciu uzdeti, zodziu, ar ultrapro siuo atveju man bus kaip "metalinis mociutes indas" ar sandarinti ji papildomai?
ACIU.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 17, 20:51)

Ir dar klausimas - ar ultrapro tinka kepti kai reikia sandariai uzdengti inda? na, ar tas dangtis pakankamai sandarus kepimui? noriu isbandyti viena recepta, bet ten raso, kad reikia orkaiteje sandariai uzdengti, kad geriausiai tinka senas mociutes metalinis indas, o jei neturite tai tada ten rekomenduoja popieriu deti ir tada dangciu uzdeti, zodziu, ar ultrapro siuo atveju man bus kaip "metalinis mociutes indas" ar sandarinti ji papildomai?
ACIU.
Jau esu rasiusi, kad sitas indas atitinka senaji mociutes spizini, t.y. metalini inda.
Gali atrodyti, jog jis nesandarus, bet tie pakilimai padaryti prie rankeneliu todel,kad iseitu susikaupe garai, nes viduje vyksta sutimo procesas ir kad nenukeltu dangcio, bet jis skaitosi sandarus ir jame viskas sunta kepa, kaip mociutes tam puode, jei norite kad apskrustu, reikia poto atidengus dar pakepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 17, 21:51)

ACIU.

ka tokio kepsit , suintrigavot blush2.gif
Atsakyti
Ultra pliusas buvo sandaresnis, jau jo viduje nelabai apskrusdavo. Ultra Pro labiau praleidzia garus, tuo tikslu, kad maistas labiau apskrustu 4u.gif
Atsakyti
as vis uzmirstu paklausti patarimu, siandien isbandziau padekla kociojimo, superimis daiktas, gerai kad kazkasrekomendavo po apacia det popieriu suvylgyta vandeniu, viskas pasiteisino, labai dziaugiuosi pirkiniu thumbup.gif , dabar gal kas patars del koldunines, ar ji gali neslidineti, nes ji man slidineja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 12 17, 21:15)
as vis uzmirstu paklausti patarimu, siandien isbandziau padekla kociojimo, superimis daiktas, gerai kad kazkasrekomendavo po apacia det popieriu suvylgyta vandeniu, viskas pasiteisino, labai dziaugiuosi pirkiniu  thumbup.gif , dabar gal kas patars del koldunines, ar ji gali neslidineti, nes ji man slidineja  blush2.gif

O lipduku nepamirsai uzklijuoti. Nelabai gali slidineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 17, 22:19)
O lipduku nepamirsai uzklijuoti. Nelabai gali slidineti g.gif

nu uzklijavau, gal ka blogai, bet kad jie man nieko nelipina, o ir ta kita turiu, didesnem skylem ir nelimpa g.gif , kame cia saknys g.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 12 17, 21:21)
nu uzklijavau, gal ka blogai, bet kad jie man nieko nelipina, o ir ta kita turiu, didesnem skylem ir nelimpa  g.gif , kame cia saknys  g.gif

Ziurint koks stalas , pas mane vienur slidineja, kitur ne, pabandykite pasideti ant silikoninio padeklo, tikrai neslidines, o ant kociojimo padeklo jei sausas slidineja, jei nusluostau slapiu skudureliu nebeslidineja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 17, 22:25)
Ziurint koks stalas , pas mane vienur slidineja, kitur ne, pabandykite pasideti ant silikoninio padeklo, tikrai neslidines, o ant kociojimo padeklo jei sausas slidineja, jei nusluostau slapiu skudureliu nebeslidineja  4u.gif

aciukas reiks ismeginti, siandien dariau koldunu, tai kazko slankiojosi, tai biski nervino, bet va bandysiu pasinaudot patarimais ryt kita partija darysiu, tai gal pavyks viskas, bet seip kocelas ir ta paklotas geris, aisku salia dar ta sejokle thumbup.gif , myliu myliu biggrin.gif
Atsakyti