Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(gwidita @ 2010 12 16, 17:29)
vieni jy taip vadina kiti teslos nuo patiesaliuko gremztuku..o kazin koksai tikslus pavadinimas to daigto g.gif as jy jau 100metu turiu..bet nepritaikiau dar doh.gif

"Ledo zuvis" jo pavadinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 12 16, 16:29)

vieni jy taip vadina kiti teslos nuo patiesaliuko gremztuku..o kazin koksai tikslus pavadinimas to daigto g.gif as jy jau 100metu turiu..bet nepritaikiau dar doh.gif

nono.gif Oi ne, cia visai kitas daiktas. Teslos gremztukas oranzinis, toks lenktas, su dantukais is sonu. Ledo zuvis pas mane tamsiai melyna su geltonu silikonu biggrin.gif O dar seniau violetines buvo lygtais. Cia dar pries mane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 16, 18:47)
nono.gif Oi ne, cia visai kitas daiktas. Teslos gremztukas oranzinis, toks lenktas, su dantukais is sonu. Ledo zuvis pas mane tamsiai melyna su geltonu silikonu biggrin.gif O dar seniau violetines buvo lygtais. Cia dar pries mane bigsmile.gif

aaa tai jo..as oranziny turiu blush2.gif tai tado tos ledo zuvies as net nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 12 16, 11:04)
Aš seniau svogūnus visada duodavau vyrui pjaustyti, kai jo neturėjau  blush2.gif , o dabar pati visada smulkinu, o ir vyras džiaugiasi, jei jam ką nors reikia pasismulkinti. Turiu senąjį, niekur mesti jo nesiruošiu.

sutinku, kad kazkam jis tinka. bet pardavineja naudotus palyginus, lb. daznai (be virvutes).
Papildyta:
QUOTE(MamaIndra @ 2010 12 16, 16:09)
Gal jau čia buvo diskutuota apie Speedy Chef.Susidomėjau juo, noriu išsiaiškinti, ar tikrai verta jį pirkti, kokios jo galimybės?

diskusija buvo. idealus baltymu plakimui ir pan. konsistencijos prod.: grietinelei, kiausiniams, giretinei ar pan. teslai netinkamas.
Atsakyti
koks geras pasiūlymas 52 savaitę bigsmile.gif Dvi Optimum 4,6l. už 65 thumbup.gif Aš turiu dvi tokio dydžio. Laikau jose džiovintus grybus ir mėtas. Super, kvapas išlieka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 17, 12:45)
koks geras pasiūlymas 52 savaitę bigsmile.gif Dvi Optimum 4,6l. už 65 thumbup.gif Aš turiu dvi tokio dydžio. Laikau jose džiovintus grybus ir mėtas. Super, kvapas išlieka thumbup.gif

As spanguoles tokioj laikau rusyje. Siandien patikrinau thumbup.gif
Optimukai mano mylimiausi wub.gif wub.gif
Atsakyti
o kokios dezutes butent kokios spalvos, kazkaip nematau to pasiulymo, jei galit kas imeskit foto blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Tokios 2 kainuos 65lt.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 17, 13:45)

O kur jų galima įsigyti? Vilnelė ar Santaka ? Kur Jūs radot tokį info? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 12 17, 15:47)
O kur jų galima įsigyti? Vilnelė ar Santaka ? Kur Jūs radot tokį info? g.gif

Santakoj tikrai yra, tik kokios spalvos nepamenu, vakare grizus paziuresiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RaGema @ 2010 12 17, 15:40)
user posted image

Tokios 2 kainuos 65lt.

o tikrai bus abi dezutes vienodos spalvos?
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 12 16, 00:08)

Klasta tokia,(o gal ir neklasta),kad dazniausiai pardavineja smulkintuva be virvutes, nes pasirode naujasis su virvute ir visos masiskai jo uzsimane,nes jis daug patogesnis ir geresnis, bet visada islieka ir kitas bet... dalis smulkintuvu yra visiskai nauji...Tai isvada kokia?Kadangi daiktas labai geras, tai visos darydamos uzsakymus jei truksta iki uzsakymelio visada ji uzsisako su mintim "kad bet kada parduodi toki gera daikta gales..", cia mano nuomone ax.gif ir nemanau,kad ji neteisinga blush2.gif tongue.gif tai va, jei daiktas labai jau pardavinejamas, tai nereiskia,kad jis blogas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 12 16, 09:00)
*user posted image
**user posted image

Pomona33, kai rėžia, tai nelieka nieko tik nusipirkti thumbup.gif Tavo pardavimai turėtų būti rekordiniai mirksiukas.gif

blush2.gif ne nu aciu.... blush2.gif bet as pasakau teisybe visada rolleyes.gif esu isprotejusi del TW , bet ne iki tokio lygio,kad pirkciau viska is tw, juk reikia ir blogu ir geru pamastymu biggrin.gif tai as pasakau visada kaip yra ax.gif

o tavo tie pamaiviski paveiksliukai tai uzmusantys thumbup.gif is kur juos gavai ??? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 17 gruodžio 2010 - 15:40
Labas Tupperware žinovės 4u.gif

noriu paklausti - mane domina koldūninės forma, kur ją pigiau nusipirkti, ar kas platina iš jūsų ar parduotuvėje geriau ieškoti? rolleyes.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti