Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

mano viena pazistama sake, kad kazkur apie 6 metus ta " ledo zuvi: naudoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 15, 22:02)
tikriausiai jau seniai buvo pasiūlymuose.

Jei neklystu tai mazdaug pries 3 ar 4 metus tas ledo gramdiklis buvo, superinis daiktas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 12 15, 10:44)
Ar visas daleles išspaudžia? aš turiu dar nuo tarybinių laikų, tai nepatogu, kad dar reikia krapštinėti viduje ir nuo apačios, kad iškristų.

Visko neispaudzia, lieka cesnako plona zievele, rusiskas spaustukas isspausdavo kartais ir ja, o tw palieka ta odele. Kai pirma karta spaudziau su tw galvoju nu ir s...liko dar cesnako, o kai pamaciau,kad liko tik persvieciama skurele, supratau,kad spaustukas isspaudzia nerealiai, ir lieka tik tai kas nereikalinga.
O nuo apacios tikrai reikia kartais su peiliu nubraukti cesnaka isspausta, stebuklu nebuna, ir tai priklauso nuo cesnako, jei sultingas tai nukrenta pats, o jei ne tai reikia ir peiliu perbraukti mirksiukas.gif

Dar su cesnako spaustuku galima gliaudyti riesutus pasidejus juos tarp rankeneliu ten kur toks islinkimas yra (ne ten kur cesnaka deti) thumbup.gif tai va, perkat 1 gaunat 2 lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmoska @ 2010 12 15, 10:50)
Neturiu tik skardinių atidarytuvo  mirksiukas.gif .

Ne nu netureti skardiniu atidarytuvo , tai nzn, reiskias TW netureti lotuliukas.gif Jus butinai ji pirkit sausi, kai bus nuolaida, tai superinis daiktas,uzpatentuotas ir vienintelis toks, nei vienas kitokios firmos atidarytuvas taip nenupjauna skardines, kad laizyt krasta galima thumbup.gif Man tai atidarytuvas stebuklas kaip ir nepakeiciami ultra Plus 4u.gif
Papildyta:
p.s.
svarbiausia, kad su skardiniu atidarytuvu lengvai atsidarys ir vaikas pats vienas nesusizeides, ar senyvo amziau zmogus, kurio jau rankos silpnos ir tas reikalauja su paprastais atidarytuvais daug jegos. O kai kam tai labai aktualus prioritetas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 15 gruodžio 2010 - 23:23
QUOTE(diasaja @ 2010 12 15, 23:24)
Merginos, skelbimų lentoje perskaičiau, kad perka TW "ledo žuvį". Kas tai yra? g.gif

daug kas nori pirkti sia salta ziema,o vat kas turi parduoti nera verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(laizanika @ 2010 12 15, 04:09)
Cia apie sita eina kalba:
user posted image

Tai kad galima ant kociojimo padeklo pjaustyti  g.gif  Ir pjausciau, nieko nenutiko  g.gif

pati tokiu nedrisciau "vaziuoti" ant padeklo, nes gali supjaustyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2010 12 15, 10:48)
Mano MB patinka labiausiai mini šefas, atidarytuvas, kamščiatraukis, česnakų spaustukas.

tiek skardiniu atidarytuvas, tiek kamsciatraukis - puikus irankai. buvo laikai, kai jie normaliai norint isigyti buvo nelabai brangus, bet metams begant labai jau subrango. arteja geros nuolaidos jiems. dziugu thumbup.gif . mini smulkintuvu labai jau daznai mamytes atsikrato... matyt kazkas negerai su juo... pati nenaudoju jo. cesnakams spausti neturiu taip pat, bet atsiliepimai tik geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 12 15, 23:38)
pati tokiu nedrisciau "vaziuoti" ant padeklo, nes gali supjaustyti  smile.gif

Su juo ir negalima pjaustyti ant silikono, pati savo ausim girdejau susirinkime , sake jei atnesit silikona su ratuku supjaustyta tikrai nekeisim g.gif
Papildyta:
QUOTE(gvilmina @ 2010 12 15, 23:41)
mini smulkintuvu labai jau daznai mamytes atsikrato... matyt kazkas negerai su juo... pati nenaudoju jo.

As tai kitokia to "atsikratymo" klasta izvelgiu cia SM, o ne todel,kad su juo kazkas negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 12 14, 13:24)
Zmoguciu gal ir nebuvo, bet tokie zalios su eglute tai tikrai buve  4u.gif

netiketai prisiminiau, kad buvo ir zmogeliukas maziukas, ir masinyte ir kt., tik gal kokius daugiau, nei 10 metu atgal man teko juos matyt. tai buvo toks rinkinys, kurio kaina buvo didoka. palyginimui: samba 1,3 dubuo buvo pigesnis 2 kartus uz tas formeles doh.gif
Papildyta:
pati ant kociojimo padeklo pjaunu tik plastikine mentele (samba tinka man) arba kokiu tikrai buku staliniu peiliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 15, 23:43)
As tai kitokia to "atsikratymo" klasta izvelgiu cia SM, o ne todel,kad su juo kazkas negerai  g.gif

Kokia? g.gif
Atsakyti
Kiek pastebejau, tai atsikrato tik senuoju. Man jis irgi nepatinka, neturiu rankose tiek jegos. Mazojo su virvele tikrai niekam neatiduociau schmoll.gif O kai ji pradejau naudoti, senasis visai nereikalingu tapo. Nors mesk lauk doh.gif
Ledo zuvi tebeturiu ir sekmingai naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 16, 00:28)

*Ne nu netureti skardiniu atidarytuvo , tai nzn, reiskias TW netureti  lotuliukas.gif 
** nei vienas kitokios firmos atidarytuvas taip nenupjauna skardines, kad laizyt krasta galima thumbup.gif

*user posted image
**user posted image

Pomona33, kai rėžia, tai nelieka nieko tik nusipirkti thumbup.gif Tavo pardavimai turėtų būti rekordiniai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gvilmina @ 2010 12 16, 00:41)
mini smulkintuvu labai jau daznai mamytes atsikrato... matyt kazkas negerai su juo... pati nenaudoju jo.

jeigu kalba eina apie mini Quick Chefą, tai man jis super-duper. Kiekvieną kartą ką nors begamindama juo žaviuosiu. Vakar kepiau kepsnelius orkaitėje. Anksčiau svogūną pjaustydavau ant mėsytės, o po to sūrį dėdavau. dabar svogūną susmulkinau su mini QCH, net skonis geresnis gavosi thumbup.gif
Niekam jo neatiduočiau ir neparduočiau net už dvigubą kainą. vaikas , kai išgirsta, kad su juo smulkinu, atbėga net iš kambario ir padeda man lotuliukas.gif Tik dabar norėčiau dar didesnį turėti.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 12 15, 23:41)

Aš seniau svogūnus visada duodavau vyrui pjaustyti, kai jo neturėjau blush2.gif , o dabar pati visada smulkinu, o ir vyras džiaugiasi, jei jam ką nors reikia pasismulkinti. Turiu senąjį, niekur mesti jo nesiruošiu.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 16, 10:00)
*user posted image
**user posted image

Pomona33, kai rėžia, tai nelieka nieko tik nusipirkti thumbup.gif Tavo pardavimai turėtų būti rekordiniai mirksiukas.gif
Papildyta:

jeigu kalba eina apie mini Quick Chefą, tai man jis super-duper. Kiekvieną kartą ką nors begamindama juo žaviuosiu. Vakar kepiau kepsnelius orkaitėje. Anksčiau svogūną pjaustydavau ant mėsytės, o po to sūrį dėdavau. dabar svogūną susmulkinau su mini QCH, net skonis geresnis gavosi thumbup.gif
Niekam jo neatiduočiau ir neparduočiau net už dvigubą kainą. vaikas , kai išgirsta, kad su juo smulkinu, atbėga net iš kambario ir padeda man lotuliukas.gif  Tik dabar norėčiau dar didesnį turėti.

PAS MANE TAS PATs thumbup.gif ir kiek visi klausia ar patenkinta juom, as visiems atsakau thumbup.gif geresnio dalyko nesu maciusi (bent jau del svoguno ir cesnako pjaustymo) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrulka3: 16 gruodžio 2010 - 13:14
Gal jau čia buvo diskutuota apie Speedy Chef.Susidomėjau juo, noriu išsiaiškinti, ar tikrai verta jį pirkti, kokios jo galimybės?
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 12 15, 03:09)
Cia apie sita eina kalba:
user posted image

Tai kad galima ant kociojimo padeklo pjaustyti  g.gif  Ir pjausciau, nieko nenutiko  g.gif

aga apie sita smile.gif as dar laikau spintoje..picas valgom retai..tai ir nepanaudojau dar..reikes surizikuot ant teslos patiesaliuko pjaustyt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2010 12 15, 22:34)
Valyti automobilio langams - gramdiklis. Vienas sonas astresnis - ledui, kitas sonas silikoninis. Patogi, nediduke thumbup.gif  Man teko laime ja tureti biggrin.gif

vieni jy taip vadina kiti teslos nuo patiesaliuko gremztuku..o kazin koksai tikslus pavadinimas to daigto g.gif as jy jau 100metu turiu..bet nepritaikiau dar doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmoska @ 2010 12 15, 09:01)
Kaip ten, Gwidita, gal pakeitė samtį jau ?  4u.gif  4u.gif

dar nepakeite...ydaviau..tikiuosi kad pakeis rolleyes.gif
Atsakyti