Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(kregzde @ 2010 12 15, 09:48)
Mano MB patinka labiausiai mini šefas, atidarytuvas, kamščiatraukis, česnakų spaustukas.

tai ziuriu sausi bus kaip tik pasiulymai siems irankiams griebsiu ir as tada, pasidalinkit dar ir kitos apie cesnaku spaustuka, kamsciatrauki ir atidarytuva blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 12 15, 09:56)
tai ziuriu sausi bus kaip tik pasiulymai siems irankiams griebsiu ir as tada, pasidalinkit dar ir kitos apie cesnaku spaustuka, kamsciatrauki ir atidarytuva  blush2.gif

Mane irgi domina cesnaku spaustukas. Kokia jo kaina bus sausy? g.gif Dovanu kai kas uzsiprase reikia zinoti kiek pakratyti teks pinigine lotuliukas.gif
Papildyta:
Oi jau matau, 42 Lt thumbup.gif Liuks imsim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 12 15, 09:55)
Mane irgi domina cesnaku spaustukas. Kokia jo kaina bus sausy?  g.gif  Dovanu kai kas uzsiprase reikia zinoti kiek pakratyti teks pinigine  lotuliukas.gif

Jei informacija teisinga -tai tik 42,00 litai. Sakau tik smile.gif , nes tik ką pati mokėjau 79,00 doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 12 15, 10:58)
Jei informacija teisinga -tai tik 42,00 litai. Sakau tik  smile.gif , nes tik ką pati mokėjau 79,00  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man irgi česnakų spaustukas superinis, ypač, kad jį galima plauti indaplovėj. Seną rusišką išlpoviau kelis kart ir rankas pradėjo tepti.... Tai spaustukas buvo mano pirmas daiktas iš TW smile.gif
O ir kainos tokios, kiek aš domiuosi TW, nėra buvę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 12 15, 08:56)
tai ziuriu sausi bus kaip tik pasiulymai siems irankiams griebsiu ir as tada, pasidalinkit dar ir kitos apie cesnaku spaustuka, kamsciatrauki ir atidarytuva  blush2.gif

Na česnakų spaustuką galima plauti indaplovėje, o ypatingas jis tuo, kad labai gerai išspaudžia česnaką, lieka tik plona luobelė. Kaina superinė sausį, aš mąstau paimti ir pasidėti, kai reiks kam nors dovanų, tai super daiktas.

Kamščiatraukis labai lengvai atidaro butelį, ilgaamžis.

Atidarytuvas atidaro skardinę taip, kad nesusipjaustysi į skardinės kraštus pirštų, jis užlanksto skardinę. Vyrai tokias skardines puikiai gali naudoti varžtų kolekcijoms biggrin.gif O ir dangtelis gražiai užsideda, tada vėlgi su tuo pačiu atidarytuvu nusiima, tad gražiai ir šaldytuve galima atidarytą skardinę pasistatyti. Atidarant nereikia naudoti jėgos.

Na šie daiktai man tikrai patinka, rašau iš vartotojos pusės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 12 15, 11:07)
Man irgi česnakų spaustukas superinis,

Ar visas daleles išspaudžia? aš turiu dar nuo tarybinių laikų, tai nepatogu, kad dar reikia krapštinėti viduje ir nuo apačios, kad iškristų.
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2010 12 15, 11:22)
o ypatingas jis tuo, kad labai gerai išspaudžia česnaką, lieka tik plona luobelė.

ačiū 4u.gif O susmulkintos dalelės pačios nukrenta nuo spaustuko ar reikia pačiai nuiminėti?
Atsakyti
Neturiu tik skardinių atidarytuvo mirksiukas.gif . Visi įrankiai thumbup.gif , o dar už tokią kainą. Vienai Tw nemylėtojai ax.gif padovanojau kamščiatraukį - tai dabar rankinėje nešiojasi, sako, kad kada nepamirščiau ax.gif ax.gif
Papildyta:

Ar visas daleles išspaudžia? aš turiu dar nuo tarybinių laikų, tai nepatogu, kad dar reikia krapštinėti viduje ir nuo apačios, kad iškristų.
Papildyta:

puikiai išspaudžia, o dėl valymo -puikiai išsilankto- nieko krapšyti nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, skelbimų lentoje perskaičiau, kad perka TW "ledo žuvį". Kas tai yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 15, 21:24)
Merginos, skelbimų lentoje perskaičiau, kad perka TW "ledo žuvį". Kas tai yra? g.gif

Valyti automobilio langams - gramdiklis. Vienas sonas astresnis - ledui, kitas sonas silikoninis. Patogi, nediduke thumbup.gif Man teko laime ja tureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 15, 22:34)
Valyti automobilio langams - gramdiklis. Vienas sonas astresnis - ledui, kitas sonas silikoninis. Patogi, nediduke thumbup.gif  Man teko laime ja tureti biggrin.gif

Kodėl "turėti"? Sulūžo?
Atsakyti
turiu ir as ,superinis dalykas, ypac kai langai apsale,nuvalo puikiai smile.gif ledo zuvi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotiska lele: 15 gruodžio 2010 - 21:50
QUOTE(egzotiska lele @ 2010 12 15, 22:49)
turiu ir as ,superinis dalykas, ypac kai langai apsale,nuvalo puikiai smile.gif  ledo zuvi

tikriausiai jau seniai buvo pasiūlymuose.
Atsakyti