Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

mergos bigsmile.gif nepatikesit bigsmile.gif mano vyras pagyre nauja mano pirkiny bigsmile.gif duonine drinks_cheers.gif thumbup.gif
tik asjy apgavau kad ja gavau dovanu doh.gif lotuliukas.gif
bet jis nekvailas..sako"zinau as tas tavo tw dovanas..uz pinigus" doh.gif biggrin.gif
bet as vistiek kaliau jam kad dovanine ji ax.gif
naudoju ja jau 1 para lotuliukas.gif ir esu kol kas patenkinta,duona minksta,duonine kvepia sviezia duonyte drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 12 14, 18:54)

tik asjy apgavau kad ja gavau dovanu doh.gif  lotuliukas.gif

jumoristė lotuliukas.gif
O kuo patiko? Aš kol kas ja nesigundau.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 14, 19:24)
jumoristė lotuliukas.gif
O kuo patiko? Aš kol kas ja nesigundau.

kuo jam patiko?
1.grazi
2.nauja
3.talpi
4.patogiai atsidaro/uzsidaro
5.lentute po ranka
malyk viskas..
tai db jau vel daugiau daigtu jam patinkanciu ax.gif
duonine,centras ir galastuvas...o daugiau tai net nezinau-pamirsau ar dar kas patinka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 12 14, 19:05)
kuo jam patiko?
1.grazi
2.nauja
3.talpi
4.patogiai atsidaro/uzsidaro
5.lentute po ranka
malyk viskas..
tai db jau vel daugiau daigtu jam patinkanciu ax.gif
duonine,centras ir galastuvas...o daugiau tai net nezinau-pamirsau ar dar kas patinka doh.gif  biggrin.gif

As irgi isigijau duonine, pries tai turejau tw tokia melyna su baltu dangciu, ale deze, tai niekas ten man nesilaike, finale duona krepseliuose laikiau, o ji man tik tokia ale dezute tai duonai su krepsiukais. Pirkau geltona su tuo filtru ir lentele, tai vyras pamates pasibaisejo, baisesnio dizaino ir labiau netinkancios prie musu raudonmedzio virtuves rozinem sienom daikta jau kazin ar galejau namuos apgyvendint smile.gif dar gi kaina.....zodziu, mintyse meldziausi, kad tik ta duona ten laikytusi, na, ir kol kas laikosi biggrin.gif maldos matyt padejo biggrin.gif
man jos pliusai - kad ta duona pagaliau ne krepseliuose ir laikosi, patogu isimt, idet, o minusai - mano virtuveje nesiziuri ir dar sunku surast vieta jai.
Mano vyras tai labiausiai patenkintas mini quick chefu, chef pro santoku peiliu ir cesnaku spaustuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 14 gruodžio 2010 - 19:16
Mano vyras labiausiai zavisi konservu atidarytuvu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 14, 20:28)

drinks_cheers.gif thumbup.gif Mano irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 14 gruodžio 2010 - 19:34

doh.gif taigi maniskis irgi ne galastuvu o atidarytuvu doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
maniskiui labiausiai patinka gaminti 2,8 l T-Chef troskintuve (triusi, vista, zuvi). Ka jis ir daro daznai smile.gif
Atsakyti

Mano ir žavisi, kai aš atidarinėju lotuliukas.gif bet jam vienam neišeina, vieną kart pabandė ir daugiau nelenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 12 10, 20:01)
cia tos zydros mirksiukas.gif  g.gif  biggrin.gif ?

mamkos as gavau dovanu toky peiliuka-ratuka  bigsmile.gif
bet ta"mandresny"chef serijos didis.gif tai man ydomu ar su juo galima ant teslos paklotelio pjaustyt ar ne g.gif malyk kad per astrus jis unsure.gif

Cia apie sita eina kalba:
user posted image

Tai kad galima ant kociojimo padeklo pjaustyti g.gif Ir pjausciau, nieko nenutiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 12 12, 21:04)
as vel su bedom doh.gif
is samcio to naujojo krenta raudonos raides tos tuperware unsure.gif
ko gero nuo karsto puodo dangcio g.gif nes visi ysipyle sriubos palikineja jy ten..tai ir kitoje puseje pasilyde unsure.gif
ka daryt tokiu atveju unsure.gif ?

Pas mane toks pats atvejis ax.gif . Daviau velnių saviškiam, kad paliko samtį blush2.gif puode. Bet vistiek jau reikės naują pirkti verysad.gif

Kaip ten, Gwidita, gal pakeitė samtį jau ? 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

mamkos as gavau dovanu toky peiliuka-ratuka bigsmile.gif
bet ta"mandresny"chef serijos didis.gif tai man ydomu ar su juo galima ant teslos paklotelio pjaustyt ar ne g.gif malyk kad per astrus jis unsure.gif
[/quote]

Aš irgi tokį gavau dovanų, galvojau , kad padovanosiu kam, bet kai pabandžiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Net vyras, kuriam mano TW - doh.gif , išsižiojęs žiūrėjo, kaip greitai ir lengvai picas supjausčiau. Tai ir liko, neplanuotai pas mane smile.gif . Bet va dėl pjaustymo ant silikoninio padėkliuko ar tešlos padėklo- suabejojau, išsitraukiau plastikinį TW ratuką ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
Dėl sausio :

Be to, kad geros nuolaidos atidarytuvui (66,00) , kamščiatraukiui (57,00), galąstuvui (52,00), česnakų spaustukui (42,00) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Dar gerų pasiūlymų bus smile.gif
1 – 4 savaitėmis
Plakimo dubuo 1,5 l
7477
50 (69) Lt
Plakimo dubuo 3 l
7478
70 (95) Lt
Plakimo dubuo 5 l
7479
90 (115) Lt

1 – 4 savaitėmis
„Optimum“ dėžučių rinkinys-juodos spalvos
(500 ml, 1,1 l, 1,3 l, 2,9 l)
7476
125 (150) Lt

1 – 4 savaitėmis
„Space Maker“ rinkinys:
350 ml, 1 l, 1,6 l, 2,2 l
4790
139 (186) Lt

1 – 4 savaitėmis
„Ultra Pro“, 5,7 l+ dangčiu, 1,2 l thumbup.gif
4791
359 (479) Lt

1 – 4 savaitėmis
„Ketvertukas“ (4 indeliai po 300 ml)
4792
45 (54) Lt

1 – 4 savaitėmis specialus pasiūlymas VAKARĖLIO SVEČIUI
Svečiui, įsigyjusiam gaminių už >60 Lt – „Eco“ butelys, 500 ml
4789 thumbup.gif
6 (22) Lt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 15 gruodžio 2010 - 07:42
Mano MB patinka labiausiai mini šefas, atidarytuvas, kamščiatraukis, česnakų spaustukas.

Atsakyti