mergos nepatikesit mano vyras pagyre nauja mano pirkiny duonine
tik asjy apgavau kad ja gavau dovanu
bet jis nekvailas..sako"zinau as tas tavo tw dovanas..uz pinigus"
bet as vistiek kaliau jam kad dovanine ji
naudoju ja jau 1 para ir esu kol kas patenkinta,duona minksta,duonine kvepia sviezia duonyte
QUOTE(gwidita @ 2010 12 14, 18:54)
jumoristė
O kuo patiko? Aš kol kas ja nesigundau.
QUOTE(diasaja @ 2010 12 14, 19:24)
kuo jam patiko?
1.grazi
2.nauja
3.talpi
4.patogiai atsidaro/uzsidaro
5.lentute po ranka
malyk viskas..
tai db jau vel daugiau daigtu jam patinkanciu
duonine,centras ir galastuvas...o daugiau tai net nezinau-pamirsau ar dar kas patinka
QUOTE(gwidita @ 2010 12 14, 19:05)
kuo jam patiko?
1.grazi
2.nauja
3.talpi
5.lentute po ranka
malyk viskas..
duonine,centras ir galastuvas...o daugiau tai net nezinau-pamirsau ar dar kas patinka
1.grazi
2.nauja
3.talpi
5.lentute po ranka
malyk viskas..
As irgi isigijau duonine, pries tai turejau tw tokia melyna su baltu dangciu, ale deze, tai niekas ten man nesilaike, finale duona krepseliuose laikiau, o ji man tik tokia ale dezute tai duonai su krepsiukais. Pirkau geltona su tuo filtru ir lentele, tai vyras pamates pasibaisejo, baisesnio dizaino ir labiau netinkancios prie musu raudonmedzio virtuves rozinem sienom daikta jau kazin ar galejau namuos apgyvendint dar gi kaina.....zodziu, mintyse meldziausi, kad tik ta duona ten laikytusi, na, ir kol kas laikosi maldos matyt padejo
man jos pliusai - kad ta duona pagaliau ne krepseliuose ir laikosi, patogu isimt, idet, o minusai - mano virtuveje nesiziuri ir dar sunku surast vieta jai.
Mano vyras tai labiausiai patenkintas mini quick chefu, chef pro santoku peiliu ir cesnaku spaustuku.
Mano vyras labiausiai zavisi konservu atidarytuvu
QUOTE(laurindre @ 2010 12 14, 20:28)
Mano irgi
taigi maniskis irgi ne galastuvu o atidarytuvu
maniskiui labiausiai patinka gaminti 2,8 l T-Chef troskintuve (triusi, vista, zuvi). Ka jis ir daro daznai
Mano ir žavisi, kai aš atidarinėju bet jam vienam neišeina, vieną kart pabandė ir daugiau nelenda
QUOTE(gwidita @ 2010 12 10, 20:01)
cia tos zydros ?
mamkos as gavau dovanu toky peiliuka-ratuka
bet ta"mandresny"chef serijos tai man ydomu ar su juo galima ant teslos paklotelio pjaustyt ar ne malyk kad per astrus jis
bet ta"mandresny"chef serijos tai man ydomu ar su juo galima ant teslos paklotelio pjaustyt ar ne malyk kad per astrus jis
Cia apie sita eina kalba:
Tai kad galima ant kociojimo padeklo pjaustyti Ir pjausciau, nieko nenutiko
QUOTE(gwidita @ 2010 12 12, 21:04)
as vel su bedom
is samcio to naujojo krenta raudonos raides tos tuperware
ko gero nuo karsto puodo dangcio nes visi ysipyle sriubos palikineja jy ten..tai ir kitoje puseje pasilyde
ka daryt tokiu atveju ?
is samcio to naujojo krenta raudonos raides tos tuperware
ko gero nuo karsto puodo dangcio nes visi ysipyle sriubos palikineja jy ten..tai ir kitoje puseje pasilyde
ka daryt tokiu atveju ?
Pas mane toks pats atvejis . Daviau velnių saviškiam, kad paliko samtį puode. Bet vistiek jau reikės naują pirkti
Kaip ten, Gwidita, gal pakeitė samtį jau ?
Papildyta:
[/quote]
Aš irgi tokį gavau dovanų, galvojau , kad padovanosiu kam, bet kai pabandžiau . Net vyras, kuriam mano TW - , išsižiojęs žiūrėjo, kaip greitai ir lengvai picas supjausčiau. Tai ir liko, neplanuotai pas mane . Bet va dėl pjaustymo ant silikoninio padėkliuko ar tešlos padėklo- suabejojau, išsitraukiau plastikinį TW ratuką
Papildyta:
Dėl sausio :
Be to, kad geros nuolaidos atidarytuvui (66,00) , kamščiatraukiui (57,00), galąstuvui (52,00), česnakų spaustukui (42,00) . Dar gerų pasiūlymų bus
1 4 savaitėmis
Plakimo dubuo 1,5 l
7477
50 (69) Lt
Plakimo dubuo 3 l
7478
70 (95) Lt
Plakimo dubuo 5 l
7479
90 (115) Lt
1 4 savaitėmis
Optimum dėžučių rinkinys-juodos spalvos
(500 ml, 1,1 l, 1,3 l, 2,9 l)
7476
125 (150) Lt
1 4 savaitėmis
Space Maker rinkinys:
350 ml, 1 l, 1,6 l, 2,2 l
4790
139 (186) Lt
1 4 savaitėmis
Ultra Pro, 5,7 l+ dangčiu, 1,2 l
4791
359 (479) Lt
1 4 savaitėmis
Ketvertukas (4 indeliai po 300 ml)
4792
45 (54) Lt
1 4 savaitėmis specialus pasiūlymas VAKARĖLIO SVEČIUI
Svečiui, įsigyjusiam gaminių už >60 Lt Eco butelys, 500 ml
4789
6 (22) Lt
Mano MB patinka labiausiai mini šefas, atidarytuvas, kamščiatraukis, česnakų spaustukas.