Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Jums gal si deze tiktu augintinio skanestams?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(romeda @ 2010 12 12, 22:56)
Sveikutes, ar yra cia siaulieciu demonstruotoju?? mano silikonine placioji mentele suplyso irgi, noreciau pakeist....

Sveika,

yra ir tokių ax.gif bet aš jums patariu pvz. ryt nueit į susirinkimą, kuris vyks Verslo inkubatoriuje, 18 val. (ateit prieš susirinkimą) ir paduot jį Jolantai, mūsų regiono vadybininkei ar pan. Bet o ryt jubiliejinis susirinkimas, visiem žadomos loterijos be pralaimėjimo ax.gif
Atsakyti
Ar turi TW sausainiams formų? Pvz. eglutės, žmogučiai?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 12 14, 11:34)

Kazkada turejo, bet jau senai maciau, pastaruosius pora metu turbut nebuvo pardavime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 12 14, 12:34)

Gal ir su atmintis jau ne kas, bet zmogeliuko isvis niekad nebuvo pardavime gal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 12 14, 12:23)
Gal ir su atmintis jau ne kas, bet zmogeliuko isvis niekad nebuvo pardavime gal  ax.gif

Zmoguciu gal ir nebuvo, bet tokie zalios su eglute tai tikrai buve 4u.gif
Atsakyti
O tai gal Šiaulietės turit kokių pasiūlymų ar akcijų ax.gif Gundausi, tik kaina gasdina blush2.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar galima Ultrapro naudoti orkaiteje infraterminiame rezime? Kiek suprantu, infraterminis naudoja virsutini grili ir ventiliatoriu, skaiciau kad ultrapro griliaus rezime naudoti negalima, tai negi dabar negaliu as vistos kepti jame vistai kepti skirtame rezime?
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 14, 16:07)
Norejau paklausti, ar galima Ultrapro naudoti orkaiteje infraterminiame rezime? Kiek suprantu, infraterminis naudoja virsutini grili ir ventiliatoriu, skaiciau kad ultrapro griliaus rezime naudoti negalima, tai negi dabar negaliu as vistos kepti jame vistai kepti skirtame rezime?
tai jeigu infraterminis rezimas ijungia virsutini griliu, tai zinoma,kad negalima, juk sulydisit puoda, koks skirtumas, ar virsutinis ar apatinis grilius, juk isijungia grilius! Kodel Jums neijungus paprasto kepimo rezimo, g.gif juk ultra Pro indas delto ir yra toks brangus, kad atitinka "senovini mociuciu spizini puoda" issunta jame ir iskepa net kalakutas kuo puikiausiai ir sultingai thumbup.gif
p.s.
viena mano pazystama kai ejo keisti senojo ultra plus indo, net paminejo ,kad negalima net vedinimo jungti, nes to siam puodui nereikia ir gali tureti itakos,kad jis suskils g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 14 gruodžio 2010 - 16:17
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 14, 16:16)
[size=1][/size]tai jeigu infraterminis rezimas ijungia virsutini griliu, tai zinoma,kad negalima, juk sulydisit puoda, koks skirtumas, ar virsutinis ar apatinis grilius, juk isijungia grilius! Kodel Jums neijungus paprasto kepimo rezimo, g.gif juk ultra Pro indas delto ir yra toks brangus, kad atitinka "senovini mociuciu spizini puoda" issunta jame ir iskepa net kalakutas kuo puikiausiai ir sultingai  thumbup.gif
p.s.
viena mano pazystama kai ejo keisti senojo ultra plus indo, net paminejo ,kad negalima net vedinimo jungti, nes to siam puodui nereikia ir gali tureti itakos,kad jis suskils  g.gif

Anava...na, su ventiliatoriumi tai as kepu jame, niekas neatsitiko. Del to infraterminio tai supratau, kad negalima, bandysiu tada paprasta rezima virsus/apacia ir ziuresiu rezultata, nes siaip paprastai vista kepu visada infraterminiame ir visada tokia niam niam minksta gaunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 14, 16:22)
Anava...na, su ventiliatoriumi tai as kepu jame, niekas neatsitiko. Del to infraterminio tai supratau, kad negalima, bandysiu tada paprasta rezima virsus/apacia ir ziuresiu rezultata, nes siaip paprastai vista kepu visada infraterminiame ir visada tokia niam niam minksta gaunas  smile.gif
Na del to vintiliatoriaus tai gaminiu aprasyme nieko neraso, bet sakau,mano pazystamai buvo suskiles jis, tai ja sandeli apkaltino,kad i griliu idejo-ji sako ne, sako tai tada vedinima buvot ijungus-ji sako ne!! pas mane sako orkaite rusiska, dujine be jokiu vedinimu ir kepa viskas bendrai,kaip as galejau vedinima dar ijungti jei jo nera doh.gif na tai tuomet pasake,kad "paskutini karta" pakeicia doh.gif nors tai buvo pirmas kartas jai taip g.gif tai va tokia istorija lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 14, 16:22)
visada tokia niam niam minksta gaunas  smile.gif

su siuo puodu man ir be papildomo kazkokio rezimo vista visada nem nem gaunasi ir minksta essen.gif
Atsakyti
Del ventiliatoriaus as nieko negirdejau, as daznai ji ijungiu, kad apskrustu daugiau g.gif
Atsakyti