Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Jurgitak @ 2010 12 12, 19:42)
Priminkite, kada buvo akcija tešlos gremžtukui.  ax.gif

48 sav.
Atsakyti
Merginos, o akcija 10 litrų puodui galioja ir 50 savaitę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 12 12, 21:18)
Merginos, o akcija 10 litrų puodui galioja ir 50 savaitę?  smile.gif

Taip, galioja 4u.gif
Atsakyti
as vel su bedom doh.gif
is samcio to naujojo krenta raudonos raides tos tuperware unsure.gif
ko gero nuo karsto puodo dangcio g.gif nes visi ysipyle sriubos palikineja jy ten..tai ir kitoje puseje pasilyde unsure.gif
ka daryt tokiu atveju unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 12 12, 22:04)
as vel su bedom doh.gif
is samcio to naujojo krenta raudonos raides tos tuperware unsure.gif
ko gero nuo karsto puodo dangcio g.gif nes visi ysipyle sriubos palikineja jy ten..tai ir kitoje puseje pasilyde unsure.gif
ka daryt tokiu atveju unsure.gif ?

man silikono menteleje pradejo atsilaupyti raides galvoju ar klijuot, jauciu nelabai keistu tokiu dalyku g.gif
Atsakyti
Na del tokiu dalyku tikrai turi keisti, pati maciau, kaip atnese toki varianta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 12 12, 22:07)
man silikono menteleje pradejo atsilaupyti raides  galvoju ar klijuot, jauciu nelabai keistu tokiu dalyku  g.gif

eina sau doh.gif manoji silikono mentele suplyso nuo per dazno naudojimo malyk doh.gif jau pridaviau jaja pakeitimui...ale reikes dar bandyt ir samty apkeist unsure.gif

laurindre sakai rizikuot g.gif
Atsakyti
Zinoma. Su raidem gi nemaisai, tai garantinis dalykas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 12, 22:26)
Zinoma. Su raidem gi nemaisai, tai garantinis dalykas 4u.gif

ale su dangciu sulydziau g.gif doh.gif unsure.gif skaitosi...
Atsakyti
o mano siauroji silikonine mentele itruko keliose vietose, gal ir man pabandyt apkeist g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muco @ 2010 12 13, 00:23)
o mano siauroji silikonine mentele itruko keliose vietose, gal ir man pabandyt apkeist  g.gif

Butinai, bandyti keisti smile.gif
Atsakyti
Merginos, kazkada buvo kalbeta apie inda, kur labai patogu laikyti katino sausa edala, tik nebepamenu kas ten buvo g.gif . Lyg kazkokia dezute apie 7,5l, bet galiu ir nusisneketi blush2.gif. Patarkit prasau, kas butu patogiausiai susipilt didesni kieki sauso edalo ir laikyt pvz. kur spinteleje prie siukslines biggrin.gif. Reiktu, kad ne tik daug tilptu (nes perku edala maisais po 10kg), bet ir butu patogu pasemti ax.gif 4u.gif .
Atsakyti