Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(SuperWoman @ 2010 12 03, 20:52)
turiu klausimuka - ar galima pilti verdanti vandeni i vaikiska buteliuka?

Galima 4u.gif Nes kitaip jis būtų kaip ir ne buteliukas: jį reikia ir sterilizuoti sterilizatorium ar virinant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2010 12 03, 17:22)
Padarykit eksperimenta: indelis is maximos, senuku ir pan. (kad ir "pacios geriausios kokybes") ir TW (suprantu uz tokia kaina, siais laikais tai tikra beprotyste lotuliukas.gif ), abu padegat... Skirtumas akivaizdus, apie sertifikatus pamirsit, o gal net papildysit "ligoniu" gretas lotuliukas.gif

Aš "padegiau" doh.gif Ne ne, ne specialiai, tiesiog ne tą kaitlentės plotelį įjungiau doh.gif O ant jo stovėjo BtB su mėsyte marinuota. Užuodžiau tik kepančią mėsą doh.gif Teko neplanuotai vėl BtB pirkti.... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 04 gruodžio 2010 - 17:17
QUOTE(ylang @ 2010 12 04, 17:16)
Aš "padegiau"  doh.gif  Ne ne, ne specialiai, tiesiog ne tą kaitlentės plotelį įjungiau  doh.gif  O ant jo stovėjo BtB su mėsyte marinuota. Užuodžiau tik kepančią mėsą  doh.gif Teko neplanuotai vėl BtB pirkti....  tongue.gif

Todėl aš stengiuosi niekada nedėti degių daiktų ant kaitlentės. Tikrai nebuvo kvapo?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 12 05, 10:46)
Tikrai nebuvo kvapo?

Man mama Samba dubenį pradegino, kai ilgai buvo prislietęs prie keptuvęs. Kvapo jokio nebuvo, kol patys nepamatėm.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 12 05, 09:46)
Todėl aš stengiuosi niekada nedėti degių daiktų ant kaitlentės. Tikrai nebuvo kvapo?

Kvapas buvo, bet ne puodo, o mėsos lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
apie tw "deginimus"kalbat bigsmile.gif biggrin.gif
as padeginus kokiu triju bubenu sonus ir sudeginus jau normaliai austriuka,malyk taip jis teisingai vadinamas..tai jokio kvapo tikrai nebuvo schmoll.gif
mano dujine salia kriaukles buvo,tai suplautus indus kada suvozdavau nusivarveti,ir uzsikaitus ka nors gamindavau,kuo puikiausiai indeliai sau ir tirpdavo,jei salia budavo doh.gif net ir supykdavau kad jokio kvapo nera doh.gif nes net neytari kad kas tirpsta..pamatai jau po laiko doh.gif
Atsakyti
va va man ir cia kaip minusas lotuliukas.gif jokio ispejamojo kvapo doh.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti nauju pirkiniu-miltų sijokliu. Štai jo ir panaudojimas:

user posted image
Atsakyti
O man tas kataloginis, taip ilgai lauktas biggrin.gif miltu sijoklis, biski nepatinka, kad kai nuimi apatini dangteli ten buna pabirejusiu miltu blush2.gif suprantu, cia jau ispindejimo lygis ax.gif bet vistiek jie viduj galetu susilaikyt... O siaip tai man labai tinka miltus persijot su juo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 12 05, 20:35)
biski nepatinka, kad kai nuimi apatini dangteli ten buna pabirejusiu miltu blush2.gif

bet čia toks mini minusas, kad neverta jaudintis lotuliukas.gif

Ir dar pasimaivysiu nupirktu iš skelbimų lentos Prisma padėklu:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 12 05, 20:35)
O man tas kataloginis, taip ilgai lauktas biggrin.gif miltu sijoklis, biski nepatinka, kad kai nuimi apatini dangteli ten buna pabirejusiu miltu blush2.gif suprantu, cia jau ispindejimo lygis ax.gif bet vistiek jie viduj galetu susilaikyt... O siaip tai man labai tinka miltus persijot su juo thumbup.gif

nu jau tikrai ispindejimas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
mano tam barstytuve-malunelyje ant dangtelio irgi buna cukraus pudros..ale man tai nieko tokio rolleyes.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 12 05, 20:45)
Ir dar pasimaivysiu nupirktu iš skelbimų lentos Prisma padėklu:

user posted image

grozis wub.gif
ale vaisiai lens.gif netikri biggrin.gif
o ar ant to padeklo tortas is tos oranzines formos arba zele ziedas tilptu g.gif
Atsakyti
Laisvai telpa 4u.gif
Atsakyti