Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(vvjuka @ 2010 12 01, 23:37)
4u.gif
Papildyta:

aš nežinojau, kad viršutinis dangtelis išsiardo. Matau, kad jis yra dvigubas, pabandžiau juos išskirti, bet bijojau, kad sulaužysiu. O kaip juos išskirti?  g.gif

tiesiog atskirkite-atidarykite juos jega ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 12 01, 21:37)
4u.gif
aš nežinojau, kad viršutinis dangtelis išsiardo. Matau, kad jis yra dvigubas, pabandžiau juos išskirti, bet bijojau, kad sulaužysiu. O kaip juos išskirti?  g.gif
ai kazkaip ir as ispradziu labai bijojau, galvojau jei lus, niekas nepakeis , nes busiu pati kalta, bet kazkada pabandziau ir isejo, tik as po teisybei neardau jo kaskart ax.gif nes dazniausiai jis tik apgaruoja nuo silto maisto, tai isplaunu paprastai be ardymu,juk neprilenda ten kokio maisto,ar padazo, tik aisq vandenuko yra tikimybe ,kad tenai gali likti ir pan.todel reiktu issiardyti issluostymui, tai pabandykit traukit viena nuo kito ir iseis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 01 gruodžio 2010 - 23:36
Merginos, su kuriuo galima dekoruoti plonomis juostelėmis ir taškiukais-ar su dekoravimo krepšeliu , ar su burbulu?
Atsakyti
Plonom juostelem nei vienas netinka. Maisiuko kampuka prasikirpk biggrin.gif
Atsakyti
Vat jau ko nemoku tai nemoku - dekoruot pasidarius tiuba ar nukirptu maisiuko kampu doh.gif As dekoruoju su burbulu, su antgaliu kur mazyte skylute tongue.gif Žodžiu variau variau ant burbulo, bet kaip pastebejau tai vien su juo ir tortą pasipuošiu ir meduoliukus ir uztepeles spaudau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 12 02, 12:30)
Vat jau ko nemoku tai nemoku - dekoruot pasidarius tiuba ar nukirptu maisiuko kampu doh.gif As dekoruoju su burbulu, su antgaliu kur mazyte skylute tongue.gif Žodžiu variau variau ant burbulo, bet kaip pastebejau tai vien su juo ir tortą pasipuošiu ir meduoliukus ir uztepeles spaudau blush2.gif

blink.gif blink.gif Su kuriuom burbulu, geltonu ar melynu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 02, 14:26)
blink.gif  blink.gif Su kuriuom burbulu, geltonu ar melynu unsure.gif

Su geltonu ax.gif Bet turiu ir melyna, kurio nebenaudoju, todel antgaliu net 15 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 12 02, 17:22)
Su geltonu ax.gif Bet turiu ir melyna, kurio nebenaudoju, todel antgaliu net 15 tongue.gif

O geltono ir mėlyno antgaliai skiriasi? Ar geltonas burbulas tik spalva skiriasi nuo mėlynojo?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 02, 17:28)
O geltono ir mėlyno antgaliai skiriasi? Ar geltonas burbulas tik spalva skiriasi nuo mėlynojo?

Antgaliai tai vienodi, bet forma pačio burbulo skiriasi. Bent jau man, naujas geltonas tokiais dideliais "pliusais" padarytas, ir juose daug tešlos (kremo) užsilaiko, o senasis, mėlynas, iš lygesnės plastmasės, jame mažiau "turinio" lieka. Bent jau man... ax.gif
Atsakyti
Šiandien pirmą kartą panaudojau silikoninį padėkliuką thumbup.gif Nepalyginsi su kepimo popieriumi.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 03, 03:14)
blush2.gif dabar man jau dviejų reikia doh.gif

Situacija pazistama iki asaru biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kol pati neisbandai, sunku patiketi.
O geri zmones blogai nepatars, butinai reikia dvieju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2010 12 01, 03:33)
Merginos, skaitau apie šituos indus ir gundausi pirkti  smile.gif  tik man kažkaip baisu, kad jie plastmasiniai. Ar ta firma turi kokius sertifikatus kad jų plastikas galimas naudoti su maistu ir neišskiria kažkokių ten nuodingų medžiagų  ax.gif

Viska turi, bet kas is to kad perskaitysit, ar labiau pasitikesit firma, o is kitos puses ar pries ka nors perkant visada reikalaujat sertifikatu g.gif Cia as siaip garsiai mastau smile.gif
labai nerealus argumentas, kuris pranoksta visus sertifikatus, plastmases deginimas. Padarykit eksperimenta: indelis is maximos, senuku ir pan. (kad ir "pacios geriausios kokybes") ir TW (suprantu uz tokia kaina, siais laikais tai tikra beprotyste lotuliukas.gif ), abu padegat... Skirtumas akivaizdus, apie sertifikatus pamirsit, o gal net papildysit "ligoniu" gretas lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu klausimuka - ar galima pilti verdanti vandeni i vaikiska buteliuka?
Atsakyti