Ar yra naudojanciu citrusiniu vaisiu spaustuka? Kaip jis? Apelsinams per mazas?
QUOTE(Mademoisellee @ 2010 12 01, 11:19)
Ar yra naudojanciu citrusiniu vaisiu spaustuka? Kaip jis? Apelsinams per mazas?
Permažas apelsinams Čia filmukas apie jį , bus lengviau įsivaizduoti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 01, 11:16)
[size=1][/color]Senoj musu temutej plepejom apie Iso Duo, man tai serviravimui sie indai nepakeiciami, bulvems, kad siluma islaikytu, kepsniams, zuviai, cepelinams ir t.t. pagal kiekvieno poreikius. Pasitarnauja ypac tada,kai ateina sveciu ir nori patiekti maista ir kad po kiek laiko jo vel uzsimanius nebutu atsales ir nereiktu lekti siltydi. Vasara ypac naudoju viena inda ryziams, kita saslykams. Dangtelis uzsidaro puikiai (kas del silumos), transportuoti negalima, nes isbegs, neuzsispaudzia sandariai dangtis, yra vieta saukstui, bet as laikau ir ant rankenos puikiai laikosi, padazine irgi turiu, servofiksa taip pat, zodziu man sitie indai pasiteisino. Jei norit galima juos issiskirti (is vidaus papildoma inda isimti) ir bus du atskiri indai kam nors, aisq silumos tuomet nebelaikys taip.
Dangtelis neužsifiksuoja, tik užsideda ant indo (mėlynosios dalies). Man toks įspūdis, kad šiluma išeina. Nors kai į jį keptus blynus sudėjau, tai atrodo , kad ta šiluma kaip iš krosnies sklinda. Labai ačiū
Merginos, skaitau apie šituos indus ir gundausi pirkti tik man kažkaip baisu, kad jie plastmasiniai. Ar ta firma turi kokius sertifikatus kad jų plastikas galimas naudoti su maistu ir neišskiria kažkokių ten nuodingų medžiagų
QUOTE(Di72 @ 2010 12 01, 11:33)
Merginos, skaitau apie šituos indus ir gundausi pirkti tik man kažkaip baisu, kad jie plastmasiniai. Ar ta firma turi kokius sertifikatus kad jų plastikas galimas naudoti su maistu ir neišskiria kažkokių ten nuodingų medžiagų
Sertifikatu turi jie labai daug, tik i rankas ju niekas neisduoda. Viska galima rasti internete, bent jau taip sakoma. Tai viena is daugiausiai apdovanojimu uz fukcionaluma gavusiu firmu. Ir labiausiai kopijuojama Plastikas ju yra saugus. Maisto produktai juose tikrai saugus O svarbiausia tikrai ilgai issilaiko sviezus
QUOTE(diasaja @ 2010 11 30, 19:22)
Ar naudojate mikro pluošto šluostes dulkėms ir grindims, kur dabar akcija 48 savaitę? kokie atsiliepimai?
o sakykit, kur galima tas akcijas pamatyt? Buvau užsukus kada į jų puslapį, bet ten buvo kažkoks gal pusmečio leidinys įdėtas...
Noriu anytai Kalėdų proga padovanot šluostes langams valyt, girdėjau gerų atsiliepimų apie jas
QUOTE(Cosette @ 2010 12 01, 15:36)
o sakykit, kur galima tas akcijas pamatyt? Buvau užsukus kada į jų puslapį, bet ten buvo kažkoks gal pusmečio leidinys įdėtas...
Noriu anytai Kalėdų proga padovanot šluostes langams valyt, girdėjau gerų atsiliepimų apie jas
Tupperware nuolaidos
Ačiū už nuorodas.
O čia šitos šluostės, kurios tinka langams valyt?
kur nereikia jokių papildomų priemonių ir puikiai išblizgina? ar langams kitokios?
kur nereikia jokių papildomų priemonių ir puikiai išblizgina? ar langams kitokios?
QUOTE(Cosette @ 2010 12 01, 15:59)
Ačiū už nuorodas.
Yra dar speciali langams:
FILMUKAS
Langų valymo šluostė pašalina visus nešvarumus nuo langų paviršiaus nenaudojant papildomos cheminės valymo priemonės.
Kaip naudoti: naudojama sausa, apipurkšti langus šaltu ar šiltu vandeniu ir tada valyti su sausa šluoste arba gali būti naudojama sudrėkinta, nuvalo nepalikdama dryželių.
Šluostė langams tik 36 Lt. Kodas 19948
QUOTE(vvjuka @ 2010 12 01, 11:12)
Dangtelis neužsifiksuoja, tik užsideda ant indo (mėlynosios dalies). Man toks įspūdis, kad šiluma išeina. Nors kai į jį keptus blynus sudėjau, tai atrodo , kad ta šiluma kaip iš krosnies sklinda. Labai ačiū
Taip taip , ta ir turejau omeny,kad dangtis neuzsispaudzia tvirtai, tik uzsidengia, bet siluma tikrai puikiai laiko, tik apsukite dangti ta puse,kad neliktu skylutes kur saukstui vieta, nes viena puse dangti galima uzdengti su saukstu,o kita be(tuomet siluma labiau uzsidaro).Stai ka raso gamintojas apie inda:
*indas geriausiai islaiko temperatura tada, kai dubuo pilnas, tada maistas ilga laika islieka siltas.
*i apatinio dubens dugna galima ipilti salto vandens, uzsaldyti kameroje ir poto istatyti antra dubeni su svieziu maistu. Maistas bus sviezias 2val. (manau tai puiku vasara).
*inda galima plauti indaploveje
*atsparus temperaturai iki 85C
*negalima naudoti mikrobangu krosneleje
*siluma sulaikanti dangteli reikia plauti isardyta
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2010 12 01, 11:33)
Siu indu esme,gerumas ir brangumas aisq ir yra todel, kad TW "nuolat jaucia atsakomybe uz aplinkos apsauga, uz zmogaus sveikata bei sauguma. Del to produkcija gaminama ne tik ekologiskai svariu budu ir is sveikatai nekenksmingu medziagu (nenaudoja pigiam plastikui butinu polivinilchlorido ir kadmio), bet gamybos procese panaudojamos ir atliekos, is kuriu gaminami vadinamieji "zalieji" gaminiai" (Recycline serija). TW indai yra puiki vienkartiniu pakuociu alternatyva. Net jos gaminiu pakavimo ir transportavimo principai atspindi samoninguma ir ekologines tarsos mazinimo svarba (gaminiai pakuojami ne i popierines dezutes, o i ekologiskus plastiko maiselius).
QUOTE(vvjuka @ 2010 12 01, 13:12)
naudojant abu dubenis atskirai, kaip po viena, tada vienas ju (didesnis) dubuo uzsidaro sandariai. transportavimui jis kaip ir tinkamas tuomet arba islosite vietos, ant jo uzdejus antra dubeni
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2010 12 01, 16:36)
sluostes mano manymu tupperware yra lb. sukeltomis kainomis. galite ju isigyti ir kt. firmose: trend-active, norwex ir kt. ten jos ir didesnes, ir pigesnes.
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2010 12 01, 13:33)
tokie gali buti nebent indziukai isigyti uz 2 ar 8 lt buitiniu prekiu parduotuveje, ar kokiame prekybos centre . del siu galite buti rami...
Papildyta:
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 01, 21:08)
[/size]Taip taip , ta ir turejau omeny,kad dangtis neuzsispaudzia tvirtai, tik uzsidengia, bet siluma tikrai puikiai laiko, tik apsukite dangti ta puse,kad neliktu skylutes kur saukstui vieta, nes viena puse dangti galima uzdengti su saukstu,o kita be(tuomet siluma labiau uzsidaro).
Stai ka raso gamintojas apie inda:
*indas geriausiai islaiko temperatura tada, kai dubuo pilnas, tada maistas ilga laika islieka siltas.
*i apatinio dubens dugna galima ipilti salto vandens, uzsaldyti kameroje ir poto istatyti antra dubeni su svieziu maistu. Maistas bus sviezias 2val. (manau tai puiku vasara).
Papildyta:
[size=1]Siu indu esme,gerumas ir brangumas aisq ir yra todel, kad TW "nuolat jaucia atsakomybe uz aplinkos apsauga, uz zmogaus sveikata bei sauguma. Del to produkcija gaminama ne tik ekologiskai svariu budu ir is sveikatai nekenksmingu medziagu (nenaudoja pigiam plastikui butinu polivinilchlorido ir kadmio), bet gamybos procese panaudojamos ir atliekos, is kuriu gaminami vadinamieji "zalieji" gaminiai" (Recycline serija). TW indai yra puiki vienkartiniu pakuociu alternatyva. Net jos gaminiu pakavimo ir transportavimo principai atspindi samoninguma ir ekologines tarsos mazinimo svarba (gaminiai pakuojami ne i popierines dezutes, o i ekologiskus plastiko maiselius).
Stai ka raso gamintojas apie inda:
Papildyta:
[size=1]Siu indu esme,gerumas ir brangumas aisq ir yra todel, kad TW "nuolat jaucia atsakomybe uz aplinkos apsauga, uz zmogaus sveikata bei sauguma. Del to produkcija gaminama ne tik ekologiskai svariu budu ir is sveikatai nekenksmingu medziagu (nenaudoja pigiam plastikui butinu polivinilchlorido ir kadmio), bet gamybos procese panaudojamos ir atliekos, is kuriu gaminami vadinamieji "zalieji" gaminiai" (Recycline serija). TW indai yra puiki vienkartiniu pakuociu alternatyva. Net jos gaminiu pakavimo ir transportavimo principai atspindi samoninguma ir ekologines tarsos mazinimo svarba (gaminiai pakuojami ne i popierines dezutes, o i ekologiskus plastiko maiselius).
aš nežinojau, kad viršutinis dangtelis išsiardo. Matau, kad jis yra dvigubas, pabandžiau juos išskirti, bet bijojau, kad sulaužysiu. O kaip juos išskirti?