Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(gvilmina @ 2010 11 27, 22:51)
man asmeniskai ir mano namiskiams tai nenormalus indas unsure.gif . virsta jo centas istisai... ten nieks nesifiksuoja. istraukti normaliai nieko neimanoma. mano akimis tai absurdas  verysad.gif
Papildyta:
neturiu tw termopuodelio, bet turiu Knorr firmos - laiko temperatura puikiai. manau turetumete pabandyti saviski pakeisti. aisku, mano nelaiko paromis, bet ir ne pusvalandi  mirksiukas.gif . nors, o kiek jis turetu laikyti??? va, sandelyj ir reiktu tuomet jums pasiteirauti manau.
Papildyta:
pati sio indo taip ir nepanaudojau isigijus, teko parduoti su laiku. siaip, jis megiamas seimininkiu. galima tiesiog naudoti pagal poreiki du atskirus indus: vienas su sandariu dangciu, o kt. ne, bet jis dvigubas. sandarus dangtis gali tarnauti, kaip padeklas serviruojant pati iso duo su karstu maistu (temperatura siek tiek ilgiau lieka aukstesne, kuomet nesilieciama su stalo pavirsiumi). tikiuos jums parode konsultante kaip tai atrodo, kokioj padetyj buna dangtis kuomet norite sauksta laikyti maiste serviruojas ir kokioj, jeigu norite be sauksto deti ant stalo, kad dar ilgiau isliktu siluma. dar galite isnaudoti tai, jog abu dubenys yra skirtingu talpu. galima maista islaikyti silta karsto vandens pagalba ir vesu salto vandens pagalba. zinoma, tai nebus termoso efektas, bet temperatura palaikysite kazkiek  smile.gif .

Manęs demonstruotoja nieko nemokė schmoll.gif
Atsakyti
Kaisk demonstruotoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O gal vakareliuose nebuvai, tada ir demonstruotoja nekalta mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar naudojate mikro pluošto šluostes dulkėms ir grindims, kur dabar akcija 48 savaitę? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 30, 19:22)
Ar naudojate mikro pluošto šluostes dulkėms ir grindims, kur dabar akcija 48 savaitę? kokie atsiliepimai?

thumbup.gif Ypac dulkiu sluoste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 30, 21:22)

As perziurejau 48 sav pasiulymus , bet jokiu sluosciu nemaciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALRENA: 30 lapkričio 2010 - 20:57
QUOTE(laurindre @ 2010 11 30, 18:09)
Kaisk demonstruotoja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O gal vakareliuose nebuvai, tada ir demonstrikiauotoja nekalta mirksiukas.gif

Mano demonstruotoja vakarėlių neruošia schmoll.gif . Ką užsakai tą ir atneša. Nelabai ką gali papasakoti apie prekes. Pati ieškau info internete, daug info atrandu Supermamų klube. O konkrečiai apie ISO DUO, nepavyksta rasti atsiliepimų iš naudotojų lotuliukas.gif
Atsakyti
Konkreciai apie Iso duo nelabai ka ir papasakosi. Tai nera gaminimui skirtas indas.
Jis skirtas serviravimui. As tiesiog pagaminusi idedu i ji ir padedu ant stalo. Kam kiek reikia isideda, o likes maistas saugiai ir siltai laikosi. Kuo pilnesnis, tuo geriau.
Labiausiai pirkau del saltibarsciu, kad nereiketu kokiam bliude daryti. Sitam man maloniau wub.gif
Papildyta:
Kuri cia svaigote del Prizmes indu. Skelbimuose nauja tortine parduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 11 30, 22:55)
Mano demonstruotoja vakarėlių neruošia  schmoll.gif . Ką užsakai tą ir atneša. Nelabai ką gali papasakoti apie prekes. Pati ieškau info internete, daug info atrandu Supermamų klube. O konkrečiai apie ISO DUO, nepavyksta rasti atsiliepimų iš naudotojų  lotuliukas.gif

tiesiog pati tuomet pasukiokit dangti ir atidziai paziurekite i jo abi puses: vienoj pusej ipjauta vietele serviravimo saukstui, kad jis nepaskestu smile.gif dubenyje serviruojant viska vienu metu, o kt. puse apsukus naudoti dangti reik, kuomet sauksto isvis nededate i dubeni. zodziu, cia patogiau rodyt nei rasynet verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 30, 22:53)

Kuri cia svaigote del Prizmes indu. Skelbimuose nauja tortine parduoda 4u.gif

Aš svaigau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 30, 22:56)
tiesiog pati tuomet pasukiokit dangti ir atidziai paziurekite i jo abi puses: vienoj pusej ipjauta vietele serviravimo saukstui, kad jis nepaskestu  smile.gif  dubenyje serviruojant viska vienu metu, o kt. puse apsukus naudoti dangti reik, kuomet sauksto isvis nededate i dubeni. zodziu, cia patogiau rodyt nei rasynet  verysad.gif .

Labai ačiū 4u.gif . Jau supratau. O kad šiluma ilgiau išsilaikytų reikia indą statyti ant rankšluoščio? Na ką gi, teks pratintis prie to indo. Šis pirmasis TW gaminys, kuris kažkaip "neranda vietos". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 12 01, 01:05)
Labai ačiū  4u.gif . Jau supratau. O kad šiluma ilgiau išsilaikytų reikia indą statyti ant rankšluoščio? Na ką gi, teks pratintis prie to indo. Šis pirmasis TW gaminys, kuris kažkaip "neranda vietos". smile.gif

isbandykite viska ir atrasite sau geriausia varianta: tiek rankscluosti, tiek karsta vandeni, tiek sandaru dangti-padekla... viska vienu metu arba atskirai smile.gif . jei jau neprigis, parduokite, atsiras manau kam jis bus vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 11 30, 20:55)
Mano demonstruotoja vakarėlių neruošia  schmoll.gif . Ką užsakai tą ir atneša. Nelabai ką gali papasakoti apie prekes. Pati ieškau info internete, daug info atrandu Supermamų klube. O konkrečiai apie ISO DUO, nepavyksta rasti atsiliepimų iš naudotojų  lotuliukas.gif
Senoj musu temutej plepejom apie Iso Duo, man tai serviravimui sie indai nepakeiciami, bulvems, kad siluma islaikytu, kepsniams, zuviai, cepelinams ir t.t. pagal kiekvieno poreikius. Pasitarnauja ypac tada,kai ateina sveciu ir nori patiekti maista ir kad po kiek laiko jo vel uzsimanius nebutu atsales ir nereiktu lekti siltydi. Vasara ypac naudoju viena inda ryziams, kita saslykams. Dangtelis uzsidaro puikiai (kas del silumos), transportuoti negalima, nes isbegs, neuzsispaudzia sandariai dangtis, yra vieta saukstui, bet as laikau ir ant rankenos puikiai laikosi, padazine irgi turiu, servofiksa taip pat, zodziu man sitie indai pasiteisino. Jei norit galima juos issiskirti (is vidaus papildoma inda isimti) ir bus du atskiri indai kam nors, aisq silumos tuomet nebelaikys taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 01 gruodžio 2010 - 10:17