Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Kleja_ @ 2010 11 28, 10:55)
gal kas "gyvai" matet ta naujaji citrusiniu vaisiu spaustuva, jis baisiai didelis? ir taip idomu ar jis jau labai geras, ar cia apseiti galima be jo  g.gif

Zinokit maciau ir net sultis spaudziau thumbup.gif Jei netureciau kokiu 3 sulciaspaudziu, nuo rankines iki elektrines, tikrai imciau doh.gif Bet dabar mastau, gal jau uzteks. Labai idomus veikimo principas. Citrinos pusele persivercia i kita puse ir sultis tikrai labai sausai isspaudzia, panasiai, kaip tos naujos modernios sulciaspaudes citrusiniams, kur po kalpoku pasideda ir spaudziasi, kaip su presu g.gif
Tik reikia butinai pademonstruoti, kaip reikia deti citrina, nes as buciau antraip idejusi doh.gif Bet ji tik citrinom tinkama, dar nebent mandarina isspausi, apelsinui per maza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 11 28, 11:33)
gal ir sveikstu rolleyes.gif  mirksiukas.gif bet MB taip neatrodo dar biggrin.gif
Papildyta:

nu man dabartinese foto jis toks tysna atrodo g.gif
baltus su melynu ir raudonu dangciu macius as,o vat sitas ydomu koks g.gif

Jei matei baltą su raudonu dangčiu, tai šis lygiai toks pat 4u.gif Aš turiu tokį, kaip dabar bus pasiūlymuose - man jis patogesnis už 7,5 l vien dėl to, kad turi dvi rankenas thumbup.gif Labai patogu nešti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2010 11 28, 20:10)
Nereik nereik  lotuliukas.gif

Įtariu, kad man duoninės reikia g.gif g.gif g.gif : dabar kepu UltraPro inde ir netelpa visas kepalas į senąją duoninę doh.gif O toj tilptų ax.gif
Atsakyti
O kaip tie probaking dubenys? Ar patogūs? Ar tinka tešlai kildinti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saules zuikis: 28 lapkričio 2010 - 22:27
QUOTE(saules zuikis @ 2010 11 28, 22:26)

Maišyti tešlai - taip, kildinti ne schmoll.gif Jie nesandarūs. Ir apskritai man jie kažkoks nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2010 11 29, 00:26)

nepatogus. dangtis nesandarus, kaina sukelta. mieles nekiltu, nes nesandarus dangtis. tai mano pastebejimai, nuomone 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 28, 18:29)
Zinokit maciau ir net sultis spaudziau thumbup.gif Jei netureciau kokiu 3 sulciaspaudziu, nuo rankines iki elektrines, tikrai imciau doh.gif Bet dabar mastau, gal jau uzteks. Labai idomus veikimo principas. Citrinos pusele persivercia i kita puse ir sultis tikrai labai sausai isspaudzia, panasiai, kaip tos naujos modernios sulciaspaudes citrusiniams, kur po kalpoku pasideda ir spaudziasi, kaip su presu g.gif
Tik reikia butinai pademonstruoti, kaip reikia deti citrina, nes as buciau antraip idejusi doh.gif Bet ji tik citrinom tinkama, dar nebent mandarina isspausi, apelsinui per maza doh.gif

labai aciu, jau maciau filmuka apie ta sulciaspaude, nu faunuole.. noriu jos bet bandysiu kaip nors atsilaikyt, nors taaaaip noriu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 28, 23:35)
nepatogus. dangtis nesandarus, kaina sukelta. mieles nekiltu, nes nesandarus dangtis. tai mano pastebejimai, nuomone  4u.gif .

O tai kaip zmones tesla kildina be TW dybenu bigsmile.gif Mielinei teslai jie tikrai tinkami, tik nesoks dangtis, bet visa kita tai tikrai tas pats. Pati joje rauga uzmaisyta laikau. Juk nebutinai dubuo turi buti sandarus, kad mieline tasla kiltu, skepeta uzdengdavo ir viskas, jokio sandarumo. Svarbu, kad tesla neapdziutu ir negautu skersvejo, tai sita funkcija dagtis, kad ir nesandarus tikrai atlieka thumbup.gif
As vaipiausi i ji ziuredama, o dabar naudoju ir labai dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 29, 00:35)
nepatogus. dangtis nesandarus, kaina sukelta. mieles nekiltu, nes nesandarus dangtis. tai mano pastebejimai, nuomone  4u.gif .

Man būtent mielinei teslai ir reikia ax.gif Ar yra is vis tupperware su sandariais dangciais? g.gif
Atsakyti
yra "samba" serijos, dezutes "Optimum" serijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adryte07: 29 lapkričio 2010 - 10:50
QUOTE(laurindre @ 2010 11 29, 11:35)
O tai kaip zmones tesla kildina be TW dybenu bigsmile.gif Mielinei teslai jie tikrai tinkami, tik nesoks dangtis, bet visa kita tai tikrai tas pats. Pati joje rauga uzmaisyta laikau. Juk nebutinai dubuo turi buti sandarus, kad mieline tasla kiltu, skepeta uzdengdavo ir viskas, jokio sandarumo. Svarbu, kad tesla neapdziutu ir negautu skersvejo, tai sita funkcija dagtis, kad ir nesandarus tikrai atlieka thumbup.gif
As vaipiausi i ji ziuredama, o dabar naudoju ir labai dziaugiuosi wub.gif

sutinku, kad imanoma kildinti ir be tupperware dubenu, bet pirkti uz tokius pinigus, tada dar skepetaite naudoti ar pan.... doh.gif kam tada isvis tw dubeni imti... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saules zuikis @ 2010 11 29, 12:35)
Man būtent mielinei teslai ir reikia  ax.gif Ar yra is vis tupperware su sandariais dangciais?  g.gif

su sandariais dangciais daug yra tw indu. o jei teslai kildinti norite, tai ir isigykite teslos kildinimo dubeni smile.gif . ju buna ir 3l, ir 7,5 l ir 10 l bus netrukus. kataloge 7,5 l yra siuo metu 22 psl. uz 89 lt, bet pigiau tikrai rasite mirksiukas.gif . 10 l talpos bus uz tikrai gera kaina thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 29, 13:14)
sutinku, kad imanoma kildinti ir be tupperware dubenu, bet pirkti uz tokius pinigus, tada dar skepetaite naudoti ar pan....  doh.gif  kam tada isvis tw dubeni imti...  smile.gif
Papildyta:
su sandariais dangciais daug yra tw indu. o jei teslai kildinti norite, tai ir isigykite teslos kildinimo dubeni  smile.gif . ju buna ir 3l, ir 7,5 l ir 10 l bus netrukus. kataloge 7,5 l yra siuo metu 22 psl. uz 89 lt, bet pigiau tikrai rasite  mirksiukas.gif . 10 l talpos bus uz tikrai gera kaina  thumbup.gif .

Man labai patinka dubuo tešlai, kur su dviem dangčiais, jei darau tešlą, tai tik jame thumbup.gif

Dar pernai skeptiškai žiūrėjau i TW gaminius, bet kaimynė pareklamavo kočėlą su kilimėliu, tai nuo jo pradėjau ir po trupučiuką susirinko šiokia tokia kolekcija biggrin.gif Kol kas nenusivyliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eaglute: 29 lapkričio 2010 - 23:47
Aš tešla kildinu arba Samba dubenyje, arba Bake to basic. Pakyla gerai ir ten, ir ten.
Atsakyti