Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Sveikutės pleputės naujoje temoje 4u.gif
Pradėkim laukti Kalėdų smile.gif, juk jos taip primena vaikystę, namų šilumą ir mamos kepinius, kuriuos dabar kepame pačios wub.gif
user posted imageuser posted image

user posted image

Mamyčių, kurių dėka ši temelė yra tokia gyva, šešetukas thumbup.gif Ačiū joms 4u.gif
laurindre 63 4u.gif
gvilmina 56 4u.gif
Pomona33 49 4u.gif
davija 40 4u.gif
Vilmoska 38 4u.gif
diasaja 37 4u.gif

user posted image

Naudingos nuorodos:
Santaka
Vilnelė
KATALOGAS
user posted image

Jei ieškote indukų, rašykite čia 4u.gif
Atsakyti
Ir as cia, ir as clap.gif je je, dar ir i sarasiuka mane asese ikele blush2.gif aciu 4u.gif

Ar visos matet, kad 48 savaite bus nuolaida paukstienos zirklems??? blink.gif sito daikto tikrai reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
is anksciau girdejau, kad sios zirkles nelabai pasiteisino... ka pasakys tos, kurios turi ir naudoja? smile.gif
Atsakyti
Aciu Asese uz grazia temute 4u.gif
Pasirodo as dar ir didziausia plepe doh.gif
As turiu paukstienos zirkles. Kerpa jos super, bet kazkaip ne visai jos dadirbtos. Bent jau pas mane kerpa gerai, bet vis uzsiblokuoja. Turiu pasukti varsteli, kad atsilaisvintu. Galeciau keisti, bet bijau, kad nebutu dar blogiau, ir be to spalvos pilkos jau neta, o spalvinti nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Aciu Asesei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

48 sav. pasiulymai:

teslos gremztukas 4lt, kas perka uz 60 lt
citrusiniu vaisiu spaustukas 65 Lt (sito as neturiu biggrin.gif ir nezinau kaip jis)
zirkles paukstienai 79 lt
Aukstasis didysis smalizius 64 lt
Nauji Heat N server 1,5l - 59 lt
700 l - 47 lt - raso, kad jie naujoviski, ir kad labai lengvai nusiims dangteliai, gaila, kad nebus 475 ml talpos....

Bet man jau aktyvumas koks nerealus:
uz 560 lt allegra dubuo su kiauraindziu bigsmile.gif maciau gyvai, labai fainas....
uz 1100 - naujoviska, labai idomi pjaustymo lentele

P.S. cia Vilneles zinios tongue.gif

Zodziu, as labai labai noriu pjaustymo lenteles bigsmile.gif biggrin.gif tik nezinau kur deciau senaja, atiduot ama butu gaila, tai naujoji dziutu sandeliuke, o as apsipatenkinus buciau lotuliukas.gif

Laurindre, nu bet tu ir plepute bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 19 lapkričio 2010 - 10:15
QUOTE(davija @ 2010 11 19, 11:14)
Aukstasis didysis smalizius 64 lt
Nauji Heat N server 1,5l - 59 lt
700 l - 47 lt  - raso, kad jie naujoviski, ir kad labai lengvai nusiims dangteliai, gaila, kad nebus 475 ml talpos....

Tas didysis smaližius 7,3 l talpos - nemažas thumbup.gif Labai gerai gyvūnėlių maistui, truputį prabanga gal blush2.gif , bet dėti iš jo patogu smile.gif ir nesudžiūna thumbup.gif , kvapas nesklinda thumbup.gif

To 475 ml Heat N serve ir aš norėčiau wub.gif
Atsakyti
kas del zirkliu tai jas turiu, bet man jos nelabai, geriau senas sekatorius paukstiena geriau sukarpo, bent jau man tai nelabai vykes pirkinys smile.gif bet cia tik mano nuomone smile.gif dar vis nervina toks kabliukas pastovei stringa... na nelabai man nelabai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleja_: 19 lapkričio 2010 - 10:47
QUOTE(lupipita @ 2010 11 19, 09:30)
prasom placiau, nezinom visos , kokios dar nuolaidos 48 sav , kokio dydzio nuolaidele zirklems  smile.gif

Na ziuriu kitos cia visai kitokias naujienas sudejo is Vilneles, Santakoj dar nera ,kad gremztukui bus nuolaida ir t.t. schmoll.gif ot kokie...neskuba pasidalint naujienom ph34r.gif

As uzmaciau tiek:

"T - Chef" serijos torto mentelė 70lt (149)
Žirklės paukštienai 79 (99)
48 - 52 savaitėmis "Pro Baking" dubenys:
1,5 l dubuo 51 (64) Lt
3 l dubuo 67 (84) Lt
4 l dubuo 79 (99) Lt
Ir aisq tas pats per ta pati... doh.gif
Turbo Chef smulkintuvas su virvele 101 (119) Lt
"Speedy Chef" plaktuvas 127 (149) Lt
Sūrio malūnėlis 102 (119) Lt
"Quick Chef" III 160 (189) Lt
Kombainas daržovėms nusausinti ir laikyti 109 (129) Lt

Kaledoms: newyear.gif
Pliušinis elnias 20 (33) Lt
Baltos spalvos "Pro Baking" kiauraindis, 2 l
Jei vakarėlio metu svečias įsigyja kurį nors "ProBaking" indą, kaiuraindį gali nuspirkti su nuolaida. 18 (37) Lt.

Papildyta:
QUOTE(Kleja_ @ 2010 11 19, 10:43)
kas del zirkliu tai jas turiu, bet man jos nelabai, geriau senas sekatorius paukstiena geriau sukarpo, bent jau man tai nelabai vykes pirkinys smile.gif bet cia tik mano nuomone smile.gif dar vis nervina toks kabliukas pastovei stringa... na nelabai man nelabai...
hmm... g.gif na as buvau garantuota, kad sita daikta pirksiu, nes anas paprastas tai turiu zirkles, tai kaip dabar suprast cia su jom? Esu bandzius,kad kerpa tai gerai, bet kas ten stringa?? blink.gif tai ka, cia vienas is tu gaminiu, kurio nereik??? blink.gif bet juk Kaledos arteja doh.gif as vis joms neprisiruosiu nusipirkti zirkliu paukstienai..o anti kazin "imtu"..ar koki kalakuta tai jau manau nebelabai tiesa???
Atsakyti
Eikit geriau sausainiu pavalgyti prie kavos surrender.gif
http://www.supermama...;#entry42196911
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 19 lapkričio 2010 - 14:01
Turiu vištienos žirkles, man jos patinka, kerpa gerai. Kalakuto ar anties tai nebandžiau, nes nekepiau dar biggrin.gif

Asese, dėkui už temą 4u.gif

Laurinde, dėkui už sausainius biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o ka butu galima padovanot is tuperwary kaledoms, jei dovanos butu nebrangiau nei 20Lt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2010 11 19, 21:41)
Merginos, o ka butu galima  padovanot is tuperwary kaledoms, jei dovanos butu nebrangiau nei 20Lt. blush2.gif
Buvo Kalediniu induku po 19lt, bet Santakoj ju jau neber, optima dezeliu Kalediniu , bet aisq josbrangesnes, manau galit rasti induku ir nukainuotu pas konsultantes t.y. nusipirkusios rinkinyje ir atlike nebrangiai kazkas, juk nebutinai turi buti Kalediniais motyvais, galit nupirkti BtB mazaji dubeneli uz 19lt ir prideti i ji Kalediniu imbieriniu sausainuku newyear.gif Bet koki sauksteliu rinkini ar kazka pan. graziai supakuota, formeliu gal kas turi po 5lt ir t.t. daug visko galima padovanoti thumbup.gif
Atsakyti