gal turite tokios karčios patirties ir galėtumėt man pagelbėti, nes puoliau į neviltį numezgiau nugarą ir priekį ir paaiškėjo, kad priekio atnara riečiasi į viršų. net neįsivaizduoju, ką jai padariau, nes nugaroje niekas niekur nesiriečia.
gal turit kokį patarimą, kaip priversti ją nesiriesti?
Pabandyk palyginti per sudrėkintą medžiagytę. Man padėjo. Arba kitas variantas - teks primegsti iš apačios pasirinktą raštą. Sėkmės
QUOTE(Infinity_ @ 2010 12 19, 18:55)
Pabandyk palyginti per sudrėkintą medžiagytę. Man padėjo. Arba kitas variantas - teks primegsti iš apačios pasirinktą raštą. Sėkmės
ačiū, bandysiu lyginti ir labai tikiuosi, kad padės. dėkui
sveikos,
gal galit padeti mezgant toki darbeli, kaip reikia tuos kvadratukus megzti ir koks rastelis ant rankoviu
gal galit padeti mezgant toki darbeli, kaip reikia tuos kvadratukus megzti ir koks rastelis ant rankoviu
QUOTE(nijoliuke @ 2010 12 19, 20:24)
gal kuri žinote kaip nusimegzti megztuką,na toks kur tik rankovės ir
sujungtos nugaroj.Neįsivaizduoju,padėkit ...
sujungtos nugaroj.Neįsivaizduoju,padėkit ...
cia visa tema apie tai bolero
Rogue, man atrodo, kvadratėlius erikia megzti taip:
Sveikos mezgejeles, as ir prie pradedanciuju isirasau
Kadangi mezgu vos ne pirmą kartą gyvenime, tai iškyla daug klausimų, vienas iš jų kaip numegzti V formos apykaklę. Šičia Apykaklė skaičiau skaičiau, bet taip ir nesupratau ar tas akis turiu surinkti iš karto visas ir dešinės, ir kairės pusės ? Ar pirma numegzti dešinę pusę, paskui kairę, bet kaip paskui sujungti.
QUOTE(Džinė79 @ 2010 12 20, 09:04)
kad man niekas neaisku vis dar atrodo taip paprastai, bet kartu ir sudetinga. kaip cia tuos kvadratelius sujungti?
Laba, gal kas paaiskins atrodo, japoniska rasta. Kazkada mezgiau, bet dabar niekaip neatgaminu. Kazkaip pirma eile geros akys, antroji mezgi isvirksciai, o trecios ketvirtos eiliu niekaip neprisimenu. Gal bendrom jegom kazkaip atgaminsiu ?
QUOTE(rogue @ 2010 12 20, 20:18)
kad man niekas neaisku vis dar atrodo taip paprastai, bet kartu ir sudetinga. kaip cia tuos kvadratelius sujungti?
net neįsivaizuoju nesu mezgusi, tik išsisaugojau tą pavyzdį