Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančiosioms, vol. 3

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 12 01, 15:54)
Taip, reglanas. Kiek įžiūriu nuotraukoje, užtrauktukas lyg yra. O kas konkrečiai neaišku? g.gif Nuo pažastų rankovės mezgamos atskirai, priekio-nugaros dalis (kaip viena detalė) atskirai. Jei ir rankovę norisi numegzti be siūlių, prireiks arba virbalų su labai trumpu valu, arba penkių kojininių virbalų. Jei nori, kad būtų be susegimo, nuo pažastų žemyn megzk ratu virbalais su valu.

P.S. Tema apie reglaną

butent uztrauktuko dalies ir nesupratau biggrin.gif nes isivaizdavau kad mezgu ratu, o paskui susivokiau, kad visai ne biggrin.gif
tiesiog kai mezgu pagal angliska aprasyma, o ten aprasyta eilute po eilutes, o sakinys - isiukite uztrauktuka, praleistas, tai truputeli pasimeciau lotuliukas.gif blush2.gif
jau per velu be susegimo megzti biggrin.gif bet aciu, kad mano mintis patvirtinote 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėjų_pieva @ 2011 12 01, 16:14)
flexe, ten tiesiog isskirta, kuria dali dabar megsi, tai pradek nuo toliau esancio sakinio, nuimti 21, ar kiek ten atitinkamai akiu reikia  4u.gif

tai vat ir galvojau, kaip cia nuimti, o kur kitos...bet paskui sugalvojau, kad is sonu nuimti, o vidury palikti laisvas akis kapisono prisiuvimui g.gif ai kazkas gausis biggrin.gif
Atsakyti
iskilo toks klausimukas.
nusipirkau siulu arba tunikai arba palaidinei megzti.
1. bet gal galit patart koki rasteli pasirinkti, kad paslepti kazkiek issikisusi pilvuka, i isryskinti liemeni su krutine ?
2. o pavz jai tunika tai ja megzti lygiai, ar reikia ties liemeniu sumazinti akiu g.gif ar paskui nebus laisvas liemuo ?

laukiu atsakymo, nes noriu pradet megzti, gal kartais turesit su foto kokiu pavyzdeliu. aciu
Atsakyti
kristynka*, MEZGIMO, NĖRIMO skyrelyje yra ir tema MOTERIŠKI MODELIAI. Manau, ten tavo klausimas bus į temą.

NAUJA TEMA pradedančiųjų klausimams JAU PARUOŠTA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 02 gruodžio 2011 - 12:29
Dar klausimas iskilo-ar is moheriniu siulu megztas mezginys isskalbtas istysta, ir kiek?
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 12 04, 22:17)
Dar klausimas iskilo-ar is moheriniu siulu megztas mezginys isskalbtas istysta, ir kiek?

Kiek man teko susidurti, visi moheriniai siulai patysta i ilgi, bet visi skirtingai ir tai priklauso nuo siulo rusies, mezginio tankumo bei pasirinkto rasto, tad jei norite tiksliai apsiskaiciuoti kiek istys, siulyciau nusimegzti pavyzdeli pasirinktu rastu ir ji pamatuoti pries ir po skalbimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 12 04, 22:56)
Kiek man teko susidurti, visi moheriniai siulai patysta i ilgi, bet visi skirtingai ir tai priklauso nuo siulo rusies, mezginio tankumo bei pasirinkto rasto, tad jei norite tiksliai apsiskaiciuoti kiek istys, siulyciau nusimegzti pavyzdeli pasirinktu rastu ir ji pamatuoti pries ir po skalbimo wink.gif

Jau velu man tai daryti, nes baigiu megzti rankoves, ir nezinau kokio ilgio jas daryti, kad paskui nebutu per ilgos g.gif
Atsakyti
GALIMA SUSIUVUS IŠSKALBTI megztuko "kūną", pagal jį pamatysi, koks pailgėjimas.

Antras variantas - rankoves megzti nuo viršaus, kad nereikalingą ilgumą lengvai būtų galima nuardyti, trumpumą - primegzti.
Atsakyti

Papildyta:
štai jau greitai pabaigsime šiuos namučius, bet norėjau paklausti kaip jus mezgate sages kur šaliam buna įvairios tokios rožytės visokios, gal galėtumete pasidalinti patirtimi. dėkoju. Va kaip pavyzdis ( nuotrauka skolinta) 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M@rgo: 05 gruodžio 2011 - 12:58
Labas,
kazkuria diena nei is sio, nei is to uzsimaniau kanors megzti, galvoju gal kokia kojine pabandyti... siaip as esu mezgusi tik vidurinej mokykloj, o daugiau nemezgiau ax.gif
tai internete paieskojau ir pagal aprasyma bandziau vaikiskus batukus numegzti, ir kazkas gavosi blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti