QUOTE(rugiu_gele @ 2010 11 22, 19:35)
Labai ačiū už palaikymą
Šiandien jau nusipirkau virbalus (nes senieji, nors turėjau net keletą, kažkur paslaptingai dingo ) ir nekantrauju pradėti megzti.
Paklausiau jūsų patarimų ir galvoju pradėti nuo šaliko. Aš irgi turiu šiokią tokią knygelę, kur įvairūs raštai parodyti, tai, manau, bandysiu gal tuo perliniu raštu. Jis tinka šalikui, taip? Iš aprašymo, atrodo, kad aišku kaip megzti. Bet nežinia kaip bus, kai pradėsiu. Jeigu ką, prašysiu jūsų pagalbos
Šiandien jau nusipirkau virbalus (nes senieji, nors turėjau net keletą, kažkur paslaptingai dingo ) ir nekantrauju pradėti megzti.
Paklausiau jūsų patarimų ir galvoju pradėti nuo šaliko. Aš irgi turiu šiokią tokią knygelę, kur įvairūs raštai parodyti, tai, manau, bandysiu gal tuo perliniu raštu. Jis tinka šalikui, taip? Iš aprašymo, atrodo, kad aišku kaip megzti. Bet nežinia kaip bus, kai pradėsiu. Jeigu ką, prašysiu jūsų pagalbos
perlinis-tinka ...pradziai-''apsilimui''-liuks ...
QUOTE(Ayaan @ 2010 11 22, 20:31)
Aš tai mezgu tokiais raštais, kurie dažniausiai nėra nurodomi prie šalikų raštų, bet man atrodo įdomesni, pvz., su pumpurėliais, arba dar vienas patikęs raštas pagal mano turimą knygą - stambus korys. Gavau praeitoje temoje patarimų, kaip reik megzt, kad nesusisuktų šalikas, mezgamas tokiais raštais, į ruloną, lyg ir gerai kol kas viskas, nesusisuka
na cia jau truputi,, ivaldziusiai virbalus;; mezgejai...o patiems pirmiesiems zingsniukams manau pumpuriukai ir koriukas truputi per sunku ...gali(nesekmes atveju...ar siaip pasirodys labai sunku-katorga,o ne malonumas )''atmust'' nora megst...o juk dauguma mezga savo malonumui-tai lyg meditacija...nusiraminimas... ...ir nereiktu saves labai prievartaut-tai turi teikti malonuma ...puiku,kad jus jau mezgat sudetingus rastus ..tikiu,kad tai bus nepabaiga