Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Rasma @ 2010 11 19, 18:25)
labas visoms 4u.gif
Mano nauji "Nvey" šešėliai supelijo blink.gif Vieną savaitę palikau nenaudodama, šįryt atsidarau...vaje...'žolytė' jau blink.gif  doh.gif Ir tik violetinė spalva..tokio 'čiūdo' dar nebuvau mačiusi g.gif Kažkaip liūdnoka g.gif

oho kaip idomiai doh.gif o kur laikei seselius?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 11 19, 17:31)
oho kaip idomiai  doh.gif o kur laikei seselius?

Vonios spintelėje. Aš viską ten laikau, bet dar nėsyk niekas nesugedo ir nesupelijo ax.gif Tuo labiau, kad šešėlių dėžutė ir uždara ir toje spintelėje - nedrėgna.
Žinosiu ateičiai, kad taip nutikt gali..
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2010 11 19, 18:02)
Norėjau paklausti, iš kur perkat Ricinos aliejų tos kurios daro aliejinį valymą? ax.gif

Ir vaistinėj, ir KN, ir AN.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 19, 19:25)
labas visoms 4u.gif
Mano nauji "Nvey" šešėliai supelijo blink.gif Vieną savaitę palikau nenaudodama, šįryt atsidarau...vaje...'žolytė' jau blink.gif  doh.gif Ir tik violetinė spalva..tokio 'čiūdo' dar nebuvau mačiusi g.gif Kažkaip liūdnoka g.gif

Eina sau, tokio "čiūdo" net įsivaizduot negalėjau g.gif

Beje, merginos, nebemoku valytis tušo verysad.gif Šiandien pirmą kartą valiau akis aliejumi. Ant vatytės užlašinau vos vos sezamų, tada prispaudžiau prie viršutinių blakstienų, tušas subėgo į paakius ir nuvaliau, bet va vis vien graužia, ašaroja kiek. Aš aliejus kaltas, ar mano nemokšiškumas?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 19, 17:54)
Eina sau, tokio "čiūdo" net įsivaizduot negalėjau g.gif

Beje, merginos, nebemoku valytis tušo verysad.gif Šiandien pirmą kartą valiau akis aliejumi. Ant vatytės užlašinau vos vos sezamų, tada prispaudžiau prie viršutinių blakstienų, tušas subėgo į paakius ir nuvaliau, bet va vis vien graužia, ašaroja kiek. Aš aliejus kaltas, ar mano nemokšiškumas?

as pirma vata sudrekinu hidrolatu, tada uzlasinu pora laseliu aliejaus ir valau. Tokiu budu mn geriau nusivalo, gal per daug aliejaus buvo ir jo, bei tuso pateko i akis, todel ir persti. Su sezamu aliejum niekda nevaliau, bet gal jis nera pats tinkamiausias, reiketu pasirinkti koki neutralesni alieju kaip pvz jojobos, migdolu, argano,
Papildyta:
QUOTE(sher @ 2010 11 19, 18:04)
o tu ar lauksi uzsakymu iki kitos savaites vidurio?  smile.gif  manau cia daug kam aktulu nes visos nori to serumo  biggrin.gif

lauksiu iki kol susirinks reikia suma nemokamam siuntimui, kadangi dauguma nori butent sio serumo, tai lauksiu, kol papildys asortimenta, o tada jau reikes greitai suktis, nes butu geai uzsakyti iki gruodzio pirmos dienos.
Atsakyti
Gal kuri uzfiksavot, kuris ea nukenksmina kompu, mobiliaku ir televizoriu spinduliavima? Siandien zmogus papasakojo, kad ismatavo savo laptopa su bevieliu internetu, tai sis atstojo 20-30 stacionariu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 19 lapkričio 2010 - 18:30
Isbandziau siandien rugiageliu hidrolata, nors neplanavau dar jo pradet naudot.... 4u.gif Zodziu, aki pasitryniau ir susijautrinau (man to uztenka, kad patintu akis), tai reikejo kazka daryt, kad apraminciau. Va tada rugiageles ir prisiminiau, tai ant vatytes uzpurskiau hidrolato ir palaikiau prie akis prispausta - taip kokius 3 kartus viso (papurskiu, vel palaikau kol ikaista vatyte nuo odos ir pasauseja), tai viska kuo puikiausiai nueme thumbup.gif

O siaip pirkau neuoscius, tai dizaugiuosiu, kad kvapas nenuvyle - tokiu meducio saldumu kvepia wub.gif Idomu kuo kedru hidrolatas kvepes....
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 19, 20:36)
Grizau is "eko studijos".Mineralines dekoratyvines kosmetikos nusipirkau,tikiuos-naturalia nusipirkau,firma bellapierre

Ką nusipirkot konkrečiai? Turiu mineralinę pudrą, sudėtis gera, bet, nei neklystu, tai kažkuriam Bellapierre gaminy buvo pastebėta blogiukų, jei nusišneku, merginos pataisys. Maskuokly gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 11 19, 19:51)
Ką nusipirkot konkrečiai? Turiu mineralinę pudrą, sudėtis gera, bet, nei neklystu, tai kažkuriam Bellapierre gaminy buvo pastebėta blogiukų, jei nusišneku, merginos pataisys. Maskuokly gal?  g.gif

Dar "Bella pierre" makiažo pagrinde visos sudėtinės dalys iš nelabai gerų, net keista, kad beveik vien chemija..
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 11 19, 18:28)
Gal kuri uzfiksavot, kuris ea nukenksmina kompu, mobiliaku ir televizoriu spinduliavima? Siandien zmogus papasakojo, kad ismatavo savo laptopa su bevieliu internetu, tai sis atstojo 20-30 stacionariu  doh.gif

Labai abejoju, kad EA "nukenksmina" spinduliavima.

As buvau macius prekyboj mineraluqs, kurie turetu "sugerti" dali spinduliavimo. Vienas is ju yra rozinis kvarcas.
Bet kaip ten yra is tiesu nesigilinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saphia: 19 lapkričio 2010 - 20:14
QUOTE(Ayaan @ 2010 11 19, 20:51)
Ką nusipirkot konkrečiai? Turiu mineralinę pudrą, sudėtis gera, bet, nei neklystu, tai kažkuriam Bellapierre gaminy buvo pastebėta blogiukų, jei nusišneku, merginos pataisys. Maskuokly gal?  g.gif

tusa,ruza ir biria makiazo pudra.
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 11 19, 18:28)
Gal kuri uzfiksavot, kuris ea nukenksmina kompu, mobiliaku ir televizoriu spinduliavima? Siandien zmogus papasakojo, kad ismatavo savo laptopa su bevieliu internetu, tai sis atstojo 20-30 stacionariu  doh.gif

Tegu prisideda kaštonų prie monitoriaus, apsistato kaktusais (beje, 'elektrosmogą' sugeria ir alijošiai, ciklamenai..ir dar keli augalai, bet nebepamenu g.gif ) ir šiek tiek sugers neigiamą poveikį ax.gif
Atsakyti