Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Saphia @ 2010 11 19, 15:33)
gali dar pasiskaityti atsiliepimus cia

ir cia
as turiu raudona lupdazi is nvey eco, man labai patinka. Spalva ryski, gerai drekina, blizgiai irgi neblogi.

ACIU 4u.gif O kaip suprast ,prie siu seseliu raso,kad talkas sukelia vezi ir.t.t..Radau green people seselius,ten sudety talkas g.gif abu naturalus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 19, 14:41)
ACIU 4u.gif O kaip suprast ,prie siu seseliu raso,kad talkas sukelia vezi ir.t.t..Radau green people seselius,ten sudety talkas g.gif abu naturalus. g.gif

Vienu metu merginos daug apie tai diskutavo, gal kuri geriau ismananti si klausima atsilieps. Nes as kiek prisimenu, tai talkas pavojingas jei ji ikvepi ir jis nuseda plauciuosi, bet juk ne viena nekisa seseliu ar pudros po nosim ir ja nekvepuoja...
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 11 19, 15:46)
Vienu metu merginos daug apie tai diskutavo, gal kuri geriau ismananti si klausima atsilieps. Nes as kiek prisimenu, tai talkas pavojingas jei ji ikvepi ir jis nuseda plauciuosi, bet juk ne viena nekisa seseliu ar pudros po nosim ir ja nekvepuoja...

drinks_cheers.gif
jeigu ikvepi labai dideliais kiekiais.
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 19, 16:04)
Ot gera blink.gif s.Gal kazka tokio panasaus parekomenduot galetumet.As nenaudoju jokiu krempudru ir .t.t..tik ja blink.gif

visam veidui naudojat ar kaip bronzanta? siaip mineralines pudros butu geras pakaitalas: pagrindines Lily Lolo ir Everyday minerals, dar kitokiu, man rodos, yra.
Everyday minerals turi ir presuotu, ir biriu pudru.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 19, 16:13)
visam veidui naudojat ar kaip bronzanta? siaip mineralines pudros butu geras pakaitalas: pagrindines Lily Lolo ir Everyday minerals, dar kitokiu, man rodos, yra.
Everyday minerals turi ir presuotu, ir biriu pudru.

As perbraukiu storu sepeteliu per visa veida.Nu man jis taip tiko doh.gif Buciau Vilniuj ,jau lekciau kosmetika visa susipirkt,bet Siauliuose matyt nieko nera schmoll.gif
Papildyta:
o kurioj internetinej parduotuvek ziuret lili lolo ir Everyday minerals?
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 19, 15:04)
Ot gera blink.gif s.Gal kazka tokio panasaus parekomenduot galetumet.As nenaudoju jokiu krempudru ir .t.t..tik ja blink.gif

Lily lolo pudros geros ir lengvai dengia, bet bronzatu nebandziau, nezinau kaip jie rudina.

Dr. Hauschka bronzatas gana panaus i egipto zeme, man labai patiko, yra pirkti Lietuvoje cia

dar merginos gyre Benecos firmos pudras, bet as nebandziau cia gali paziureti
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 19, 16:16)
jau lekciau kosmetika visa susipirkt,bet Siauliuose matyt nieko nera schmoll.gif

o kurioj internetinej parduotuvek ziuret lili lolo ir Everyday minerals?

Yra Akropolyje kažkiek parduotuvėj "Ekostudija" pirmam aukšte. Dar yra viena parduotuvė kažkur prie Mickevičiaus g., bet nesilankiau ten.

www.lilylolo.co.uk ir www.everydayminerals.com - siunčia abu į Lietuvą.

QUOTE(Saphia @ 2010 11 19, 16:49)
Dr. Hauschka bronzatas gana panaus i egipto zeme, man labai patiko, yra pirkti Lietuvoje cia

drinks_cheers.gif Draugė sakė panašus į Egipto žemę, tik gal kiek rausvesnis.
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2010 11 19, 14:10)
sveikos merginos bandau pereiti prie ekologiskos kosmetikos ir noriu po turuputi savo mama pratinti smile.gif galbut patartumete koki kremuka ar aliejuka na ka naudojate nuo rauksliu sausai odai ax.gif

Mamai buvau davusi mėginėlį Tautropfen kremo su šaltalankiais, tai jai labai patiko, sakė, geriausias iš visų mėgintų. Kada nors prie progos dovanosiu. biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, iš kur perkat Ricinos aliejų tos kurios daro aliejinį valymą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2010 11 19, 19:02)
Norėjau paklausti, iš kur perkat Ricinos aliejų tos kurios daro aliejinį valymą? ax.gif

Iš vaistinės arba AN
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2010 11 19, 18:02)

as KN esu pirkusi
Atsakyti
labas visoms 4u.gif
Mano nauji "Nvey" šešėliai supelijo blink.gif Vieną savaitę palikau nenaudodama, šįryt atsidarau...vaje...'žolytė' jau blink.gif doh.gif Ir tik violetinė spalva..tokio 'čiūdo' dar nebuvau mačiusi g.gif Kažkaip liūdnoka g.gif
Atsakyti