Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Satura @ 2010 11 19, 11:42)
sher, tu įvesk ten savo el.pašto adresą, kad informuotų tave, kai tik atsiras smile.gif

o tikrai smile.gif taip ir padariau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 11 19, 11:49)
JMO "shine on" buvo ištestuotas ant šlapių plaukų. Toks panaudojimo būdas man labiau patiko. Plaukai tikrai liko švelnūs, dėl blizgesio papildomo vėlgi nenoriu perdėti, natūralus žvilgėjimas tikrai būna. Jeigu būtų pasipūtę, pvz, plaukų galiukai tikiu, kad suglotnintų ax.gif

JMO citrus plaukų kondicionierius tikrai gali būti naudojamas ir po plovimo. Gerai pasiskirsto tarp plaukų, juos padaro tokius slidžius ir lengvus. Sakyčiau geras variantas, nes galima naudoti ir nuplaunant ir nenuplaunant smile.gif

kai uztepei ant slapiu plauku, po to dziovinai su dziovintuvu?ar leidai patiems isdziuti?ar neriebina plauku? cia apie shine on klausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 11 18, 23:02)
Naudojai ir kaip šampūną, ir kaip dušo želę? smile.gif Nesausino odos? Ir koks šito gaminio kvapas?

Taip,vaikams naudojau ir kaip šampūną ir kaip dušgelį,bet jo kvapo nepamenu. Kondicionuojantis šampūnas kvepia anyžiais.

QUOTE(eglute82 @ 2010 11 18, 23:51)
Perku Druide  skaniai kvepia,
normaliai putoja ir manoji labaidziaugias.

Vaikiškas Druide šampūnas man pačiai laaaabai patinka. thumbup.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 11 19, 01:15)
O as po tos TV3 laidos pamasciau, kad turbut neseniai ne koki dantu sepetuka isigijau g.gif su nano sidabro dalelem, jau galvojau koks geras, nesikaupia bakterijos, ypatingas dezinfekuojamas poveikis, taciau laidoje buvo pamineta, kad tos sidabro daleles ypac toksiskos. Ar man jau ji mesti? unsure.gif Va toks

Aš jau seniau esu girdėjusi,kad nėra gerai tos visos nano dalelės,bet vistiek nusipirkau tokį šepetėlį. doh.gif Net nežinau ką su juo dabar daryti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 19, 11:49)
JMO citrus plaukų kondicionierius tikrai gali būti naudojamas ir po plovimo. Gerai pasiskirsto tarp plaukų, juos padaro tokius slidžius ir lengvus. Sakyčiau geras variantas, nes galima naudoti ir nuplaunant ir nenuplaunant smile.gif

man idomu ar dziudami plaukai nepasidaro lipnus kai naudoji nenuplaudama si balzama? na, gal aiskiai paklausiau (??) g.gif buna gi kartais nuo kai kuriu pvz., purskiamu balzamu toks lipnumo jausmas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 19 lapkričio 2010 - 11:11
QUOTE(Saphia @ 2010 11 18, 23:39)
Maniskiai skirtingai reaguoja i abejus sampunus, nuo Laveros mangu, sakyciau, labiau pasipucia. O AO GPB kaip tik labiau drekinantis ir maitinantis, todel mano plaukai lygesni budavo.
Abu sampunus naudoju kartu su tos pacios serijos kondicionieriais.

Ačiū, supratau 4u.gif Tikrai įdomiai, aš tikėjausi atvirkščio efekto, kad AO GPB papūstų, purintų, o Lavera mangų suglotnintų ax.gif Nors aišku, kiekvieni plaukai skirtingai reaguoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 11 19, 12:52)
Ačiū, supratau 4u.gif  Tikrai įdomiai, aš tikėjausi atvirkščio efekto, kad AO GPB papūstų, purintų, o Lavera mangų suglotnintų ax.gif  Nors aišku, kiekvieni plaukai skirtingai reaguoja mirksiukas.gif

Man laveros mangu irgi toli grazu neglotnina plauku mirksiukas.gif jei nori, kad papustu, tai eco purinamasis tai padaro, bet man jis ir labai pasiausia visus plaukus.
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 11 19, 10:57)
kai uztepei ant slapiu plauku, po to dziovinai su dziovintuvu?ar leidai patiems isdziuti?ar neriebina plauku? cia apie shine on klausiu  mirksiukas.gif

Plaukų džiovintuvą naudoju tik išimtinais atvejais, visada leidžiu natūraliai džiūti ax.gif Plaukų visiškai nesuriebino, jie lengvai, gražiai krito. Kaip ir anksčiau minėjau, tik reikia nepadauginti, taigi iš esmės taupus smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 11 19, 11:01)
man idomu ar dziudami plaukai nepasidaro lipnus kai naudoji nenuplaudama si balzama?

Manau, supratau ko klausi 4u.gif Visiškai nesulipino plaukų, labai lengvas jausmas kaip tik panaudojus. Mano plaukai beveik iki liemens, tai visiems naudojau pusė gero graikiško riešuto dydžio balzamo biggrin.gif

QUOTE(sher @ 2010 11 19, 11:26)
nu kaina tai tkrai didele, idomu kuo jis toks stebuklingas smile.gif yra dar kaip suprantu toks pats tikm didesnis kiekis trigubai http://www.mondebio....150ml/6719.html

Man atrodo čia panašiai kaip balzamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 19, 11:26)
Galadriele, o kas tave konkrečiai sualergizavo?

Vaikystėje mane vis paberdavo karts nuo karto, bet praeidavo per kelias dienas, o kai buvau gal 9klasėje, prasidėjo tokia alergija, kad veido oda atrodė kaip nudeginta, tiesiog pūlingi šašai ėjo, oda luposi gabalais, o aš kas vakarą verkdavau iš nebežinojimo ką daryti ir nepakeliamo odos skausmo. 2metus intensyviai tyriausi pas dermatologus (jų vaistai ri tepaliukai dar labiau paaštrino mano bėdą ir tikrai nudegino odą), tada pas alergologus- niekas nieko nerado, kol padarėm lopo testą su kosmetiniais konservantais ant nugaros ir paaiškėjo, kad alergiją man sukelia formaldehidas ir kvaternijus 15. Vadinasi mano didžiausi priešai- DMDM hydantoin, diazolidinyl urea, imidazolidinyl urea bei quaternium 15. Vasarą alergija vėl išlindo, todėl galutinai perėjau tik prie eko kosmetikos, norėdama išvengti bėdų. Tačiau, matyt, yra dar kažkoks alergenas neištirtas, nes vis išlenda koks spuogelis ant riešo.
Atsakyti
įspūdinga blogąja prasme blink.gif 4u.gif Tos alergijos labai individualios. Paskirk laiko, peržiūrėk savo naudojamas priemones, jų sudėtis - gal kas kartojasi?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 19, 14:26)
įspūdinga blogąja prasme  blink.gif  4u.gif Tos alergijos labai individualios. Paskirk laiko, peržiūrėk savo naudojamas priemones, jų sudėtis - gal kas kartojasi?

Pastebėjau, kad alergija išlenda lietingomis ir šaltomis dienomis, bei kai tenka patirti stresą (per sesijas, kai kažkas nesiseka, kai darbe viskas griūna ir pan), tad gal organizmas kažkaip įspėja, kad nesinervink, nesušalk ir pan? Nes kosmetiką stengiuosi naudoti kuo paprastesnių ir trumpesnių sudėčių ir kuo mažesniais kiekiais smile.gif
Atsakyti
console.gif Man pačiai dabar stresas paaštrino alergiją, bet ji kitokia, tai gal ir gydymo būdas netiks. Aš ėmiau naudoti ramunėlių CO2 ekstraktą iš Kvapų namų, atgausiu pirštus, jau matau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos.Ieskau temos apie naturalia dekoratyvine kosmetika.Ar cia pataikiau? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaul: 19 lapkričio 2010 - 12:59
QUOTE(Satura @ 2010 11 19, 14:55)
console.gif Man pačiai dabar stresas paaštrino alergiją, bet ji kitokia, tai gal ir gydymo būdas netiks. Aš ėmiau naudoti ramunėlių CO2 ekstraktą iš Kvapų namų, atgausiu pirštus, jau matau  thumbup.gif

Aš tai paprastą ramunėlių hidrolatą naudoju- darau kompresiukus akims ir spuogeliams, jeigu išdygsta kur nereikia ir patepu rožių eliksyru- patinimas ir uždegimas per kelias valandas praeina, todėl nujaučiu, kad pirksiu visą buteliuką, nes poveikis labai patiko smile.gif
Atsakyti