Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

Ir dar atsiliepimo laukčiau apie Faith in nature jojobos sampūną mirksiukas.gif Kiek skaičiau atsiliepimų, tai per vidurį taip, kai kuriom niežėjimą sukelia. Padariau užsakymą, bet dar nesumokėjau, užtai ir teiraujuos temos neįpusėjus skaityt blush-anim-cl.gif O aš turiu tą džiaugsmą seborėjinį dermatitą, tai nei šampūno nei kremo dar neprisitaikiau turbūt visą gyvenimą..Ačiū, jei kas atsakytumėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wijokle @ 2010 11 30, 13:22)
Peržiūrėjau pirmąjį puslapiuką, nuorodėles, radau geros informacijos.

Sveika prisijungus smile.gif
Aš čia kaip sugedusi plokštelė biggrin.gif visiems naujai prisijungusiems žmonėms kartoju, kad būtinai paskaitytų BLOGUS, į kuriuos yra nuorodos pirmam temos puslapy, nes ten mažiau besigaudančiam žmogui tikrai yra nemažai naudingos informacijos, merginos parašo, koks jų odos, plaukų tipas prie komentarų apie priemones, ir 15 temų tada nereik skaityt. Nežinau, gal tuos blogus ten reik kažkaip ypatingai išskirt ir didelėm raidėm parašyt, kuo jie naudingi biggrin.gif Nes man susidaro įspūdis, kad visiškai žmonės jų nepastebi arba nuvertina.

QUOTE(Honey @ 2010 11 30, 18:25)
Aš čia visiškai ne į temą, bet labai graži tavo dukrytė (avatare) ax.gif

Ir aš tą pati norėjau rašyt ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 30 lapkričio 2010 - 17:33
Sveikos,

jus skaitau jau nuo vasaros.. aciu, kad dalinates ir diskutuojat cia biggrin.gif

Gal atsiras mišriaode, kuri rekomenduotu dienini krema veidui?

Reikalavimai paprasti, kad drekintu, bet tuo paciu ir butu tinkamas atejus ziemai :ax Man trisdesimtmetis ne uz kalnu, veido oda misri, linkusi kimstis kaip cia kazkas kazkada issireiske net nuo oro laugh.gif taciau skruostai sauseja doh.gif

busiu begalingai dekinga jei kas panasios kompleksijos brukstels pavadinima ax.gif kolkas apsistojau tie Neobio Balance cream ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Herėja: 30 lapkričio 2010 - 17:27
Keliu savo klausimą čia. Prisiduodu, kad esu naujokė, bet kelias temas perskaičiau cool.gif cool.gif
Mamytės, gal kuri naudoja šią priemonę savo vaikiukams? Valomasis vanduo Gal galite pakomentuoti? O kaip sudėtis? Nurodyta tokia: Aqua, Citrus Aurantum Amara Flower*, Rosa Damascena distillate*, Sodium Benzoate, Parfum, Polyglyceryl 10 Laurate, Benzyl Alcohol, Citral, Limonene.
Turbūt banalus klausimas, bet ar sertifikuotas produktas yra garantija blogųjų komponentų nebuvimu? blush2.gif Ši prekė (jei teisingai suprantu) sertifikuota ECOCERT ir BIO (nežinau ar šį tiksliai nurodžiau).
Atsakyti
Prisiminiau, kad prieš porą savaičių žadėjau parašyti atsiliepimus apie šitą tušą doh.gif :

user posted image

Dažo tai jis man labai gražiai, bet ir nutekėti mėgsta. Na, bet man ir Dr.Hauschka labai sėkmingai nutekinėja. Kaip už 3 eurus tai man tinka. biggrin.gif

Radau dar paveiksliuką, kaip atrodo merginos blakstienos, padažytos šiuo tušu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 30 lapkričio 2010 - 17:43
QUOTE(Saphia @ 2010 11 30, 09:21)
gal kitus bandei? kaip tau jie?  4u.gif

Kitus ir bandziau, ir nuolat naudoju. Man labai patinka Giovanni sampunai ir kondicionieriai thumbup.gif Jie ir Burt's Bees man nr 1. O Giovanni esu naudojus/naudoju: 'root 66', '50:50 balanced hydrating', 'colorflage platinum', 'smooth as silk'. Dar teko naudot 'magnetic' - sis maziau patiko, nes kazkaip apsunkina plauka (mano ploni, ilgi, tia greit kaip irebaluoti pradeda atrodyt - gal kokiems pustiems labiau jis tiktu), bet sunaudojau 2 buteliukus.

QUOTE(wijokle @ 2010 11 30, 12:22)
Sakykit, o vis girdžiu, kad nereikia painioti ekologiškos kosmetikos su natūralia. Na, aš daugmaž suprantu kas yra natūrali, o kaip tada su ekologiška?

Naturali neturi jokiu apribojimu, nera kazkokie privalomi dalykai nustatyti, o ekologiska yra sertifikuojama.

QUOTE(musonija @ 2010 11 30, 16:25)
merginos, netingiu skaityti, tiesiog , kol kas dar nieko nespejau smile.gif suprantama, kad mes esam visi skirtingi todel tikiuosi nepritruksiu noro ieskoti savo produkto  blush2.gif

Na juk ir paprastoje kosmetikoje nuolat ieskoma kazko geriau/tinkamiau ir pan, taip ir naturali nereiskia, kad iskart tiks ir bus idealu. Labai daug pastebejau tokiu zmoniu, kurie pabando viena du naturalius produktus ir meta ta reikala bei grizta prie nenaturaliu, nes gi naturali netiko/nepatiko ir isvis s... yra. O kazkaip nesuvokia to dalyko, kad cia irgi ieskojimai yra (prie nenaturalios kazkodel nesikabineja kai netinka ir jos nemeta).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 30 lapkričio 2010 - 17:45
Ohoho koks naujokių antplūdis pas mus po laidų apie kenksmingą kosmetiką ir blogiukus, slypinčius joje blink.gif

Aš savo ruožtu norėčiau paraginti visas ne tik skaityti BLOGĄ, bet ir palikti jame savo komentarus, nes savaitgalį ieškojau informacijos, tai didžioji dauguma priemonių be komentarų... Viskas baigėsi tuo, kad puoliau pati rašyti juos biggrin.gif Nes iš tiesų, jeigu kažką išbandote, nepatingėkite brūkštelti bent sakinuką, iš kitos pusės, ir naujokėms bus lengviau, kils mažiau klausimų.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 30, 16:25)
Tikiuosi, kad tau patiks taip, kaip man patiko blush2.gif
Manau, nenusivilsiu mirksiukas.gif visi sampunai siaip "suvartojami" yra, galima ir pasigerinti. tai jei jau labai blogai, parduosiu puse kiekio biggrin.gif bet kaltes, jei netiks, tau tirkai neversiu schmoll.gif
QUOTE(Honey @ 2010 11 30, 16:27)
Ir noriu palikt atsiliepimą apie juodųjų serbentų hidrolatą.
As noriu pribaigti hamamelius, nes dideli kieki pasiemiau ir susgribau del galiojimo po kurio laiko gueljimo stalciuje doh.gif bet ir serbentai patiko, turiu, naudoju kartais drinks_cheers.gif is A-Z gal tavieji?
QUOTE(micefee @ 2010 11 30, 16:28)
Aš kai pradėjau domėtis nat. kosmetika, permečiau visą "einamąją" temą, peržiūrėjau, kas bloguose, nat. kosmetikos tinklalapiuose rašoma, susidariau kažkokį bendrą vaizdą ir jau kai neradau atsakymo į rūpimą klausimą, tada užklausiau.
O šiaip tikrai erzina, kai ateina naujas žmogus ir nieko neskaitęs užduoda tuos pačius klausimus jau milijoną kartų arba tingi pasieiškoti informacijos pats, nes tikisi, kad informacija jau bus paduota "suvirškinta" ant lėkštutės (čia ne tiesiogiai apie jus).
TAIP IR TURI BUTI.
Naujokes, bendrai-jums gali pasirodyti cia 'nedraugiskas' ar dar koks kolektyvas, bet ivertinkit viska-kasdien po kelis naujus zmones, kurie vis klausia to paties ir to paties ir to paties... idekit bent minimalu savo indeli, ne del musu ir ta pirmoji temos zinute vis papildoma. informacijos KRUVA.
QUOTE(shopingas @ 2010 11 30, 17:43)
Naturali neturi jokiu apribojimu, nera kazkokie privalomi dalykai nustatyti, o ekologiska yra sertifikuojama.
papildysiu-paprasta maldele: tai kas naturalu, nebutinai yra ekologiska, bet tai kas ekologiska-naturalu.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 11 30, 15:19)
Aš savo draugei daviau pabandyti Laveros su mangais, tai labai jai patiko, sakė, anksčiau turėdavo kasryt plaukus plauti, o dabar užtenka ir kas dvi dienas. Ir šiaip šis šampūnas - daugelio favoritas.

Kaip keista, nes jis kaip tiks skirtas labai sausiems, nualintiems plaukams g.gif mano plaukai sausi, saknys riebokos, tai net dienos neistempe plaukai - sukrito po keliu valandu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 30, 19:51)
ne tik skaityti BLOGĄ, bet ir palikti jame savo komentarus

drinks_cheers.gif
Reiks dar Bryylai parašykit, paprašyti, kad įdėtų porą naujų priemonių.
Atsakyti
aš dar visiškai naujokė ir labai žalia natūralioje kosmetikoje blush2.gif bet ar neturėtų būti prie sertifikatų sarašo pridėtas ir vegan sertifikato pavadinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasiniukas: 30 lapkričio 2010 - 19:28
QUOTE(Ayaan @ 2010 11 30, 20:10)
drinks_cheers.gif
Reiks dar Bryylai parašykit, paprašyti, kad įdėtų porą naujų priemonių.

Aš irgi papildžiau BLOGa smile.gif Bet taip pat pasigedau kai kurių priemonių.
Šiandien gavau Giovanni Root 66 šampūną ir balzamą, ryt išbandysiu.
Taip pat nuo vasaros pradžios naudoju tokius na, kaip čia pasakius iki galo neiškios sudėties dezodorantus, bet man jie labai patinka - geras kvapas, nealergizuoja (mano pažastys labai jautrios, anksčiau nuo Nivea siaubingai oda net luposi), sulaiko prakaito kvapą. Sudėtis ant pakuotės tokia nurodyta - Purified Water (Aqua), Natural Mineral Salts (Potassium Alum), natural fragrance made with chamomile and green tea essential oils and extracts.
Todėl ir sakau, kad iki galo neaiški sudėtis.. Draugui pirkau levandų rutulinį, tai iš pradžių raukėsi, kad moteriškas, be dabar žiūriu jau naudoja smile.gif Aš pai naudojau tik purškiamus, man po tų alergijų baisu tepliotis.. Bandžiau visus tris kvapus ir visi patiko.
Taip pat šiandien gavau ir XyliWhite dantų pastą. kaip jums jos sudėtis?
Ingredients: water, xylitol (25%), hydrated silica, glycerin, sorbitol, sodium bicarbonate, sodium carbonate, sodium coco-sulfate, carrageenan (Chondrus crispus), tea tree (Melaleuca alternifolia) leaf oil, peppermint (Mentha piperita) oil, spearmint (Mentha viridis) oil, papain, potassium sorbate.
Patiko man ji, jaučiasi labai lengvas mėtų ataskonis, neblogai putoja. Po kelių savaičių matysiu ar dantys pabalo.

Atsakyti