Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Satura @ 2010 11 30, 17:02)

Nesupraskit ir manęs klaidingai..
Deja, temų tiek tikrai neperskaitysiu, džiaugsiuos jei spėsiu skaityt ką rašot, tai maždau kokioj 83 temoj jau gal gaudysiuos reikaluose biggrin.gif 4u.gif
Neseniai pradėjau domėtis ir skaitinėjuos ne tik SM. Tik dar neturiu nuomonės apie jokius produktus ir klausimai "kvaili" kyla, į kuriuos, matyt, ir pati pakapsčius rasčiau atsakymus, bet kai yra forumas, kyla pagunda paklaust, o gal kas protingai atsakys 4u.gif

Kaip bebūtų, tikiuosi draugiškumo. Juk visos čia vienam tikslui susirinkusios. Ačiū už bet kokius atsakymus, tai irgi yra informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 30, 16:12)
dimetikonas,

toliau neskaitysiu doh.gif Taigi čia silikonas blink.gif

Papildyta:
QUOTE(wijokle @ 2010 11 30, 16:12)
klausimai "kvaili" kyla,

tai pradėk bent nuo antro punkto: savęs aprašymo. Nes kol visko iki paskutinio neišpažinsi, vistiek nelabai kuo tau bus galima padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 30, 17:15)
toliau neskaitysiu  doh.gif Taigi čia silikonas  blink.gif

[

parasiau as jam, ,kad neieskotu durniu ir nesiulytu slamsto, vadindamas tai, naturalia kosmetika be blogieciu. O dar taip graziai laiska pradejo....apie vakar rodyta laida "kodel" uzsimine
Atsakyti
Sveikos. jungiuos ir aš prie jūsų mirksiukas.gif Norėjau nuomonės apie šio tinklapio siūlomas ekologiškas prekes.
www. ekolinija.lt
Kažkaip palyginus su kitom parduotuvėm, kažko pigiau ir sviestai ir aliejai ir kosmetika rolleyes.gif gal yra tų, kurios užsisakinėjote, ar neteko nusivilti?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 30, 17:15)
tai pradėk bent nuo antro punkto: savęs aprašymo. Nes kol visko iki paskutinio neišpažinsi, vistiek nelabai kuo tau bus galima padėti  mirksiukas.gif

Aš nelabai daug apskritai vartojanti kosmetikos, na, šampūnai, dantų pastos, dušo želė, blastienų tušas ir kartais lūpų blizgesys. Jokių kremų, pavyzdžiui, nenaudoju. Oda, turiu įtarimo, kad bus mišri, arba riebi, nes lyg kartais ir papleiskanoja, bet nosis, smakras tai riebūs g.gif Plaukai linkę riebaluotis, tamsūs, nedažyti rolleyes.gif
Truputi kai ko užsisakiau dabar, dantų pastų, šampūno, muilų ir pan. Pabandymui, jei netiks, tada jau aiškinsiuos toliau.. juk nuo kažko reikia pradėt.. 4u.gif
Ko norėčiau paklaust: turiu tokią bėdą, visada žiemos sezonu (aš manau, kad šildymo sezonu išsausėjus orui) labai smarkiai niežti rankas, oda lyg trūkinėja, skylinėja, labai nemalonu. Galvoju apie tepimą kokiu aliejum? Nerafinuotu? Ar aš čia ką painioju? 4u.gif
Atsakyti
Ir noriu palikt atsiliepimą apie juodųjų serbentų hidrolatą. Po savaitės naudojimo galiu sakyt, kad jis man patinka. Šiek tiek pasausina odą, tai neleidžiu visai išdžiūt prieš naudodama kremą, bet tas kvapas atperka viską. Taip skanu man tos uogos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wijokle @ 2010 11 30, 16:49)
Aš, pvz, tikrai neperskaitysiu visos temos.

QUOTE(wijokle @ 2010 11 30, 17:12)
Neseniai pradėjau domėtis ir skaitinėjuos ne tik SM. Tik dar neturiu nuomonės apie jokius produktus ir klausimai "kvaili" kyla, į kuriuos, matyt, ir pati pakapsčius rasčiau atsakymus, bet kai yra forumas, kyla pagunda paklaust, o gal kas protingai atsakys  4u.gif

Aš kai pradėjau domėtis nat. kosmetika, permečiau visą "einamąją" temą, peržiūrėjau, kas bloguose, nat. kosmetikos tinklalapiuose rašoma, susidariau kažkokį bendrą vaizdą ir jau kai neradau atsakymo į rūpimą klausimą, tada užklausiau. O šiaip tikrai erzina, kai ateina naujas žmogus ir nieko neskaitęs užduoda tuos pačius klausimus jau milijoną kartų arba tingi pasieiškoti informacijos pats, nes tikisi, kad informacija jau bus paduota "suvirškinta" ant lėkštutės (čia ne tiesiogiai apie jus).
Atsakyti
Gal kas naudojo ir parašytų atsiliepimus apie Lavere Intensive Relax Impression ampules, kur kažkada, berods, Rasma aprašius buvo, ar kitoms pasijautė poveikis koks ypatingai geras smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(wijokle @ 2010 11 30, 17:27)
turiu tokią bėdą, visada žiemos sezonu (aš manau, kad šildymo sezonu išsausėjus orui) labai smarkiai niežti rankas, oda lyg trūkinėja, skylinėja, labai nemalonu. Galvoju apie tepimą kokiu aliejum? Nerafinuotu? Ar aš čia ką painioju?  4u.gif

Tepk sviestmedžiu, gali jį pamaišyti su kokiu skystesniu aliejumi, pvz kokosų (būtinai nerafinuotu). Dar plauti rankoms pasirink švelnesnį muilą.
Atsakyti
QUOTE(wijokle @ 2010 11 30, 16:27)
Truputi kai ko užsisakiau dabar, dantų pastų, šampūno, muilų ir pan.

turiu tokią bėdą, visada žiemos sezonu (aš manau, kad šildymo sezonu išsausėjus orui) labai smarkiai niežti rankas, oda lyg trūkinėja, skylinėja, labai nemalonu.

tai parašyk konkrečiai, kokių, gi visoms smalsu čia biggrin.gif

man irgi tas pats drinks_cheers.gif Siūlau įsigyti sviestmedžio ir prisitepti vakarais, einant miegoti. Taip pat ir rytais. Jis turi nemažai nemuilinių medžiagų ir nenusiplauna greitai nuo rankų (dienomis). Dažnai tepu rankų kremu, dabar pribaiginėju Argital. Bet lengvokas šiam sezonui ir kvapas nediskretiškas, labai citrinžole atsiduoda smile.gif Žaizdeles, alergijas efektyviai užgydo ramunėlių CO2 ekstraktas, kurio yra Kvapų namuose smile.gif

turėk šiltas pirštines, o plaudama indus ar rūbus į pirštines gali įsipilti vos aliejaus, kad rankos šiltų ir aliejus jas maitintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 30, 17:30)
Tepk sviestmedžiu, gali jį pamaišyti su kokiu skystesniu aliejumi, pvz kokosų (būtinai nerafinuotu). Dar plauti rankoms pasirink švelnesnį muilą.

QUOTE(Satura @ 2010 11 30, 17:36)
tai parašyk konkrečiai, kokių, gi visoms smalsu čia biggrin.gif

man irgi tas pats  drinks_cheers.gif Siūlau įsigyti sviestmedžio ir prisitepti vakarais, einant miegoti. Taip pat ir rytais. Jis turi nemažai nemuilinių medžiagų ir nenusiplauna greitai nuo rankų (dienomis). Dažnai tepu rankų kremu, dabar pribaiginėju Argital. Bet lengvokas šiam sezonui ir kvapas nediskretiškas, labai citrinžole atsiduoda smile.gif Žaizdeles, alergijas efektyviai užgydo ramunėlių CO2 ekstraktas, kurio yra Kvapų namuose smile.gif

turėk šiltas pirštines, o plaudama indus ar rūbus į pirštines gali įsipilti vos aliejaus, kad rankos šiltų ir aliejus jas maitintų smile.gif

Ačiū, bandysiu sviestmedį tuomet 4u.gif
O ką užsisakiau, papasakosiu ryt. Šiandien baigiu darbą, bėgu namo, o namie viasai neturiu nei laiko, nei noro prie interneto jungtis blush2.gif
Geo vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
jeigu nieko, kad brangesnis, siūlau rinktis nilinį sviestmedį - kvepia kakaviškai, yra minkštas ir malonus naudoti vienas wink.gif
Atsakyti