Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Babi* @ 2010 11 30, 16:02)
Honey, kokie tavo plaukai? ax.gif

mano dažyti: šaknys gan greit riebaluojasi, galai sausi, pažeisti mirksiukas.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 11 30, 16:05)
reiktų pačiai visus bandyt iš eilės biggrin.gif

žinok, taip ir yra drinks_cheers.gif pagal patarimus galim tik nebent truputį orientuotis į kažkurią pusę, bet visoms čia skirtingai.
dėl apelsinų, tai daug gerų atsiliepimų sulaukęs šampūnas, bet kai kurios merginos rašė, kad po jo greičiau plaukai susiriebaluoja.

QUOTE(musonija @ 2010 11 30, 16:05)
Sveikutes, as neseniai ir susidomejau naturalia ir eko kosmetika smile.gif kol kas tik domiuosi, dar nieko neisbandziau, tiesa, pirka nimfali pagrindini muila, kuris man lb panasus i ukini biggrin.gif veidui, netiko, plaukam plaut, ka zinau, ir nieko gero, oda isbere..bet whatever, del sampunu, norejau paklaust kokie jusu atiliepimai apie faith in nature, galvoju uzsisakyti kondicionieriu ir sampuna ..

FIN šampūnas gali dirgint galvos odą.
Atsakyti
QUOTE(wijokle @ 2010 11 30, 12:22)
Laba diena  4u.gif

Ir dar norėjau paklaust, gal yra čia jūsų tarpe panevėžiečių? Ar yra kokia specializuota natūralios kometikos parduotuvė Panevėžyje? Dabar užsisakiau keletą produktų iš biolinijos ir iš svetainės Dvi širdys. Bet būtų daug patogiau, jei būtų vietoj kokia parduotuvė..

Iš anksto ačiū už atsakymus  4u.gif

Labas, as taip pat Paneveziete Galiu pasakyt, kad Panevezyje nera specializuotu ekoparduotuviu, yra tik sveiko maisto parduotuve, kuri kiek domejausi gali uzsakyt is sveikiproduktai.lt asortimento. Dar gali eurovaistineje weledos atrasti ir samoje madaros linijas. Siap as asmeniskai siunciuosi viska savarankiskai internetu,dar dziaugiuosi atradusi si foruma, skaitau ir klausausi senbuviu patarimu. Bet vistiek manau, reikia visa informacija ir patirti perleisti per save, nes kiekvienai skirtingi dalykai tinka ir patinka. Sekmes ieskant ir atrandant!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigeika: 30 lapkričio 2010 - 15:19
QUOTE(musonija @ 2010 11 30, 16:05)
norejau paklaust kokie jusu atiliepimai apie faith in nature, galvoju uzsisakyti kondicionieriu ir sampuna ..

geri produktai, bet vienoms tinka, kitoms-ne:) visos cia mes kryziaus kelius praejome, kol atsirinkome sau tinkancias priemones. Ziurek isparduotuveje musu, gal mazesnius kiekius pirkis, pameginimui:) Paskaitinek dvi paskutines temas, kazkuri FIN sampuna merginos labai gyre, o ir siaip, daug suzinosi, pasikonspektuok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 30 lapkričio 2010 - 15:20
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 30, 14:50)
polietilenglikolio distearatas 150, mikroklasteriai, vario ir chlorofilo kompleksas,

pirmas sintetinis PEG 150, jo natūralioje kosmetikoje negali būti smile.gif Šitie du, kur palikau, net neįsivaizduoju kas. Klasteriai šampūne? Na na biggrin.gif

sunku kažką pasakyti, kai sudėtis ne INCI, o kažkieno jau perrašyta lietuviškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 11 30, 02:12)
FIN veido prausiklis

Gal pameni, kiek mokėjai už jį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 30, 16:17)
mano dažyti: šaknys gan greit riebaluojasi, galai sausi, pažeisti mirksiukas.gif
žinok, taip ir yra drinks_cheers.gif pagal patarimus galim tik nebent truputį orientuotis į kažkurią pusę, bet visoms čia skirtingai.
dėl apelsinų, tai daug gerų atsiliepimų sulaukęs šampūnas, bet kai kurios merginos rašė, kad po jo greičiau plaukai susiriebaluoja.

Tai velnias doh.gif tiek šampūnų bandžiusi, atsirinkusi geriausius, bet vis tiek dar eksperimentuot noriu, tai jei riebins būsiu pikta biggrin.gif
Tiesa, kadangi netelpu visiškai laike paskutiniu metu, tai rašau čia, o ne AN temoje, anos net neskaičiau, tai nežinau, ar nėra tokių atsiliepimų, apie švent.baziliko ea. Man thumbup.gif darau aliejinius masažus su šiuo ea, kartais pakaitom naudoju su vaist.šalavijų ar manukų, bet, manau, geriausias poveikis nuo bazilikų - labai padeda su bėrimais (mano giluminiai, pūlingi) kovoti ir kvapas man labai patinka biggrin.gif
Dar noriu pagirti (tikiuosi, kad nesikartoju) Natura Siberica kūno sviestą ir dušo želes - kainos ir kokybės santykis labai geras, manau. Sviestas gerai maitina, o dušo želės, svarbiausia - nesausina odos.
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 11 30, 14:48)
Aš kaip tik ieškau draugei šampūno riebiems plaukams, nes ji visad naudoja tokius grynai tai problemai spręsti, bet mano nuomone, tai kaip ir su veidu, geriau švelnesnėm priemonėm tvarkytis, kad neiššaukti dar didesnio riebalavimosi. Mangų šampūnas, kaip tik, toks prie riebesnių, taip? Labiau pažeistiems plaukams?
Mango samp. su sviestais,as net nerizikavau naudoti g.gif
QUOTE(Honey @ 2010 11 30, 14:57)
Man už mangų geresnis tik Laveros obuolių (mano naujas favoritas), nes su juo man plaukai išlieka švelnūs, bet ilgiau nesukritę nei su mangais.
Uzsisakiau biggrin.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Katherina @ 2010 11 30, 15:05)
o apelsinų kaip? skaičiau, kad čia diskutavote, bet turbūt vieningos nuomonės nebus smile.gif reiktų pačiai visus bandyt iš eilės biggrin.gif
man nepatiko, kavpas,konsistencija, skalsumasir kt.-valio, bet plauaki nekaip atrode po jo, kaip nedaplauti kazkokie g.gif mano saknys l. greit asukrenta ir yra tikrai riebios, tai velgi kaip kam
Atsakyti
QUOTE(musonija @ 2010 11 30, 16:25)
merginos, netingiu skaityti, tiesiog , kol kas dar nieko nespejau smile.gif suprantama, kad mes esam visi skirtingi todel tikiuosi nepritruksiu noro ieskoti savo produkto  blush2.gif

Jei norit patarimų, sakykit, kokie Jūsų plaukai
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 11 30, 16:42)
Mango samp. su sviestais,as net nerizikavau naudoti g.gif
Uzsisakiau  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
man nepatiko, kavpas,konsistencija, skalsumasir kt.-valio, bet plauaki nekaip atrode po jo, kaip nedaplauti kazkokie g.gif mano saknys l. greit asukrenta ir yra tikrai riebios, tai velgi kaip kam

doh.gif biggrin.gif įtariu, mama vėl bus pradžiuginta dar vienu pirkiniu. Bus kaip bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 11 30, 15:44)
doh.gif  biggrin.gif įtariu, mama vėl bus pradžiuginta dar vienu pirkiniu. Bus kaip bus biggrin.gif
jei tavo plaukai nera is super greit sukrentanciu ir kai isplauni sampunu, jie ir atrodo isplauti, manau nebusi prasovusi biggrin.gif siaip juk bet kada gali parduoti ar dalimis ispilstyti-norinciu butu tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sigeika @ 2010 11 30, 16:18)
Labas, as  taip pat Paneveziete Galiu pasakyt, kad Panevezyje nera specializuotu ekoparduotuviu, yra tik sveiko maisto parduotuve, kuri kiek domejausi gali uzsakyt is sveikiproduktai.lt asortimento. Dar gali eurovaistineje weledos atrasti ir samoje madaros linijas. Siap as asmeniskai siunciuosi viska savarankiskai internetu,dar  dziaugiuosi atradusi si foruma, skaitau ir klausausi senbuviu patarimu. Bet vistiek manau, reikia visa informacija ir patirti perleisti per save, nes kiekvienai skirtingi dalykai tinka ir patinka. Sekmes ieskant ir atrandant!

Supratau, taip ir maniau, kad nieko mūsų kaime nėra biggrin.gif

Ir aš suprantu, kad viską reikia pačiai patirt, per save perleist, bet, nepykit, senbūvės už klausimus. Aš, pvz, tikrai neperskaitysiu visos temos. Pirmąjį puslapį perskaičiau, nuorodas persižiūrėjau ir t.t. Stengiuosi skaitytis ką rašot ir kuo mažiau klaust, nes matau, kad klausimai erzina.. betgi, ar pačios neklausinėjot, kai nieko nežinojot.. Juk ir forumas tam, kad apdėtume vienos kitoms. Čia nieko nenorėjau įžeist ar papiktint.. 4u.gif Tiesiog ir mums, naujokėms, nemalonu, kai užduodi kalusimą, o atsakymas nei šioks nei toks.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wijokle @ 2010 11 30, 15:49)
Aš, pvz, tikrai neperskaitysiu visos temos.

Stengiuosi skaitytis ką rašot ir kuo mažiau klaust, nes matau, kad klausimai erzina..

kodėl gi? Reiktų paskaityti bent dvi-tris pradžiai smile.gif

neteisingai supranti. Klausimai neerzina. Stebina tie klausimai, į kuriuos apskritai neįmanoma atsakyti. Pvz., noriu natūralaus šampūno, kokį rekomenduotumėt? Noriu naujų priemonių vaikui, nuo ko reiktų viską pradėti keisti?

pirmiausiai, pasidarykit savo namų darbus pačios. Pasiskaitykit, pačioms bus pagrindai - nesigailėsit. Senbuvės ne tik kad temas skaito, bet domisi ir kitais šaltiniais, naujovėmis. Ir dar parašo kitoms, be kita ko, pasidalina. Nes jei nori imti (šiuo atveju žinias), turi ir kažką duoti, ar ne taip? mirksiukas.gif

paskui parašykit apie save: kokia oda, kokie plaukai, kiek išleistumėte vienai priemonei, kokie kiti niuansai (kvapų, ekstraktų, individualus kažkokių ingredientų netoleravimas), kurių per PC niekaip neina įžvelgti? Norit rinktis iš LT asortimento, ar tiktų siųstis? Gal ką naudojot ir netiko?

ir tik paskiausiai liks teorinė galimybė nepasitenkinimui smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 30, 16:22)
pirmas sintetinis PEG 150, jo natūralioje kosmetikoje negali būti smile.gif Šitie du, kur palikau, net neįsivaizduoju kas. Klasteriai šampūne? Na na biggrin.gif

sunku kažką pasakyti, kai sudėtis ne INCI, o kažkieno jau perrašyta lietuviškai  4u.gif

cia vienas is "kotalinis vanduo" megina siulyti savo "labai naturalia" produkcija, tai as jam spilku i subine
Saturek, o kremo sudetis???

Sudėtis: valytas vanduo, barbadosinio alijošiaus gelis, ryžių sėlenų aliejus, glicerilstearatas SE, cetearilo
spiritas, polisorbatas 60, dimetikonas, japoniškos žaliosios arbatos, kivių bei vynuogių vaisių ekstraktas,sorbitas, simondsijų, alyvų aliejai, cetilo spiritas, alantoinas, oletas-2, biosacharidų sakai, askorbilgliukozaminas, vitaminas E, biotinas, Garmal II Plus (diazolidinilo šlapalas, jodopropinilbutilkarbamatas), cinko oksidas, kvapiųjų atrabotrisų, apelsinų, skudučių, greipfrutų, rožių irgvazdikų eteriniai aliejai, ultravioletinis filtras.
Atsakyti