Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Pasaulė @ 2010 11 30, 15:19)
Aš savo draugei daviau pabandyti Laveros su mangais, tai labai jai patiko, sakė, anksčiau turėdavo kasryt plaukus plauti, o dabar užtenka ir kas dvi dienas. Ir šiaip šis šampūnas - daugelio favoritas.

Aš kaip tik ieškau draugei šampūno riebiems plaukams, nes ji visad naudoja tokius grynai tai problemai spręsti, bet mano nuomone, tai kaip ir su veidu, geriau švelnesnėm priemonėm tvarkytis, kad neiššaukti dar didesnio riebalavimosi. Mangų šampūnas, kaip tik, toks prie riebesnių, taip? Labiau pažeistiems plaukams?
Atsakyti
merginos, paziurekite sudeti, paraudoninkite, prasau blogius:)
Citrinų ir mėtų šampūnas:
Sudėtis: dejonizuotas vanduo, amonio laurilsulfatas (iš kokosų aliejaus), decilas glikozidas, kokaminopropilbetainas, kokamidas, alijošių gelis, vingrūnės, polietilenglikolio distearatas 150, Flanaganų mikroklasteriai (titnagžemis, magnio sulfatas, potašas), rudųjų vandenžolių Macrocystis Pyrifera ekstraktas, šeivamedis, apelsinų aliejus, dilgėlių ekstraktas, mėtų aliejus, vario ir chlorofilo kompleksas, citrinos rūgštis, ramunėlių ekstraktas, hidantoinas.
Papildyta:
QUOTE(*Gina @ 2010 11 30, 15:27)
Kur ji pirkt? blush2.gif

mergaites-naujokes, na, paskaitykite visa sia tema, nuo pat pradzios ir priespaskutine tema, kad bent kazkoki supratima turetumet, toliau jau klauskite, padesime. Taip klausti, pacioms net nepasiskaitinejus, tai tikrai negrazu. Pirmajame puslapyje sudeta be galo daug naudingos informacijos.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2010 11 30, 09:44)
Aš rekomenduočiau Urtekram šampūną su rasulo moliu g.gif . Mano vyras kai pereidinėjo nuo chemijos, jį naudojo. Ir man jis patiko, nes gerai išplauna plaukus, sako puikiai tinka išvalant galvos odą.

na cia kaip kam. mano vyrui nuo urtekram pleiskanoja galva..
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 11 30, 15:48)
Aš kaip tik ieškau draugei šampūno riebiems plaukams, nes ji visad naudoja tokius grynai tai problemai spręsti, bet mano nuomone, tai kaip ir su veidu, geriau švelnesnėm priemonėm tvarkytis, kad neiššaukti dar didesnio riebalavimosi. Mangų šampūnas, kaip tik, toks prie riebesnių, taip? Labiau pažeistiems plaukams?

Kiek pamenu, jis drėkinantis, skirtas dažytiems plaukams smile.gif
Man už mangų geresnis tik Laveros obuolių (mano naujas favoritas), nes su juo man plaukai išlieka švelnūs, bet ilgiau nesukritę nei su mangais.
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 11 21, 13:25)
o po to vos gave dregmes plaukai cesnaku nedvokia? g.gif
as jau i ji kesinuosi tongue.gif

Labai pavėluotai, bet atsakysiu blush2.gif Kai plaunu galvą jaučiasi vos vos kažkoks kvapas, iš pradžių net nesupratau iš kur jis. O ir tas kvapas nėra grynai česnakų. Teko eiti tokiu oru, kai truputį lijo, tai nebuvo jokio kvapo. Nors su kvapais, matyt, labai individualus dalykas unsure.gif

Lavera mangai keliauja į mano trumputį favoritų sąrašiuką. Šampūnas, kurį tikrai kartosiu thumbup.gif
Papildyta:
Honey, kokie tavo plaukai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 30, 14:50)
Citrinų ir mėtų šampūnas:
amonio laurilsulfatas (iš kokosų aliejaus),

čia ALS'as, ar ne nuo jo tau galvos oda sudirgsta?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 30, 15:57)
Kiek pamenu, jis drėkinantis, skirtas dažytiems plaukams smile.gif
Man už mangų geresnis tik Laveros obuolių (mano naujas favoritas), nes su juo man plaukai išlieka švelnūs, bet ilgiau nesukritę nei su mangais.

o apelsinų kaip? skaičiau, kad čia diskutavote, bet turbūt vieningos nuomonės nebus smile.gif reiktų pačiai visus bandyt iš eilės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 30 lapkričio 2010 - 15:05
Sveikutes, as neseniai ir susidomejau naturalia ir eko kosmetika smile.gif kol kas tik domiuosi, dar nieko neisbandziau, tiesa, pirka nimfali pagrindini muila, kuris man lb panasus i ukini biggrin.gif veidui, netiko, plaukam plaut, ka zinau, ir nieko gero, oda isbere..bet whatever, del sampunu, norejau paklaust kokie jusu atiliepimai apie faith in nature, galvoju uzsisakyti kondicionieriu ir sampuna ..
Atsakyti
sveikos,

gal pasirodys labai kvailas klausimas 4u.gif bet noriu pasitikslinti smile.gif
tos parafino voneles rankoms (ar tai kojoms ?), jos juk blogis, ar ne ? as del pacio parafino klausiu. jis juk is naftos, tiesa ? blink.gif
o jei taip, tai kokia alternatyva ? vaskas ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 11 30, 16:11)
sveikos,

gal pasirodys labai kvailas klausimas  4u.gif bet noriu pasitikslinti smile.gif
tos parafino voneles rankoms (ar tai kojoms ?), jos juk blogis, ar ne ? as del pacio parafino klausiu. jis juk is naftos, tiesa ?  blink.gif
o jei taip, tai kokia alternatyva ? vaskas ?  blink.gif

tai mano galva tai vaskas, o vaskas tai yra naturalus bisciu produktas , parafina naaudoja turbut del to kad jis zymiai pigesnis, o vaskas nera blogis
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 30, 16:04)
čia ALS'as, ar ne nuo jo tau galvos oda sudirgsta?

aga:) o kiti geri ingridientai?
Atsakyti
QUOTE(musonija @ 2010 11 30, 16:05)
Sveikutes, as neseniai ir susidomejau naturalia ir eko kosmetika smile.gif kol kas tik domiuosi, dar nieko neisbandziau, tiesa, pirka nimfali pagrindini muila, kuris man lb panasus i ukini biggrin.gif veidui, netiko, plaukam plaut, ka zinau, ir nieko gero, oda isbere..bet whatever, del sampunu, norejau paklaust kokie jusu atiliepimai apie faith in nature, galvoju uzsisakyti kondicionieriu ir sampuna ..

Nereikia tikėtis stebuklų iš muilo. Čia turbūt tik DG muilai gali būti laikomi tinkamais net patiems įnoringiausiems norams ir poreikiams. Merginos bando daug visko, pigaus ir brangaus, kol randa tinkamiausias priemones, tad nesustokit ieškojimų kely. Apie faith šampūnus tiek jau prikalbėta, kad doh.gif tokie klausimai senbuvėm gerklėj jau stovi, nes naujokės tingi paskaityti temą ir blogus. Be didelių moralų, šampūnai neblogi, bet aš asmeniškai, pirmam naudojimui jų nesirinkčiau, nes daug kam sukeldavo niežėjimą. Geriau bandyti kažką neutralesnio ir kitas dalykas, mes nežinom, kokie Jūsų plaukai.
Atsakyti