QUOTE(shopingas @ 2010 11 29, 19:24)
O pas gydytoja buvo? Nes manau nera normalu tiek visko vienoje vietoje.... Gal kokia problema isimetus...
Kazkokius vitaminus/papildus geria vyras? Bent plauku stiprinimui to reiketu, o ir manau su sausuma padetu (beje, jo tik galvos oda sausa?). Tai pagrindiniai dalykai tam sakyciau butu biotinas, B grupes vitaminai, A ir E bei C vitaminai.
Sampuna turbut reiketu rinktis koki bekvapi, neerzinanti vyrui, gal net is vaikisku pabandyt (cia pamastymai mano, geriau nusimanancios turbut labiau patars).... Del pleiskanu man labai padejo
JASON sampunas - ir profilaktiskai vis ji panaudoju (tik kvapas nera malonus labai, bent man nesmirda, bet primena ukini muila kazkiek).
Buvo, bet tai ka jie skiria padeda tik kuriam laikui ir toks jausmas, kad veliau dar blogiau. Konkrecios problemos taip ir nenustato. Dabar jis geria zuvu taukus ir memortop'a, reikes pasiziureti ka nors ir odai. Jam taip traukia galvos oda, kad kartais tepasi mano lengvu ranku kremu, sako geriau pasidaro
. Gal jam sviestmedis padetu nuo to tempimo?
QUOTE(Atėnė @ 2010 11 30, 09:44)
Aš rekomenduočiau Urtekram šampūną su rasulo moliu
. Mano vyras kai pereidinėjo nuo chemijos, jį naudojo. Ir man jis patiko, nes gerai išplauna plaukus, sako puikiai tinka išvalant galvos odą.
Dekui, reikes pasiziureti