Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(hurricane @ 2010 11 29, 18:01)
Gal galit rekomenduoti sampuna vyrui, kurio galvos oda jautri, sausa, pleiskanojanti ir visokia kitokia kas gali buti negero, plius dar ir plaukai slenka  doh.gif Arba gal koki komplekta... Chemija jau nuo iki isbandyta, rezultatas tik kuriam laikui. Butu didelis dekui jums  4u.gif

Aš rekomenduočiau Urtekram šampūną su rasulo moliu g.gif . Mano vyras kai pereidinėjo nuo chemijos, jį naudojo. Ir man jis patiko, nes gerai išplauna plaukus, sako puikiai tinka išvalant galvos odą.
Atsakyti
merginos annemarie borlind tusa tik damodaroje galima isisigyti? gal dar kur yra?smile.gif oi jau radau kad groziosodas dar turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sher: 30 lapkričio 2010 - 08:58
merginos, gal kuri is jusu daret proceduras veidui mezzanine terapijos namuose, kur su dr. Alkaitis kosmetika dirba?labai idomu butu kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 30, 01:42)
savoka 'naturalus' turbut labai subjektyvus dalykas smile.gif
na, bent as nevadinu visu tu putokliu naturaliomis medziagomis. jie gali buti isgauti is kokoso aliejaus, jo riebiuju rugsciu, bet tas isgavimas, kaip taisykle, 4-5 cheminiu reakciju grandine, vykdoma laboratorijoje. rezultato as nevadinu 'naturalia medzaiga'.
taciau tai nereiskia, kad jos blogos.
is situ pvz Disodium Cocoamphodiacetate ir Decyl-glucoside (panasus i lauryl glucoside) idejau ir i dukrytei gaminta sampuna smile.gif
susekei biggrin.gif wink.gif

100% sutinku smile.gif, geriausiu atveju,turbūt, galima sakyti natūralios kilmės.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Norėčiau prisijungt prie jūsų būrio, bet esu najokė, pradedanti viską nuo pradžių, tai jau atleiskit už galbūt būsimus kvailus klausimus ax.gif 4u.gif

Peržiūrėjau pirmąjį puslapiuką, nuorodėles, radau geros informacijos.
Sakykit, o vis girdžiu, kad nereikia painioti ekologiškos kosmetikos su natūralia. Na, aš daugmaž suprantu kas yra natūrali, o kaip tada su ekologiška?

Ir dar norėjau paklaust, gal yra čia jūsų tarpe panevėžiečių? Ar yra kokia specializuota natūralios kometikos parduotuvė Panevėžyje? Dabar užsisakiau keletą produktų iš biolinijos ir iš svetainės Dvi širdys. Bet būtų daug patogiau, jei būtų vietoj kokia parduotuvė..

Iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
wijokle, taip nebuna, kad viska galetum rasti vienoje krautuveje, net Vilniuje taip nera. Pacios mes lakstome po visa svieta, besirinkdamos priemones:) Pirmamr puslapyje yta blogas, kuriame mes renkames ir siunciames priemones is uzsienio, tai pigiau:)
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 29, 19:24)
O pas gydytoja buvo? Nes manau nera normalu tiek visko vienoje vietoje.... Gal kokia problema isimetus... g.gif

Kazkokius vitaminus/papildus geria vyras? Bent plauku stiprinimui to reiketu, o ir manau su sausuma padetu (beje, jo tik galvos oda sausa?). Tai pagrindiniai dalykai tam sakyciau butu biotinas, B grupes vitaminai, A ir E bei C vitaminai.

Sampuna turbut reiketu rinktis koki bekvapi, neerzinanti vyrui, gal net is vaikisku pabandyt (cia pamastymai mano, geriau nusimanancios turbut labiau patars).... Del pleiskanu man labai padejo JASON sampunas - ir profilaktiskai vis ji panaudoju (tik kvapas nera malonus labai, bent man nesmirda, bet primena ukini muila kazkiek).

Buvo, bet tai ka jie skiria padeda tik kuriam laikui ir toks jausmas, kad veliau dar blogiau. Konkrecios problemos taip ir nenustato. Dabar jis geria zuvu taukus ir memortop'a, reikes pasiziureti ka nors ir odai. Jam taip traukia galvos oda, kad kartais tepasi mano lengvu ranku kremu, sako geriau pasidaro smile.gif. Gal jam sviestmedis padetu nuo to tempimo?

QUOTE(Atėnė @ 2010 11 30, 09:44)
Aš rekomenduočiau Urtekram šampūną su rasulo moliu g.gif . Mano vyras kai pereidinėjo nuo chemijos, jį naudojo. Ir man jis patiko, nes gerai išplauna plaukus, sako puikiai tinka išvalant galvos odą.

Dekui, reikes pasiziureti smile.gif
Atsakyti
Mergaites, is kokios firmos patartumet veido priemones brandziai odai-virs 60?noriu mamai dovanu gimtadieniui uzsakyt.Ji nesidazanti,tik tusu,tai man reiktu valiklio veidui vakare ir kremuko veidui,o gal aliejus geriau tokiam amziui jau?Nu zalia as dar doh.gif
Tiesa biella pierre biri pudryte nepatiko man.Subega kazkaip,ir man atspalvis per sviesus,teks kita bandyt.Tusu biella pierre labai daug maliavot reikia,kad matytusi kas nors
Atsakyti
mergaites,vaikiskoj pastoj radau sodium lauryl sulfate.Cia ne blogiukas?
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif gal galetumete patarti koki ekologiska sampuna riebiems plaukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 30, 14:49)
mergaites,vaikiskoj pastoj radau sodium lauryl sulfate.Cia ne blogiukas?

blogiukas.
Atsakyti
QUOTE(Luchik @ 2010 11 30, 13:50)
Sveikos merginos smile.gif gal galetumete patarti koki ekologiska sampuna riebiems plaukams  4u.gif

Aš savo draugei daviau pabandyti Laveros su mangais, tai labai jai patiko, sakė, anksčiau turėdavo kasryt plaukus plauti, o dabar užtenka ir kas dvi dienas. Ir šiaip šis šampūnas - daugelio favoritas.
Atsakyti