Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(micefee @ 2010 11 30, 00:02)
Valio, mano šampūnas irgi tinka esant egzemai, psoriazei, dermatitui, vadinasi, naudosim ir toliau.  yahoo.gif

Aš atsimenu, kad NKG temoj glutamatai kažkodėl yra įgavę prastą vardą smile.gif, bet jeigu atidžiau vien tik produktų sudėtis pažiūrėtume, tai natūraliai smile.gif kiltų klausimas, kodėl tie "dirginantys" glutamatai naudojami būtent vaikiškuose produktuose, produktuose jautriai odai ar šiaip brangesniuose produktuose. Va, dar savo JMO prausiklį apžiūrėjau, irgi yra smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucie: 30 lapkričio 2010 - 00:10
QUOTE(shopingas @ 2010 11 30, 00:46)
Greiciausiai taip ir bus, bent del jazminu - tik man siaip keista, kad pvz roziu kremas i rozes niekuo nepanasus (nebent i kokius rozius lapus (ne ziedlapius)), jazminai irgi ne i jazminus panasus, o kazkas kartaus (kai tuo tarpu jazminu kvapas man labai malonus yra).

sudetyje Jati kremo yra ir daugiau visokiu ekstraktu ir eteriniu alieju, gal jie Jums ir maiso kvapus. Roziu kremo nesu uosciusi.
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2010 11 30, 00:58)
Ar tikrai? Priešingai. Čia turbūt dėl asociacijų su glutamatais maiste.

Ne dėl asociacijų, o todėl, kad jau buvo diskutuota apie šį ploviklį šitoj temoj ir seniau. Nuomonės jau, kiek pamenu, ir tada labai išsiskyrė (kaip ir randama info internete).
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 30, 00:17)
Ne dėl asociacijų, o todėl, kad jau buvo diskutuota apie šį ploviklį šitoj temoj ir seniau. Nuomonės jau, kiek pamenu, ir tada labai išsiskyrė (kaip ir randama info internete).

Atsimenu tas diskusijas smile.gif, bet šitoj srity drąsiai galiu ginčytis, nes apie PAM turiu nemažai žinių.
Atsakyti
Jau pora savaiciu naudoju sias priemones ir jau antra karta meginu jas prasyti sioj temoj. Vis parasau, kazka nuspaudziu ir dingsta doh.gif

JMO sampunas
user posted image

Gerai putoja, neblogai plauna, maloniai kvepia, visai kaip sintetinis sampunas.
Siek tiek nusivyliau. Nemanau, kad vertas tu pinigu. Kaip ploviau galva kas 2 dienas, taip ir toliau plaunu. Pirma karta isplovus, niezejo galva.

Giovanni sampunas
user posted image

labai neblogas sampunas, patiko labiau nei JMO. Gerai plauna, maloniai kvepia, gerai putoja. Labai geras kainos ir kokybes santykis. Kazkokiom ypatingom savybem nepazisymi, bet labai gerai atlieka pagrindines funkcijas.

JMO kauke - kondicionierius plaukams
user posted image
dvejopi jausmai... tikejausi daug daugiau, bet nieko ypatinga negavau, be to nelabai man patinka kinrozes kvapas. O siaip tai pamaitina plauka atlieka kitas kondicionieriaus funkcijas. Bet man Sante BC labiau patinka.
Atsakyti
Balance me Wake Up Body Wash with Lime & Ginger duske
user posted image

siaubas, o ne duske. Turbut pati smardziausia naturali priemone, kokia tik esu turejus.

FIN veido prausiklis
user posted image

nesausina odos, gerai nuplauna mineraline pudra, tusa thumbup.gif labai patiko
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 11 30, 02:02)
Giovanni sampunas

O kuris konkreciau?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 30, 01:18)
O kuris konkreciau?

Product Giovanni Golden Wheat Shampoo sitas
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 29, 19:39)
Gal kas galėtų pakomentuoti šio šampūno sudėtį? Jis turi putoklių išgautų iš kokosų, kiek rašo, visi ingredientai natūralūs, alkoholis iš cukranendrių, daržovių glicerinas, žodžiu, jokių cheminių priedų... Ar tie putokliai blogi?

situ putokliu nebijociau.

kad visi ingredientai naturalus, tai nesutikciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 30, 02:22)
situ putokliu nebijociau.

kad visi ingredientai naturalus, tai nesutikciau smile.gif

O kurie nenatūralūs?

Norėjau paklausti jūsų komentaro, bet žiūriu, kad neberašot "mokomės suprasti kosmetiką". ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 30 lapkričio 2010 - 01:26
QUOTE(micefee @ 2010 11 30, 00:25)
O kurie nenatūralūs?

Norėjau paklausti jūsų komentaro, bet žiūriu, kad neberašot "mokomės suprasti kosmetiką".  ax.gif

savoka 'naturalus' turbut labai subjektyvus dalykas smile.gif
na, bent as nevadinu visu tu putokliu naturaliomis medziagomis. jie gali buti isgauti is kokoso aliejaus, jo riebiuju rugsciu, bet tas isgavimas, kaip taisykle, 4-5 cheminiu reakciju grandine, vykdoma laboratorijoje. rezultato as nevadinu 'naturalia medzaiga'.
taciau tai nereiskia, kad jos blogos.
is situ pvz Disodium Cocoamphodiacetate ir Decyl-glucoside (panasus i lauryl glucoside) idejau ir i dukrytei gaminta sampuna smile.gif

susekei biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 30, 01:29)
O vat sito nesu bandzius.  ax.gif

gal kitus bandei? kaip tau jie? 4u.gif
Atsakyti