Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(agnuta @ 2010 11 29, 08:37)
Citrininis pamenu Summer nepatiko.

Kažkada ji buvo visai geros sudėties ir už gana priimtiną kainą, tai čia nemažai mūsų pirko. Bet paskui pakeitė sudėtis.
Uzsisakiau obuolini vis delto, +basis sensitiv kondiske ir dar mango kaukes meginuka smile.gif
QUOTE(Rudaakė @ 2010 11 29, 10:40)
gal kokius 5is metus buvo mano megiamiausia, o dabar sudetis tikrai jau kad "svari", likes matyt tik pavadinimas  g.gif

Supratau del pastos drinks_cheers.gif turejau galimybe ja ir isbandyti, butu normali sudetis, buciau nusipirkusi pakeitimui su aloedent, kaina irgi prieinama pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 29, 02:02)
Klausiau temoj nuomones apie sia parduotuve www.organic-creations.com , bet niekas nieko nepareiske, tai surizikavau pabandyt uzsisakyt, nes kainos geros, aprasymai grazus.  ax.gif Tik uztruko ilgai kol issiunte ir gavau - sakyciau apie 10 dienu (kaip jie raso, uzsakymus ruosia eiles tvarka, viskas svieziai ispilstoma/daroma, tai del to uztrunka).

Na ir cia www.mountainroseherbs.com dar visko yra - tik kai sakiausi, tai sioje parduotuveje daugkas is norimu dalyku buvo 'out of stock'.

aciu uz nuorodas 4u.gif manau isbandysiu. reikia labiau pasinagrineti puslapiuka

esu ir sitaziurejusi, bet kainos pas juos tai nemazos. Kazkuris EA bulgariniu roziu apie 300 $ kainuoja. Bet ir turi visokiu idomybiu ax.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 11 29, 09:03)
as siunciausi is LoveLula..

geras, kazkaip nesu ieskojusi alieju. Reikes apsiziureti 4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 29, 15:42)
geras, kazkaip nesu ieskojusi alieju. Reikes apsiziureti  4u.gif Aciu

Man atrodo, ji čia apie SUKI prausiklį parašė. ax.gif Nes aš irgi iš pradžių supratau, kad to klausei. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 29, 15:42)
geras, kazkaip nesu ieskojusi alieju. Reikes apsiziureti  4u.gif Aciu

QUOTE(micefee @ 2010 11 29, 16:12)
Man atrodo, ji čia apie SUKI prausiklį parašė.  ax.gif Nes aš irgi iš pradžių supratau, kad to klausei.  biggrin.gif

aha supratusi buvau, kad apie Suki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 29, 15:12)
Man atrodo, ji čia apie SUKI prausiklį parašė.  ax.gif Nes aš irgi iš pradžių supratau, kad to klausei.  biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 11 29, 15:33)
aha supratusi buvau, kad apie Suki  blush2.gif

vaje kaip suklaidinau, atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
O kaip jums merginos aubrey organics produkcija? mastau pirkti pudryte is ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2010 11 29, 17:57)
O kaip jums merginos aubrey organics produkcija? mastau pirkti pudryte is ten ax.gif

pudra man nepatiko.. veido prieziuros priemones taip pat nepatiko.. o plaukams priemones patiko..
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 29, 09:57)
kaip čia taip išpylei?  g.gif Ar buteliukai pas tave tie maži? Nes didieji tai su pipetėm smile.gif

Butent taip ir yra - pas mane 15ml buteliukai (kadangi pirkau neuoscius ir visu norejau, tai emiau maziausius variantus).

Beje, vakar ir vyrui pravedziau ta pacia procedura, tai jam irgi patiko. Tik vat labai jau pavargo tuos ranksluoscius keist ir laikyt ant veido, ner prisesdavo lotuliukas.gif

QUOTE(Diamond'e @ 2010 11 29, 17:57)

Kaip viena pirmuju, man patiko, bet dabar nieko sios firmos nebenaudoju (kauke tik turiu, bet ji vyro megstamiausia, tai jis dazniausiai naudoja). Veidui priemones man tiko ir patiko tuo metu, bet dabar atradau labiau tinkancias. Plaukams man nepatinka priemones.

O pudryte teko turet ir viskas su ja buvo gerai isskyrus spalva - emiau 2 sviesias spalvas, bet labai panasios buvo ir abi netiko, per pilki atspalviai, o kadangi ji matine, tai lyg purvina oda atrode.... Bet kiek pamenu patiko kaip dengesi, kaip oda su ja jautesi ir pan.
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti sampuna vyrui, kurio galvos oda jautri, sausa, pleiskanojanti ir visokia kitokia kas gali buti negero, plius dar ir plaukai slenka doh.gif Arba gal koki komplekta... Chemija jau nuo iki isbandyta, rezultatas tik kuriam laikui. Butu didelis dekui jums 4u.gif
Atsakyti
Jau nebezinau kiek laiko isplautus plaukus purksdavau visokiais dalykais (kad lengviau sukuotusi, graziau kristu, spindetu ir tt), bet vakar tik sampunas ir kondicionierius buvo panaudoti, o paskui leidau be jokiu priemoniu jiems isdziuti, nes norejau paziuret kokie visgi jie naturalus yra. Tai dabar galvoju ko as tiek visko i plaukus dedu - jie kuo puikiausiai atrodo ir paprastai, o ir man pasirode, kad yra minkstesni, slidesni ir dregnesni (t.y. ne tokie sausi) kai taip paprastai juos isdziovinau. 4u.gif

QUOTE(hurricane @ 2010 11 29, 19:01)
Gal galit rekomenduoti sampuna vyrui, kurio galvos oda jautri, sausa, pleiskanojanti ir visokia kitokia kas gali buti negero, plius dar ir plaukai slenka  doh.gif Arba gal koki komplekta... Chemija jau nuo iki isbandyta, rezultatas tik kuriam laikui. Butu didelis dekui jums  4u.gif

O pas gydytoja buvo? Nes manau nera normalu tiek visko vienoje vietoje.... Gal kokia problema isimetus... g.gif

Kazkokius vitaminus/papildus geria vyras? Bent plauku stiprinimui to reiketu, o ir manau su sausuma padetu (beje, jo tik galvos oda sausa?). Tai pagrindiniai dalykai tam sakyciau butu biotinas, B grupes vitaminai, A ir E bei C vitaminai.

Sampuna turbut reiketu rinktis koki bekvapi, neerzinanti vyrui, gal net is vaikisku pabandyt (cia pamastymai mano, geriau nusimanancios turbut labiau patars).... Del pleiskanu man labai padejo JASON sampunas - ir profilaktiskai vis ji panaudoju (tik kvapas nera malonus labai, bent man nesmirda, bet primena ukini muila kazkiek).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 29 lapkričio 2010 - 18:28
Dėl l'Angelicos, tai nustebau dėl sudėties, kur čia kažkas įdėjo g.gif Ne taip seniai buvau pirkusi balinančią, tai nedaug ten tų ingredientų buvo, be jokių naftų, be parabenų, tik kad ploviklis įeina. Gal skiriasi sudėtys priklausomai nuo rūšies? Ar čia neseniai tik pakeitė? g.gif
Atsakyti
Esu anksčiau pirkusi balinamąją, bet neatkreipiau dėmesio į sudėtį. Čia pas mane dbr kur nurašiau yra jautriems dantims ir dantenoms.
Atsakyti