Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

[quote=Palomina,2010 11 28, 20:19]
Kaip man patinka Sante sampunas su jojoba thumbup.gif Plaukai kaip silkiniai wub.gif (bozkakoszka20, aciu uz sampuna!)
[/quote
i sveikatele biggrin.gif o man stagarai buvo po jo, ne plaukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 27, 17:36)
Traukiu is sandeliuko Suki 'exfoliate foaming cleanser'

-granatu seklu
-juoduju serbentu seklu

jau kaip ir daugelis merginu pasake, nuostabus prausiklis wub.gif jau vien kvapas. Tik jis bent ja man truputi sausino oda ypac pirmus kartus, bet pasipurskus su hidrolatu, tas sausumo jausmas isnykdavo. Butinai kartosiu thumbup.gif

kur perkate, noreciau isbandyti, parsisiusciau ir is USA
Atsakyti
Pas drauge pastebejau italiska "l'angelica" dantu pasta. gal turit komentaru? tokia
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 29, 02:35)
Pas drauge pastebejau italiska "l'angelica" dantu pasta. gal turit komentaru? tokia

Aš tokią pirkdavau dar kai nesidomėjau natūr. kosmetika. Ji nėra natūrali. schmoll.gif Kaip tik turiu vieną pakelį atsivežtą iš LT (jautriems dantims), tai sudėtis ant dėžutės tokia:

Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Sorbitol, Urea, PEG-32, SLS, Cellulose Gum, Aroma, Allantoin, Melissa Officinalis Extract, Calendula Officinalis Extract, Sodium Monoflourophosphate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Titanium Dioxide, Potassium Nitrate, Sodium Saccharin, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Ethylparaben, Cl 16255.

Dabar pamačiau, kad sudėty yra UREA, kažin, kieno čia sysiukas ir kam jį į pastą deda? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 29 lapkričio 2010 - 02:03
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 29, 00:30)

Klausiau temoj nuomones apie sia parduotuve www.organic-creations.com , bet niekas nieko nepareiske, tai surizikavau pabandyt uzsisakyt, nes kainos geros, aprasymai grazus. ax.gif Tik uztruko ilgai kol issiunte ir gavau - sakyciau apie 10 dienu (kaip jie raso, uzsakymus ruosia eiles tvarka, viskas svieziai ispilstoma/daroma, tai del to uztrunka).

Dar ivairiu dalyku atradus http://www.newdirectionsaromatics.com/, bet kad labai viskas brangu ir siuntimas nenormaliai brangus (uz $50 isidejau prekiu, tai siuntima $30 paskaiciavo, o juk viskas cia vietoj JAV) doh.gif

Na ir cia www.mountainroseherbs.com dar visko yra - tik kai sakiausi, tai sioje parduotuveje daugkas is norimu dalyku buvo 'out of stock'.

Tiesa, paskutiniu dvieju nebandzius dar....
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 29, 02:00)
Aš tokią pirkdavau dar kai nesidomėjau natūr. kosmetika. Ji nėra natūrali.  schmoll.gif  Kaip tik turiu vieną pakelį atsivežtą iš LT, tai sudėtis ant dėžutės tokia:
kazkaip besedama prisiminiau, sakau uzklausiu. is tikruju taip ir maniau smile.gif raso 100% naturali, o ir gamintoju puslapis toks baisingai organisku bandytas pateikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 29, 03:02)
kazkaip besedama prisiminiau, sakau uzklausiu. is tikruju taip ir maniau smile.gif  raso 100% naturali, o ir gamintoju puslapis toks baisingai organisku bandytas pateikti biggrin.gif

Jojo, ant dėžutės irgi uždėtas ženkliukas "BIO: Estratti di agricoltura biologica", labai jau daug čia toj sudėty ekologiškų ekstraktų. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu ir vel savo romanu rasyt biggrin.gif

Siandien jau pagaliau prauosciau visus turimus eliksyrus (reikejo gi kazkaip pasirinkt kuri butent siandien panaudot). wub.gif Labiausiai patiko jazminu, o nerolio ir vaniles vienodai skanus, bet ne patys paciausi (bet tikrai nera nemalonus). Tuo paciu prisiminiau ir vakarykscius Lakshmi kremu meginimus - is 4 meginiu visi 4 iskeliavo i siuksline net netepti ant odos (viena bandziau tept, bet pradejus ta daryt teko nusivalyt), nes nemalonus ir gana stiprus kvapas buvo - visi kazkokie kartus, nemalonus kvapai, nors tikejausi, kad bent roziu ir jazminu tures kazka panasuas i realius ju kvapus, bet deja deja... Tad siandien pasitepiau jazminais ir tokia atgaiva po vakarykscios nesekmes thumbup.gif

Na o tie eliksyru uostymai susije su tuo, kad isbandziau aliejini prausimasi. Is pradziu nuprausiau makiaza, o jau paskui ant svaraus veido tepiau alieju (naudojau ryziu), pamasazavau ir kokius 3 kartus karsta ranksluosti dejau, paskutini karta su ranksluosciu nusluosciau veiduka ir paskui jau salta ranksluosti uzdejau (po visko lyg ir jauciau aliejaus likucius ant veiduko - bet man netrukdo, nes gal be kremo apsieisiu). Na o tuomet purskiau rugiageliu hidrolata ( wub.gif meducio/liepziedziu kvapas) ir tepiausi jazminu eliksyru (taip stengiausi kuo maziau jo islasint, tai kaip tycia isvarvinau kokius 5-6 lasus, tiksliau ispyliau, tai tiksliai nezinau kiek ten papuole), bet kaip tik pasitepiau veida ir kakla. thumbup.gif Procedura super greita ir super nereali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Odyte ir as pati jauciuosi tokia atsigavus, lengva, pailsejus. Mano oda jautri, tai lengvai parausta, bet nuo karsto ranksluoscio nieko nebuvo ir neparaudo daugiau nei paprastai siltu vandeniu prausiant veida.

Tai va sedziu visa apsipatenkinus ir neatsiuostau nuo saves sklindancio jazminu kvapo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 28, 15:32)
Apelsininis man nepatiko, tai citrinu tikiuosi bus geresnis. po ano tai plaukai kaip sukrite atrode g.gif ai, jauciu imsiu dar viena sampuna ir kondiske, per daug nebus biggrin.gif

Citrininis pamenu Summer nepatiko.

QUOTE(Palomina @ 2010 11 28, 18:20)
as kai prausiu veida, tai tarp dregnu pirstu patrinu siek tiek prausiklio, tada cukrus truputi aptirpsta ir jau tada ant veido tepu.. kitaip, tai tikrai butu labai astru  drinks_cheers.gif

Taip ir DG rekomendavo smile.gif

QUOTE(ingaul @ 2010 11 28, 20:56)
Tai,kad nera  kaip plakt,toks tirstumas doh.gif .Spauddziu bonkute ir islenda,kaip desra kremas.Nepatinka man  toks ipakavimas,puse liks viduj

Kai eis į pabaigą, prapjauk pakuotę smile.gif

QUOTE(Etama @ 2010 11 29, 02:35)

Kažkada ji buvo visai geros sudėties ir už gana priimtiną kainą, tai čia nemažai mūsų pirko. Bet paskui pakeitė sudėtis.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 29, 02:58)
tepiausi jazminu eliksyru (taip stengiausi kuo maziau jo islasint, tai kaip tycia isvarvinau kokius 5-6 lasus, tiksliau ispyliau, tai tiksliai nezinau kiek ten papuole),

Tai va sedziu visa apsipatenkinus ir neatsiuostau nuo saves sklindancio jazminu kvapo  wub.gif

kaip čia taip išpylei? g.gif Ar buteliukai pas tave tie maži? Nes didieji tai su pipetėm smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 28, 23:46)
Man tai jis  nepadaro silkiniu plauku, bet siaip nieko toks drinks_cheers.gif

O man nedaug sampunu padaro toki efekta, o kaip tik toks ir patinka, kai plaukai labai labai svelnus, minksti, nesukrite, neapsunke, issilaiko bent dvi dienas kaip katik plauti..

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 28, 23:51)
i sveikatele biggrin.gif  o man stagarai buvo po jo, ne plaukai 4u.gif

va, kaip skirtingai kiekvienam biggrin.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 11 29, 00:30)

as siunciausi is LoveLula..
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 28, 17:59)
patiko ekopievos.lt pristatymas, viena diena uzsakiau, kita jau gavau kauke.gavau megineliu duzo zeles ir veido kremo riebiai odai 4u.gif

Jums pasiseke, as daugiau jaip savaite, ir vis negaunu dar biggrin.gif

QUOTE(Etama @ 2010 11 29, 01:35)

gal kokius 5is metus buvo mano megiamiausia, o dabar sudetis tikrai jau kad "svari", likes matyt tik pavadinimas g.gif
Atsakyti