QUOTE(Flos @ 2010 11 28, 15:05)
Galite bandyti tokius suktukus, pačios didžiausios apimties. Aš, mano mama visada tokius naudojam. Tik aš beveik visada fenuoju plaukus, nes ryte galvą plaunu, tik kai visą dieną būnu namie, tada jau truputi padžiūvusius suku
turiu lygiai tokius pat, tik velgi be fenavimo kazkaip nieko man nesigaudavo su jais
o gal per trumpai laikau, bet kai ryte plaunu galva ir nera to laiko lb daug, matyt nieko gudriau neismastysiu
QUOTE(Honey @ 2010 11 28, 15:58)
Aš vakar kaip tik neištvėrusi pabandžiau Laveros obuolinį.
Kaip gerai, kad parasei
siandien su drauge plovem galvas eco purinamuoju, man tai kazkaip jau pripato plaukai, neatrodo dratiniai. jai labai nepatiko, sake per siurkstus
tai galvoju gal citrinines laveros neimti, gal geriau obuolini, jei jau nera toks agresyvus, o ir saknys greit nesukrenta
zodziu,sita litanija turejau galvoj, kad gal per daug issausinu plaukus tokiais uzmojais, negerai vel.
zinok imsiu jauciu sita, tikrai padejai savo komentaru
citrininis jau manau grynai astrus butu, pasausinantis. as tokius sampunus renkuosei, nes keli cm nuo plauku saknu labai greit sukrenta ir susiriebaluoja, kai likusieji plaukai gali ir 3d. buti neplauti, purus ir t.t. atrodo. tai taip ir vargstu su aksdieniais plovimais vien del tu saknu
QUOTE(Palomina @ 2010 11 28, 19:19)
Kaip man patinka Sante sampunas su jojoba
Plaukai kaip silkiniai
(
bozkakoszka20, aciu uz sampuna!)
Man tai jis nepadaro silkiniu plauku, bet siaip nieko toks
QUOTE(Dolphin @ 2010 11 28, 20:07)
Na paklausiau greiciau
naudojo tik kelis kartus. sake, nevelia plauku, gaiviai kvepia, labai putoja. Plaukai pas ja dazyti, bet nekaprizingi, ner sausi. Tiek atsiliepe tik
ot drauge
tai aciu jums abiems, padejot nutarti