Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Etama @ 2010 11 28, 15:32)
Negi reiks pradeti fena naudoti doh.gif

Galite bandyti tokius suktukus, pačios didžiausios apimties. Aš, mano mama visada tokius naudojam. Tik aš beveik visada fenuoju plaukus, nes ryte galvą plaunu, tik kai visą dieną būnu namie, tada jau truputi padžiūvusius suku wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 11 27, 19:39)
Naudoju as taip pat si Suki prausikli.. Nuostabus  thumbup.gif  O kas del pakuotes, tai prausikli visada imu su mentele, pirstu nekisu, nes pirstai dazniausiai slapi buna, tai nenoriu, kad kas nors po to prausikliui pasidarytu..
As tai sakyciau, kad makadamiju aliejus prie riebesniu alieju  g.gif 
makiazo neprausia sis prausiklis..
as naudoju karta per diena (is ryto), nors ir oda prie jautresniu..

O jis nėra aštrus veidui? Dabar naudoju DG gamintą cukrinį prausiklį, labai fainas, bet man tie grūdeliai šiek tiek pabraižo odą, tai naudoju kartą į savaitę. Ar gal nemoku naudot aš jo mastau.gif

QUOTE(Etama @ 2010 11 28, 02:45)
Dolphin as su violey noriu speti, iki berods gruodzio 3d. blush2.gif

Aš vakar kaip tik neištvėrusi pabandžiau Laveros obuolinį. Na, nepaisant jo nuostabaus kvapo (atrodo, kad su tikru, tarkuotu obuoliu galvą trinu lotuliukas.gif ), tai gerai išplovė mano šiaip jau riebokas šaknis, bet nenusausino mano sausų, pažeistų galų. Netgi pagalvojau, kad gal nieko labai nenutiktų, jei nedėčiau kondicionieriaus, bet vis tiek tepiau ax.gif Šiandien įpusėjo antra diena, tai šaknys dar tvarkoj, neriebaluotos (kai tuo tarpu po pvz, laveros mangų jau prašytųsi išplaunamos). Tikrai malonus, švelnus šampūnas. Va, su citrinų palyginti negaliu, nes nesu bandžiusi, tai tikiuosi bent kažkiek bus naudingas mano atsiliepimas tau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 28 lapkričio 2010 - 15:59
QUOTE(Honey @ 2010 11 28, 16:58)
O jis nėra aštrus veidui? Dabar naudoju DG gamintą cukrinį prausiklį, labai fainas, bet man tie grūdeliai šiek tiek pabraižo odą, tai naudoju kartą į savaitę. Ar gal nemoku naudot aš jo mastau.gif

as kai prausiu veida, tai tarp dregnu pirstu patrinu siek tiek prausiklio, tada cukrus truputi aptirpsta ir jau tada ant veido tepu.. kitaip, tai tikrai butu labai astru drinks_cheers.gif
Atsakyti
isbandziau cattier veido kauke riebiai odai, oda po jos buvo labai skaisti, negaliu nieko pasakyti apie valymsa, nes uzmetusi buvau kaukes, tai reiketu ilgiau panaudoti, nes kai naudojau zalio molio kak==ukes, oda grazesne buvo.patiko ekopievos.lt pristatymas, viena diena uzsakiau, kita jau gavau kauke.gavau megineliu duzo zeles ir veido kremo riebiai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 28, 15:09)
Nusipirkau AUBREY kremuka,valikli,tonika.Po kokios savaites pasidalinsiu ispudziais:)

Kurios linijos pirkot? Man Aubrey priemones (konkreciai sausos odos serija) buvo pirmos naturalios priemones. Patiko ir tiko, na ir iki siol nepeikiu ju, bet kai jau visko daug prabandziau, tai visgi nera pacios paciausios. Bet taupios tai tikrai thumbup.gif

QUOTE(Honey @ 2010 11 28, 16:58)

Bent Suki, tai raso, kad tarp dregnu ranku patrint kol suputos ir tik tada veiduka praust. As kolkas tik rankoms isbandziau, tai neatrodo astrus.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 28, 19:03)
Kurios linijos pirkot? Man Aubrey priemones (konkreciai sausos odos serija) buvo pirmos naturalios priemones. Patiko ir tiko, na ir iki siol nepeikiu ju, bet kai jau visko daug prabandziau, tai visgi nera pacios paciausios. Bet taupios tai tikrai  thumbup.gif 
Bent Suki, tai raso, kad tarp dregnu ranku patrint kol suputos ir tik tada veiduka praust. As kolkas tik rankoms isbandziau, tai neatrodo astrus.

Man reikejo misriai odai su ishsipletusiais kapiliarais,bet misriai odai nera ,tai paemiau jautriai su aloe.bet tokios tirstos,kad man nebega pro ta skylute,tai atsuku visa dangteli g.gif
Atsakyti
Palomina, man tai naujiena biggrin.gif

QUOTE(Honey @ 2010 11 28, 15:58)
Dabar naudoju DG gamintą cukrinį prausiklį, labai fainas, bet man tie grūdeliai šiek tiek pabraižo odą, tai naudoju kartą į savaitę. Ar gal nemoku naudot aš jo mastau.gif

kaip ir patarė panos: reikia ilgiau dar rankų pamuiluoti jį mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip man patinka Sante sampunas su jojoba thumbup.gif Plaukai kaip silkiniai wub.gif (bozkakoszka20, aciu uz sampuna!)
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 28, 19:07)
Man reikejo misriai odai su ishsipletusiais kapiliarais,bet misriai odai nera ,tai paemiau jautriai su aloe.bet tokios tirstos,kad man nebega pro ta skylute,tai atsuku visa dangteli g.gif

Jautrios tik kauke esu turejus. O siaip nepamirskit visas piremones pries naudojant suplakt.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 28, 20:21)
Jautrios tik kauke esu turejus. O siaip nepamirskit visas piremones pries naudojant suplakt.

Tai,kad nera kaip plakt,toks tirstumas doh.gif .Spauddziu bonkute ir islenda,kaip desra kremas.Nepatinka man toks ipakavimas,puse liks viduj
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 28, 02:45)
Dolphin as su violey noriu speti, iki berods gruodzio 3d. blush2.gif

Na paklausiau greiciau smile.gif naudojo tik kelis kartus. sake, nevelia plauku, gaiviai kvepia, labai putoja. Plaukai pas ja dazyti, bet nekaprizingi, ner sausi. Tiek atsiliepe tik wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2010 11 28, 15:05)
Galite bandyti tokius suktukus, pačios didžiausios apimties. Aš, mano mama visada tokius naudojam. Tik aš beveik visada fenuoju plaukus, nes ryte galvą plaunu, tik kai visą dieną būnu namie, tada jau truputi padžiūvusius suku wink.gif
user posted image
turiu lygiai tokius pat, tik velgi be fenavimo kazkaip nieko man nesigaudavo su jais g.gif o gal per trumpai laikau, bet kai ryte plaunu galva ir nera to laiko lb daug, matyt nieko gudriau neismastysiu g.gif
QUOTE(Honey @ 2010 11 28, 15:58)
Aš vakar kaip tik neištvėrusi pabandžiau Laveros obuolinį.
Kaip gerai, kad parasei drinks_cheers.gif siandien su drauge plovem galvas eco purinamuoju, man tai kazkaip jau pripato plaukai, neatrodo dratiniai. jai labai nepatiko, sake per siurkstus biggrin.gif tai galvoju gal citrinines laveros neimti, gal geriau obuolini, jei jau nera toks agresyvus, o ir saknys greit nesukrenta smile.gif zodziu,sita litanija turejau galvoj, kad gal per daug issausinu plaukus tokiais uzmojais, negerai vel.
zinok imsiu jauciu sita, tikrai padejai savo komentaru 4u.gif citrininis jau manau grynai astrus butu, pasausinantis. as tokius sampunus renkuosei, nes keli cm nuo plauku saknu labai greit sukrenta ir susiriebaluoja, kai likusieji plaukai gali ir 3d. buti neplauti, purus ir t.t. atrodo. tai taip ir vargstu su aksdieniais plovimais vien del tu saknu doh.gif
QUOTE(Palomina @ 2010 11 28, 19:19)
Kaip man patinka Sante sampunas su jojoba  thumbup.gif  Plaukai kaip silkiniai  wub.gif  (bozkakoszka20, aciu uz sampuna!)
Man tai jis nepadaro silkiniu plauku, bet siaip nieko toks drinks_cheers.gif
QUOTE(Dolphin @ 2010 11 28, 20:07)
Na paklausiau greiciau smile.gif naudojo tik kelis kartus. sake, nevelia plauku, gaiviai kvepia, labai putoja. Plaukai pas ja dazyti, bet nekaprizingi, ner sausi. Tiek atsiliepe tik wink.gif
ot drauge friends.gif tai aciu jums abiems, padejot nutarti thumbup.gif
Atsakyti