Big'o prekybos centre yra tos Karaliūnienės staliukas su jos tepalais, keli iš jų ten ir veidui skirti buvo, bet man atvirai pasakius nuo tų kvapų bloga ėmė darytis Labai jau ten jie bjaurūs,lyg kokių parazitų naikinimo priemonės Nu tikrai neįsivaizduoju kaip tokiais išsitepus,pvz, į darbą eiti
QUOTE(Mitsė @ 2010 11 18, 20:14)
Mane sudomino "Anthyllis" kondicionuojantys šampūnai - ar tai reiškia, kad po jų kondicinieriaus nebereikėtų? Ir kokios šampūnų kainos?
Kaip tik šiuo metu turiu šį šampūną,vakai naudoja,pati net nežinau ar bandžiau,bet turbūt be kondicionieriaus vistiek neapseičiau.Bet šiaip šie šampūnai man patinka,dar esu turėjusi šampūną - dušo gelį sportuojantiems.
QUOTE(Manija69 @ 2010 11 18, 21:53)
Kaip tik šiuo metu turiu šį šampūną,vakai naudoja,pati net nežinau ar bandžiau,bet turbūt be kondicionieriaus vistiek neapseičiau.Bet šiaip šie šampūnai man patinka,dar esu turėjusi šampūną - dušo gelį sportuojantiems.
Naudojai ir kaip šampūną, ir kaip dušo želę? Nesausino odos? Ir koks šito gaminio kvapas?
Sveikos, nuo praėjusios savaitės kiekvieną mielą vakarą sąžiningai valiausi veidą aliejais - bandžiau visokius derinukus, na ir žinoma truputį persistengiau.. veidas paskaitėjo, oda palygėjo, pradėjo po truputį gyti ant žandikaulio linijos prisiveisę blogiečiai.. bet išsausėjo ta mano odelė, visgi ricinos buvo per didelė koncentracija.. taigi stabdau aliejinį valymą, puolu drėkinti veiduką. Dabar renkuosi naują hidrolatą, gal pabandysiu taip giriamą šlamučio, o sesei laukinių morkų pajamsiu - galėsim palyginti poveikį
taip pat laukiu nemažo aliejų siuntinuko iš Akomos - paėmiau mamai argano, aviečių sau - tamanų, lazdyno riešutų ir visokių kitų kūnui ir sielai Gal žinote kas per daiktas kamelijų aliejus (skliaustuose rašo infused)? koks čia išgavimo metodas? taip pat kaip jų parduodami gėlių vandenys? ar kaip hidrolatai ar mažesnės vertės vandenukai? paėmiau pabandymui rožių vandens - na jeigu nėra toks vertingas, tai sunaudosiu kremukų gamybai bent..
Nuo vasaros galo visą žandikaulio liniją man išmėto raudonais, su pūlinukais spuogais, nujaučiu, kad organizmas gerokai užsiteršęs, nes vasarą dirbau JAV, nesimaitinau taip sveikai kaip namie.. jokių normalių daržovių.. na studentiškai pritaupiau.. va ir turiu bėdą.. dabar stengiuosi prasivalyti organizmą, kad oda atsigautų, tada ir visos natur. viliuosi labiau padės..
taip pat laukiu nemažo aliejų siuntinuko iš Akomos - paėmiau mamai argano, aviečių sau - tamanų, lazdyno riešutų ir visokių kitų kūnui ir sielai Gal žinote kas per daiktas kamelijų aliejus (skliaustuose rašo infused)? koks čia išgavimo metodas? taip pat kaip jų parduodami gėlių vandenys? ar kaip hidrolatai ar mažesnės vertės vandenukai? paėmiau pabandymui rožių vandens - na jeigu nėra toks vertingas, tai sunaudosiu kremukų gamybai bent..
Nuo vasaros galo visą žandikaulio liniją man išmėto raudonais, su pūlinukais spuogais, nujaučiu, kad organizmas gerokai užsiteršęs, nes vasarą dirbau JAV, nesimaitinau taip sveikai kaip namie.. jokių normalių daržovių.. na studentiškai pritaupiau.. va ir turiu bėdą.. dabar stengiuosi prasivalyti organizmą, kad oda atsigautų, tada ir visos natur. viliuosi labiau padės..
QUOTE(ernesin @ 2010 11 18, 17:21)
Ot prisisakysim iš Melvita man atrodo serumo net nenutuokdamos kas per daiktas Saphia, o tau nėra galimybės kokioje parduotuvėje jį gyvai pačiupinėti, man knieti ar jo konsistencija tikrai kaip serumo
Kiek esu macius, tai tik kremu meginuku yra, o plauku priemoniu neleidzia atidaryti.
QUOTE(Brilliant @ 2010 11 18, 18:35)
Domina plaukų tipas Ar neapsunkina plaukučių Lavera mangų šampūnas?
Papildyta:
Kokie tavo plaukučiai? Nes kažkaip buvau susidariusi nuomonę, kad AO GPB šampūnas labiau toks normaliems plaukams,purinantis kažkiek šampūnas, o Lavera Mangų drėkinantis labai ir glotninantis Įdomu ar neapsunkina Lavera mangų?
Papildyta:
Kokie tavo plaukučiai? Nes kažkaip buvau susidariusi nuomonę, kad AO GPB šampūnas labiau toks normaliems plaukams,purinantis kažkiek šampūnas, o Lavera Mangų drėkinantis labai ir glotninantis Įdomu ar neapsunkina Lavera mangų?
Mano dazyti, galai gana sausi ir issipucia, bet tik tada kai jie patys to nori, linke pasibanguoti. Prie saknu po 2 dienu susiriebaluoja ir buna prisiploje.
Maniskiai skirtingai reaguoja i abejus sampunus, nuo Laveros mangu, sakyciau, labiau pasipucia. O AO GPB kaip tik labiau drekinantis ir maitinantis, todel mano plaukai lygesni budavo.
Abu sampunus naudoju kartu su tos pacios serijos kondicionieriais.
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 18, 20:23)
Pasakoja apie alergijas, o manoji alergija ir yra sukelta būtent blogietiškųjų priemonių, nors niekada gyvenime nenaudojau daug kosmetikos, o alergiją atrado paauglystėje, kai nieko visai nenaudojau dar. Vat ir įrodymas, kad net minimalūs kiekiai gali padaryti daug žalos
Naturalios, ekologiskos priemones taip pat gali alergizuoti, butent tos, kuriose yra daug EA.
Kai kurios eko firmos pradeda leisti ir hipoalergines kosmetikos serijas.
QUOTE(micefee @ 2010 11 18, 20:27)
Moteros, papasakokit, kokius šampūnus ir dušo prausiklius savo vaikams perkat? Kaip Weleda medetkų šampūnas kūdikiams? Ar pirmokei tiktų?
Perku Druide skaniai kvepia,
normaliai putoja ir manoji labaidziaugias. Welwdos buvau vonios putas nupirkus su medetkom, gal jis ir geras, bet kvapas tikrai nevaikiskas, grynos zoles, mazajai visai nepatiko. tad daugiau nerizikuosiu pirkti kazka panasaus. Dar kazkas gyre va toki
o prausiaisi su DG muiliukais, dingo visos alergijos, dermatitai ir t.t Uz tai aciu DG, kad pasidalina tokiais geriais
QUOTE(chemistry @ 2010 11 18, 21:05)
Man tai slamuciai vienas geriausiu naudotu hidrolatu. Po jo man oda maziau riebaluodavosi, bet nesausejo O po kiek laiko zinok tame kvape net kazka labai malonaus atradau
Atsimenu kalbas, kad kai kurioms tas kvapas primena dziovintus obuolius ir pan. dabar man grynas kaciu sysas bet kad su laiku nebe toks bjaurus atrodys, neabejoju prisiminus, yra daug kvapu, su kuriais susigyvenau. o atrode neimanoma QUOTE(Ruutta @ 2010 11 18, 21:47)
Big'o prekybos centre yra tos Karaliūnienės staliukas su jos tepalais, keli iš jų ten ir veidui skirti buvo, bet man atvirai pasakius nuo tų kvapų bloga ėmė darytis Labai jau ten jie bjaurūs,lyg kokių parazitų naikinimo priemonės Nu tikrai neįsivaizduoju kaip tokiais išsitepus,pvz, į darbą eiti
Tikrai ne visa natur. ar siaip namu gamybos kosmetika l. smirda
O as po tos TV3 laidos pamasciau, kad turbut neseniai ne koki dantu sepetuka isigijau su nano sidabro dalelem, jau galvojau koks geras, nesikaupia bakterijos, ypatingas dezinfekuojamas poveikis, taciau laidoje buvo pamineta, kad tos sidabro daleles ypac toksiskos. Ar man jau ji mesti? Va toks
QUOTE(Etama @ 2010 11 19, 00:04)
Tikrai ne visa natur. ar siaip namu gamybos kosmetika l. smirda
Tai aišku. Jei nenaudoji kiaulės taukų, tai ir nesmirda.
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 11 19, 00:15)
O as po tos TV3 laidos pamasciau, kad turbut neseniai ne koki dantu sepetuka isigijau su nano sidabro dalelem, jau galvojau koks geras, nesikaupia bakterijos, ypatingas dezinfekuojamas poveikis, taciau laidoje buvo pamineta, kad tos sidabro daleles ypac toksiskos. Ar man jau ji mesti? Va toks
Pagal tą laidą gaunasi, kad reiktų mesti...
koki tonika rekomenduotumet normaliai sakyciau, gal lengvai misriai odai?
naudoju dabar weledos iris tonika,seip jis man patinka, galvoju ar nesausins jis ziema odos . bet jau link pabaigos, tai mastau koki ce ziemai gal reiktu daugiau kokio drekinancio ar maitinancio, kuris geriau tiktu ziemai ?
koki rekomenduotumet
naudoju dabar weledos iris tonika,seip jis man patinka, galvoju ar nesausins jis ziema odos . bet jau link pabaigos, tai mastau koki ce ziemai gal reiktu daugiau kokio drekinancio ar maitinancio, kuris geriau tiktu ziemai ?
koki rekomenduotumet
Aš vietoj tonikų naudoju hidrolatus.
QUOTE(Pasaulė @ 2010 11 19, 01:38)
Aš vietoj tonikų naudoju hidrolatus.
o kokie tiktu?