Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(shopingas @ 2010 11 27, 18:22)
Arba parasyt aisku rysku prierasa, kad sioje parduotuveje galima ivairiu priemonbiu rast ir reiketu ziuret i sudeti arba konkretu gamintoja.
Nemanau, kad tikslinga, vistiek temoje butu kaskart klausiama "o kuris is ju geras/blogas" ir taip be galo be krasto
Atsakyti
Aš irgi pastebėjau naujokių antplūdį, na, manau, vis vien atsisijos, kaip ir visur. Tik viliuosi, kad natūralisčių ratas nemažės ax.gif

QUOTE(Etama @ 2010 11 26, 21:27)
Ok, paklausk del putu 4u.gif

Taigi, mamos plaukų putos yra tokios:
user posted image
Kadangi mamos plaukai ploni, ji visuomet juos purina putų pagalba, sakė, kad šios putos stebuklų nedaro, bet iš esmės patinka, neapsunkina plaukų. Buteliuke vandenėlis, paspaudus išbėga putos, kurios sekundės greičiu tirpsta tarp pirštų 4u.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 27, 11:46)
Etama, veidui drekinamosios kaukes noriu ax.gif  ax.gif

Jeigu gerai drėkinančios reikia, gal tiktų Neobio, štai tokia (ji skirta sausai odai):
user posted image
Pati naudoju ir esu patenkinta, nes labai gerai drėkina. Mano odo nėra sausa, bet vis tiek tinka ir patinka smile.gif Pakuotėje yra 5 maišiukai po 7ml, taigi patogu naudoti ir negenda, nes visų nepradarai 4u.gif
-----

violence, mačiau klausei dėl šito gelio plaukams:
user posted image
Jeigu trumpi plaukai nežinau ar kažką mandro išformuotų, nebent daugiau išsispaudus arba jeigu plaukai "leidžiasi" būti formuojami smile.gif Nors aš kai rišuosi plaukus į arklio uodegą, man juos gražiai sulyžina (virugalvyje) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 27 lapkričio 2010 - 22:45
QUOTE(Dovish @ 2010 11 27, 22:41)
Tik viliuosi, kad natūralisčių ratas nemažės ax.gif

Taigi, mamos plaukų putos yra tokios:
user posted image
Kadangi mamos plaukai ploni, ji visuomet juos purina putų pagalba, sakė, kad šios putos stebuklų nedaro, bet iš esmės patinka, neapsunkina plaukų. Buteliuke vandenėlis, paspaudus išbėga putos, kurios sekundės greičiu tirpsta tarp pirštų 4u.gif
Isvien, kaip kumstis drinks_cheers.gif

Na gal tada linksiu labiau prie laveros, daugiau buvo atsiliepimu ax.gif o norint isgauti efekta ploniems plaukams, prigludusioms ir riebioms plauku saknims, yra butina dziovinti fenu? klausiu galima sakyti antra karta, bet su intencija kad paguosi ir pasakysi koki stebuklinga, man nezinoma buda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 27 lapkričio 2010 - 23:30
QUOTE(Etama @ 2010 11 27, 00:19)
Aisku, as turiu Brilliant jojoba, tai nelabai susizavejau. plauna normaliai, viskas su juo ok siaip, bet yra kazkas tokio, kas mane erzina, nemoku issireiksti, bet kazkokia jaucias nelabai kokybiska smulkmena. galvoju, kad visuose santes sampunuose tas pats bus smile.gif lavera tai patiko, konsistencija tokia faina, skalsumas. pats principas buteliuko. uztat noreciau dar pameginti kazkuri is 2 minetu. va apie obuolini isvis nei vieno atsiliepimo nemaciau g.gif

Drauge pries savaite obuolini nusipirko. Po dar kokios savaites galesiu paklausti atsiliepimu, tik primink wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 11 28, 00:33)
Drauge pries savaite obuolini nusipirko. Po dar kokios savaites galesiu paklausti atsiliepimu, tik primink wink.gif
Dolphin as su violey noriu speti, iki berods gruodzio 3d. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 26, 22:27)
O ar papurino? gal net ir reiktu man, kad kiek saknis pasausintu, nes kai dar nedazyti plaukai, tai isvis atrodo nebeissiplauna tos saknys, vis riebios atrodo ir sukrite doh.gif o balzamu nuo vidurio plauku taisyciau padeti g.gif

Nepasakyčiau, kad papurino, bet mano plaukų joks bandytas šampūnas (o bandžiau tikrai nemažai) nepapurino taip, kaip norėčiau. Jei net ir pageidaujama, kad truputį pasausintų, tai gal ir visai nieko. Vasarą šitas šampūnas (kartu su Logonos citrininiu) man buvo vienas iš favoritų. O balzamas tai man privalomas po jo.
Atsakyti
merginos, ar esate kuri meginusi EUBIONA produktu? gavau megineliu eko saly, ismeginau veido krema su medumi ir ginko ekstraktu http://www.biolinija...op=5&product=33 tai gana patiko, lengvai geriasi, oda tokia sudrekinta jauciasi. tik kvapas nelabai man patiko. gal yra daugiau atsiliepimu apie sios firmos produkus? nes internete gan mazai informacijos g.gif
Atsakyti
tai naujiena LT, nepamenu ir kad daug šią firmą užsakinėjęs būtų g.gif Gal tu ir būsi viena iš tų pirmųjų, formuojančių nuomonę apie Eubioną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 28, 12:58)
tai naujiena LT, nepamenu ir kad daug šią firmą užsakinėjęs būtų  g.gif Gal tu ir būsi viena iš tų pirmųjų, formuojančių nuomonę apie Eubioną  mirksiukas.gif

ne tokia ir naujiena, jau gal pora metu yra LT sios kosmetikos, tik kad ne realiose parduotuvese, o internetinej Biolinijos parduotuvej..
pilnu pakuociu sios kosmetikos neturejau, bet meginuku esu gavusi keliu produktu.. sampunai visai patiko; veido kremai normalus, tik reikia atsirinkti kas tinka ir patinka; dar kazka esu bandziusi, bet jau nebepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 27, 23:29)
o norint isgauti efekta ploniems plaukams, prigludusioms ir riebioms plauku saknims, yra butina dziovinti fenu?

Mano mamos ploni ir prigludę (tik ne riebūs) trumpi plaukai, tai ji kiekvieną kartą išsiplovus galvą formuoja su putomis ir fenu, jai tada plaukai labiau papurę būna ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau AUBREY kremuka,valikli,tonika.Po kokios savaites pasidalinsiu ispudziais:)
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 11 28, 09:32)
Nepasakyčiau, kad papurino, bet mano plaukų joks bandytas šampūnas (o bandžiau tikrai nemažai) nepapurino taip, kaip norėčiau. Jei net ir pageidaujama, kad truputį pasausintų, tai gal ir visai nieko. Vasarą šitas šampūnas (kartu su Logonos citrininiu) man buvo vienas iš favoritų. O balzamas tai man privalomas po jo.
Apelsininis man nepatiko, tai citrinu tikiuosi bus geresnis. po ano tai plaukai kaip sukrite atrode g.gif ai, jauciu imsiu dar viena sampuna ir kondiske, per daug nebus biggrin.gif
QUOTE(Dovish @ 2010 11 28, 12:58)
Mano mamos ploni ir prigludę (tik ne riebūs) trumpi plaukai, tai ji kiekvieną kartą išsiplovus galvą formuoja su putomis ir fenu, jai tada plaukai labiau papurę būna ax.gif
Negi reiks pradeti fena naudoti doh.gif
Atsakyti