QUOTE(Satura @ 2010 11 27, 18:50)
įdomu tavo romanus skaityti
Suki prausiklis labai fainas: švelniai putoja, švelniai prausia, skaniai kvepia. Man gal pirmą kartą juo nusiprausus kiek tempimas jautėsi, bet kitais kartais viskas buvo ok
Nesimarkstyk, nes akis gali graužti
vyras tegu tavo mišinuku tepasi tik tas vietas, kurias reikia. Visam veidui tamanai gryni gali būti per stipru
As rasau ir galvoju, kad nelabai kam idomu, ypac kai kai kuriu firmu visai nera LT arba net kitoms negirdetos....
O ir makiaza nuprausia sitas
Suki?
As galvojau ji reciau naudot daugiau kaip sveitikli vakare arba ryte kai veidukas svarus - raso, kad per diena karta arba 2-3 kartus per savaite priklausomai nuo odos jautrumo, o maniske kai jautri, tai galvoju kasdien gal per daznai butu....
Vyrui misinuka dariau kunui - keli spuogiukai iskyla ir ant veido ar kitu kuno vietu, bet daugiausiai jam ant nugaros, peciu
Liepiau nesikremuot tu vietu, tai sako, kad jam niezi oda, sausa buna, jei nepasikremuoja, o as kazkodel manau, kad tie kremai ir uzkemsa kazkiek poras ir del to spuogiukai kyla, nes gi nugara ir siaip riebi....
Tai va ir daviau ta misinuka - svarbiausia kvepia maloniai ir gana vyriskai, tai ne raukosi, nei kazka sako
Del alieju (ir viso kito) aciu!
Bandysiu ryziu pradet, o paskui ziuresiu. Noriu bandyt ant nupraustos odos tokius spa daryt. Reikia tik mazu ranksluostuku veidui nusipirkt (vakar nuejau i parduotuve ir galvoju ko cia atejau
tai pavaiksciojau ir grizau atgal i darba neprisiminus
)
QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 27, 18:53)
I kitokia pakuote toki nelabai ir sudesi (cukraus pagridu
)
Tai taip, ir pati suprantu ta, bet vistiek man vis kyla tas nepatikimo jausmas tokias pakuotes pamacius. Turbut labiausiai itakos turejo vyras su savo pamirstamais uzsukt dangeliais, neidealia higiena su jais (pvz pasikremuoja kuna, o tada veida ir ranku nenusiplauna, o man jau vaidenasi visokie blogumai ropojantys i kabinama veido krema) ir pan.
QUOTE(Rudaakė @ 2010 11 27, 19:03)
o i titulini tai nezinau , gal ir nedeti, kad nesimaisytu merginos
Arba parasyt aisku rysku prierasa, kad sioje parduotuveje galima ivairiu priemonbiu rast ir reiketu ziuret i sudeti arba konkretu gamintoja.