Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Rudaakė @ 2010 11 27, 17:45)
tiesa, žiūrėjau, bet neužmačiau pas jus

Labai gera parduotuvė yra amerikoje:

www.iherb.com

man klausimas, ar tokias dėti? Nes kai asortimente yra visko, tai paskui kas nors gali suprasti, kad ten tik natūrali kosmetika g.gif
Atsakyti
Suki prausikliu turbut 3-4 sunaudojus ir dar koki viena ar du mazus smile.gif Zodziu, man jie patiko smile.gif
I kitokia pakuote toki nelabai ir sudesi (cukraus pagridu g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 27, 17:52)
man klausimas, ar tokias dėti? Nes kai asortimente yra visko, tai paskui kas nors gali suprasti, kad ten tik natūrali kosmetika  g.gif

tikrai labai daug ten...... prie kiekvieno produkto raso ju sudeti. Arba ieskoti pagal gamintoja.
Yra ir visai ekologisku, yra ir nevisai.... tas tiesa smile.gif Reikia skaityti arba tiesiog jau zinoti konkreciai...
na, bet man tai labai thumbup.gif kai vienoje vietoje platus pasirinkimas.
dar paskaitau atsiliepimus, ivertinimus smile.gif

o i titulini tai nezinau , gal ir nedeti, kad nesimaisytu merginos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 27, 12:55)
o as jonazoliu uzsisakiau doh.gif
sueis, ne tam tai kitam smile.gif ner ko labai nervuotis, nes visur reikia kazka atrasti, kazka isbandyti. ateiciai zinosi uztat dabar
QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 27, 14:29)
...Tai man vis dar labai neitiketina, kad viena laida keicia gyvenimus, nu bet jei taip... ka as zinau.. saunu smile.gif parasykit jos kurejams - apsidziaugs smile.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 27, 19:14)
sueis, ne tam tai kitam smile.gif ner ko labai nervuotis, nes visur reikia kazka atrasti, kazka isbandyti. ateiciai zinosi uztat dabar
drinks_cheers.gif

Pakeis Monika i tamanu thumbup.gif .Kaip gerai,kad jus cia esat ir visos patariat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 27, 18:50)
įdomu tavo romanus skaityti biggrin.gif

Suki prausiklis labai fainas: švelniai putoja, švelniai prausia, skaniai kvepia. Man gal pirmą kartą juo nusiprausus kiek tempimas jautėsi, bet kitais kartais viskas buvo ok smile.gif Nesimarkstyk, nes akis gali graužti wink.gif

vyras tegu tavo mišinuku tepasi tik tas vietas, kurias reikia. Visam veidui tamanai gryni gali būti per stipru  4u.gif

As rasau ir galvoju, kad nelabai kam idomu, ypac kai kai kuriu firmu visai nera LT arba net kitoms negirdetos.... blush2.gif

O ir makiaza nuprausia sitas Suki? g.gif As galvojau ji reciau naudot daugiau kaip sveitikli vakare arba ryte kai veidukas svarus - raso, kad per diena karta arba 2-3 kartus per savaite priklausomai nuo odos jautrumo, o maniske kai jautri, tai galvoju kasdien gal per daznai butu....

Vyrui misinuka dariau kunui - keli spuogiukai iskyla ir ant veido ar kitu kuno vietu, bet daugiausiai jam ant nugaros, peciu doh.gif Liepiau nesikremuot tu vietu, tai sako, kad jam niezi oda, sausa buna, jei nepasikremuoja, o as kazkodel manau, kad tie kremai ir uzkemsa kazkiek poras ir del to spuogiukai kyla, nes gi nugara ir siaip riebi.... g.gif Tai va ir daviau ta misinuka - svarbiausia kvepia maloniai ir gana vyriskai, tai ne raukosi, nei kazka sako thumbup.gif

Del alieju (ir viso kito) aciu! 4u.gif Bandysiu ryziu pradet, o paskui ziuresiu. Noriu bandyt ant nupraustos odos tokius spa daryt. Reikia tik mazu ranksluostuku veidui nusipirkt (vakar nuejau i parduotuve ir galvoju ko cia atejau doh.gif tai pavaiksciojau ir grizau atgal i darba neprisiminus biggrin.gif )

QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 27, 18:53)
I kitokia pakuote toki nelabai ir sudesi (cukraus pagridu  g.gif )

Tai taip, ir pati suprantu ta, bet vistiek man vis kyla tas nepatikimo jausmas tokias pakuotes pamacius. Turbut labiausiai itakos turejo vyras su savo pamirstamais uzsukt dangeliais, neidealia higiena su jais (pvz pasikremuoja kuna, o tada veida ir ranku nenusiplauna, o man jau vaidenasi visokie blogumai ropojantys i kabinama veido krema) ir pan. doh.gif

QUOTE(Rudaakė @ 2010 11 27, 19:03)
o i titulini tai nezinau , gal ir nedeti, kad nesimaisytu merginos  g.gif

Arba parasyt aisku rysku prierasa, kad sioje parduotuveje galima ivairiu priemonbiu rast ir reiketu ziuret i sudeti arba konkretu gamintoja.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 27, 18:36)
Traukiu is sandeliuko Suki 'exfoliate foaming cleanser' (NUORODA) - gal kuri bandzius ir atsiliepimu turit?  4u.gif Man rodos esu turejus kazkada megineli, bet jau nebepamenu kas ir kaip.... O siaip vienintelis kolkas nepatinkantis dalykas yra pakuote - nu taip nemegstu pirstu kaisiot i produkta

Naudoju as taip pat si Suki prausikli.. Nuostabus thumbup.gif O kas del pakuotes, tai prausikli visada imu su mentele, pirstu nekisu, nes pirstai dazniausiai slapi buna, tai nenoriu, kad kas nors po to prausikliui pasidarytu..

QUOTE(Satura @ 2010 11 27, 18:50)
Iš išvardintų aliejų man lengviausi atrodo ryžių ir makadamijų 4u.gif Bet jei matysi, kad odai jų neužtenka, primaišyk aviečių, granatų, serbentų wink.gif

As tai sakyciau, kad makadamiju aliejus prie riebesniu alieju g.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 11 27, 19:22)
O ir makiaza nuprausia sitas Sukig.gif As galvojau ji reciau naudot daugiau kaip sveitikli vakare arba ryte kai veidukas svarus - raso, kad per diena karta arba 2-3 kartus per savaite priklausomai nuo odos jautrumo, o maniske kai jautri, tai galvoju kasdien gal per daznai butu....

makiazo neprausia sis prausiklis..
as naudoju karta per diena (is ryto), nors ir oda prie jautresniu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 27 lapkričio 2010 - 18:48
QUOTE(Palomina @ 2010 11 27, 18:39)
As tai sakyciau, kad makadamiju aliejus prie riebesniu alieju  g.gif 

avietėms neprilygsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 27, 19:47)
avietėms neprilygsta  ax.gif

tokio neturejau dar, tai palyginti nelabai galiu blush2.gif
Atsakyti
jis tirštokas ir klampokas smile.gif Man jis gėrėsi nelabai noromis ir nepatiko juo veidą prausti. Bet shopingo oda kitokia, sausa, gal jai ir nieko būtų įmaišius į kokį lengvesnį? Bet jei žmogus nuo pačių lengviausių iš nurodyto sąrašo nori pradėti, tai nuo tų dviejų paminėtų pradėčiau 4u.gif
Atsakyti
mergaites,man reikia vaikui vazelino lupoms.Pirkau LAVERA,nepatiko,nes kietokas toks.sunku jam paciam teptis.
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 27, 20:58)
mergaites,man reikia vaikui vazelino lupoms.Pirkau LAVERA,nepatiko,nes  kietokas toks.sunku jam paciam teptis.

Bandyk Aubrey Organics- didelis pasirinkimas, skaniai kvepia, minkština ir drėkina lūpas, ilgai išsilaiko ir gerai tepasi, nes yra palyginus minkšti.
Atsakyti