Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Jur&ta @ 2010 11 27, 12:37)
Sveikos. Ziurinejau Baroca puslapi ir uzstrigo, kad Madara kosmetikai nuolaida. kinavo 89Lt, o dbr vos 20Lt. Cia realu,o gal galiojimas jau baigias ant dienu, kad tokios nuolaidos  g.gif ? Beje, gal kas saketes ka nors is sios parduotuves? Noreciau gintaro pudra uzsisakyti  rolleyes.gif

Turiu įtarimą, kad galiojimo laikas baigiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 11 27, 12:19)
Aš manau priešingai. MB kiek pirkau pastų niekas jam netiko, o Aloedent man tokia iš skonio ir savo stiprumo primena sintetines, tai šitas naudoja.

drinks_cheers.gif man su MB tokia pati situacija, vienintelė aloedent įtiko, o pabandęs po kartą visas Laveras, Weledas ir Druides liepė pačiai ir naudot, o jam nekišt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2010 11 27, 11:17)
bandziau internete pasiknaisiot, raso kad produktai sertifikuoti Ecocert blink.gif
http://www.ecolive24...ir-misriai-odai

būtų ir ant pakelio Ecocert ženklas. Panašu, kad vienas du ingredientai sertifikuoti, o visa kita - kaip visur.... Bent pilnas sudėtis rašytų. Kol kas man tai panašu į gudravimą smile.gif
Atsakyti
[quote=Etama,2010 11 26, 22:27]
drinks_cheers.gif iskart sakau aciu visoms pasisakiusioms del lako ir putu, padejot susigaudyti 4u.gif
Man del purumo pagrinde ir reiktu, kai sintetiniu nei lako, nei putu nenaudojus, gal nenusivilciau? matai, nezinau ar verta pirkti, jei nenaudosiu ir tik vieta lentynoj uzsims, gal ir neapsimoka net g.gif kad tik nesuriebintu plauku, nes saknys mano dar ir kaip riebios doh.gif

Mano kauke tokio tipo isvaizdos, uztat ir perklausiau, kaip cia su balzamu yra g.gif matyt naujesne pakuote to, kuri idejau.
Del BC esu uzfiksavusi dauv atsiliepimu, kad nemaza dalis lygino juos. noretusi isbandyti ir lavera man, gal irgi patiks. sante man isvis alselio tereikia, sakau gal sis lengvesnis, nereiktu taip atsargiai ziureti, kad nepadauginciau ax.gif
O ar papurino? gal net ir reiktu man, kad kiek saknis pasausintu, nes kai dar nedazyti plaukai, tai isvis atrodo nebeissiplauna tos saknys, vis riebios atrodo ir sukrite doh.gif o balzamu nuo vidurio plauku taisyciau padeti g.gif
O siaip sulipina abu? g.gif

Papildyta:
drinks_cheers.gif likimo drauge biggrin.gif
Na, taupumas irgi savotiskas kriterijus. tai lavera gan taupaii naudojasi kaip supratau, lyginant su sante?
Turim, turim. o ko tu nori, kad ir odos nekimstu, ir kapiliarus stiprintu? apskritai tai kapiliarams tamanu al., medetku fitolis gerai. ga.i misini darytis is alieju misriai odai (pvz. lazdynu reisutu) ir kazkokio procento tamanu ar medetku fitolio. tai bus ir tam, ir tam gerai

o as jonazoliu uzsisakiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 27, 04:36)

gaila, kad viskas suprasta tiesiogine prasme biggrin.gif doh.gif
Eko jau senai domiuosi ir nesu iš medžio iškritusi prieš savaitę. Postas parašytas su dalimi jumoro/ironijos. na ne esmė, tema ne apie tai. kas kaip nori tas taip supranta ir skaito. Tokie jau forumai, rašytas žodis gali būt interpretuojamas įvairiai smile.gif

noriu paklaust ar kas naudojate kieta šampūną? Senai vis pažiūriu, bet nedrįstu pirkt ..... kažkaip man labai siejasi su riebumu..... g.gif o plaukai mano gan linkę riebaluotis....

tiesa, GNLD produkcija, kaip manote, kiek ji "švari" ? Skelbiasi kaip labai natūralūs, bet paskaičius etiketes abejonių daug.... ir SLS, ir parabenai g.gif Paklausus apie tai, atsakymas buvo - kad viskas normos ribose.
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 11 27, 17:33)
tiesa, GNLD produkcija, kaip manote, kiek ji "švari" ?  Skelbiasi kaip labai natūralūs, bet paskaičius etiketes abejonių daug....  ir SLS, ir parabenai  g.gif 

Na tai jei jau iš etikečių žinot, kad yra parabenų joje, tai viskas aišku dėl jos "švarumo".
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 11 27, 15:33)
tiesa, GNLD produkcija, kaip manote, kiek ji "švari" ?  Skelbiasi kaip labai natūralūs, bet paskaičius etiketes abejonių daug....  ir SLS, ir parabenai  g.gif  Paklausus apie tai, atsakymas buvo - kad viskas normos ribose.

pati ir atsakei mirksiukas.gif
Atsakyti
Kreipiuosi į merginas, naudojančias KN kvepalus. Nors vos prieš kelias dienas sakiau, kad nejaučiu poreikio kvėpintis, tačiau jis atsirado vos pasiskaičius KN apie kvepalus smile.gif Taigi, ar yra naudojančių atarus ar istorinius Egipto kvepalus? Domina kaip kvapas atsiskleidžia patekęs ant odos, kaip smarkiai skiriasi nuo kvapo butelaityje, kaip mainosi bėgant laikui, kaip laikosi ir kokiu taupumu naudojasi?
Atsakyti
Na va, subaigiau visa Anne Marie Borlind jautrios odos mini rinkinuka (dieninis ir naktinis kremai, makiazo valymo pienelis ir tonikas) - galutine mano nuomone apie ji tokia, kad jautriai odai jis tinkamas (jokiu blogumu man nesukele sios priemones), bet niekuo neypatingas.
*Makiazo valymo pienelis nepatiko, nes grauze akis, tai tekdavo zaist issitepant juo visa veida (reikia palikt taip 30 sekundziu, kad nuimtu nesvarumus), o tada akis kitu pruasikliu issitepant ir jau viska kartu nuplaunant - na nera sunku, ypac kai budavo laiko tam kitam prausikliui, bet vistiek toks dvigubas darbas.... blush2.gif Visgi nieko geriau uz EarthScience 'a-d-e creamy cleanser' prausikli neradus (juo galiu ir akis praust, ir atsimerkt beprausiant, nes negrauzia) - nors sudetis nera ideali. ax.gif
*Tonikas pradzioje kvapu erzino (turbut nuo slamucio sudetyje), bet paskui pripratau. Man jis primine vaikysteje sergant gerta sirupa (budavo gydytoja israso (cia isivaizduoju panasiai visiems tokisu turedavo israsinet) tokio skaidraus kartaus arba saldaus rusvo lipnoko, tai va ta rusva ir primine jis man). Na oda nuvalydavo, nejautrino, bet kazko gero ir nezinau ka pasakyt. Tiesa, kazkaip greitai jis man naudojosi: toks jausmas, kad labai ji sugerdavo vatyte (pilt reikedavo daugiau nei pvz hamameliu toniko pilu).... g.gif
*Kremai abu laaabai riebus, tai nedaug reikia, bet vistiek tekdavo pasedet kol isigers. Nors jauciu odai labai tiko ir jokiu paserpetojimu/pasausejimu neturiu, nors jau orai vestantys ir buna saltesniu dienu. Tiesiog nemanau, kad kremai kazkuo ypatingi - tie patys Weleda kremai irgi gana riebus yra, bet kiek pamenu lengviau susigeria (isskyrus 'everon' ar pan pavadinimu). Kolkas bandau Shikai 'borage' kremukus toliau naudot (primenu, kad man buvo oda sujautrejus, tai nezinau sie kremai prisideje buvo ar frangipini geliu vanduo, kuri irgi tuo metu pradejau naudot), o jei nedruagausiu su jais, tai zadu LEAP arba Weleda migdolini griebt (galvoju gali LEAP per mazai drekinimo man ziemai but).
user posted image

Traukiu is sandeliuko Suki 'exfoliate foaming cleanser' (NUORODA) - gal kuri bandzius ir atsiliepimu turit? 4u.gif Man rodos esu turejus kazkada megineli, bet jau nebepamenu kas ir kaip.... O siaip vienintelis kolkas nepatinkantis dalykas yra pakuote - nu taip nemegstu pirstu kaisiot i produkta (na ir kai su vyru bendrai naudojama, tai zinau koks jis 'atidus' tuo klausimu - kazkada duse paliko kuno sveitikli atidengta tokioj pat pakuotej, tai pilna vandens radau doh.gif ), o cia dar toks didelis indas. ax.gif
user posted image

Sandeliuke liko dar MyChelle 'tropical skin smoother'sveitiklis - labai jis man patinka ir bus jau antras. Tik nepatinka kaina ir kiekis, bet naudojasi taupiai. O siaip sios firmos man tik keli produktai labiau patinka, kiti arba nelabai, arba nieko ypatingo. Patinka minetas 'tropical skin smoother', 'fruit enzyme' sveitiklis ir 'clear skin' serumas nuo spuogu.
user posted image
user posted image
user posted image

Dar atradau nuo praeitos ziemos stovinti Collective Wellbeing 'night balm' balzamo labai sausai odai likuti - nors vyro oda misroka, bet jis ir naudojo pagrinde, nes man neitin patiko. Tiksliau keista konsistencija to balzamo ir jausmas pasitepus: man kazkuo primena silikonius primer'ius, toks jausmas, kad uzsideda plevele ir viskas (oda lieka aksomine, svelni, bet kazkuo mane erzina tas nenaturalus svelnumas). Na ir jei ryte pasitepdavau, tai nelabai patikdavo man kaip pudra tepasi, skirstosi, laikosi. Tai zodziu, norejau jau ismest sita balzama, bet paskui pagalvojau, kad juk galima rankom sutept. Tik kazkokia issiputus tutele, nors balzamo visai mazai belike, bet pabandziau ant ranku ir visai nieko, nepakite nei kvapas, nei konsistencija. Sandeliuke dar viena toki turim, tai ziuresiu kas sia ziema naudos: vyras veidui ar as rankoms biggrin.gif

Na o labiausiai noriu pasisakyt ir pasidziaugt nauja organiska USDA sertikuota linija is LEAP Organics (nuoroda) thumbup.gif Seniau gamino tik muiliukus jie, o dabar parduotuveje uzmaciau jau veido priemoniu: krema, prausikli, tonika ir sveitikli - labai knieti isbandyt, tai laukiu kol atves testerius. 4u.gif Ypac domina kremas, nes jis visiems odos tipams tinka (kitos priemones taip pat, bet labiau rekomenduojamos normaliai ir riebiai odai), o paziurejus sudeti galvoju, kad mano sausai jautriai odai turetu patikt tie ingridientai.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ir dar turiu klausimeli - prisipirkau visokiu zaliu priemoniu (sviestu, baziniu ir eteriniu alieju, hidrolatu, eliksyru, gintaro) ir dabar mastau ka veikt su viskuo. ax.gif

Noriu isbandyt aliejini prausimasi, tik nezinau kuris is siu alieju butu tinkamiausias ir lengviausias (kazkaip linkstu ties ryziu, nes galvoju, kad jis kartu ir padrekintu oda - o gal netiesingai mastau? g.gif ) - maniske sausa ir jautri:
-raudonuju avieciu seklu
-ryziu (tiksliau rice bran)
-granatu seklu
-juoduju serbentu seklu
-makadamijos riesutu
-tamanu (sitas jau aisku, kad atpuola)

Dar noreciau pasidaryt koki kremuka-misinuka (elementaru is turimu priemoniu) sausiems padams, bet vel nezinau ka maisyt is alieju ir ar tiks abrikosu arba mango sviestai?

O vyrui nuo spuogiuku kunui pamaisiau tamanu alieju su egles spygliu ateriniu aliejum - kazin nenusvaigau labai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 27 lapkričio 2010 - 17:37
tiesa, žiūrėjau, bet neužmačiau pas jus

Labai gera parduotuvė yra amerikoje:

www.iherb.com

labai didelis pasirinimas ir kainos gerokai mazesnes.
Siuntimas tik 4 doleriai i lietuva, jei i krepsiuka isidesite prekiu iki 1,5 kg. (regis tiek reikia nevirsyti).
As kai perku tai su siuntimu paskaiciuoju mazdaug kad butu 70 litu, tada muito mokescio jokiu nebus garantuotai smile.gif

turiu nuolaidu koduka gavusi VIT939, galioja pirmam uzsakymui - minus 5 doleriai, o tai yra faktiskai nemokamas atsiuntimas smile.gif galite pasinaudoti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 27, 17:36)
Traukiu is sandeliuko Suki 'exfoliate foaming cleanser'  - gal kuri bandzius ir atsiliepimu turit?  4u.gif

Noriu isbandyt aliejini prausimasi, tik nezinau kuris is siu alieju butu tinkamiausias ir lengviausias

įdomu tavo romanus skaityti biggrin.gif

Suki prausiklis labai fainas: švelniai putoja, švelniai prausia, skaniai kvepia. Man gal pirmą kartą juo nusiprausus kiek tempimas jautėsi, bet kitais kartais viskas buvo ok smile.gif Nesimarkstyk, nes akis gali graužti wink.gif

jei nesiprausčiau su aliejais, Suki prausiklį labai norėčiau pakartoti smile.gif

vyras tegu tavo mišinuku tepasi tik tas vietas, kurias reikia. Visam veidui tamanai gryni gali būti per stipru 4u.gif

dėl kremukų, tai tik nuo tavo fantazijos priklauso, ką į juos dėsi, kokiomis proporcijomis. Iš išvardintų aliejų man lengviausi atrodo ryžių ir makadamijų 4u.gif Bet jei matysi, kad odai jų neužtenka, primaišyk aviečių, granatų, serbentų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 27 lapkričio 2010 - 17:52
QUOTE(Rudaakė @ 2010 11 27, 14:33)

noriu paklaust ar kas naudojate kieta šampūną?  Senai vis pažiūriu, bet nedrįstu pirkt ..... kažkaip man labai siejasi su riebumu..... g.gif  o plaukai mano gan linkę riebaluotis....

priklausys nuo sudeties
Atsakyti