Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Satura @ 2010 11 27, 00:06)
violence, andy sako, kad gali būti Akropolio Biotekoje  4u.gif

labai ačiū. Nežinojau net, kad tokią turim...
off topic... turiu tau prisipažinti biggrin.gif nukišo čia tą temą ne ten kur būdavo ir aš vis neatsimenu kur ji, tai visad per narius susirandu tave, lendu į tavo žinutes ir susirandu temą doh.gif blush2.gif prisiekiu nieko neskaitau ten pas tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 27, 00:18)
kad prisijuokiau  lotuliukas.gif Tai skaityk, man negaila, mažu dar už ko užsikabinsi  lotuliukas.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

biggrin.gif
mes kalbam apie šitą palukų gelį?

user posted image
Atsakyti
šitas pats drinks_cheers.gif Jau kai išsibaigia, tai tragedija pasidaro, žinok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 27, 00:23)
šitas pats  drinks_cheers.gif Jau kai išsibaigia, tai tragedija pasidaro, žinok biggrin.gif

maniškis kokosiukais pasiformuoja ir jam gerai... pabandžiau aš, tai tas pats kas nieko cool.gif iemsiu ir aš tuomet tą gelį smile.gif
Atsakyti
dabar nebesilanko čia ta panelė, kuri nusipirko kūdikišką šampūną, o jis jai plaukų visai neplovė. Sakė, atidavė MB, tai plaukams kaip taviškio - idealiai tiko biggrin.gif Išvada? Vyrai kaip vaikai biggrin.gif
Atsakyti
kokia drekinamaja kauke patartumete? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
niekam cia nebaisu, pirko ir pirks. o tokios bangos praeis taip greit, kaip ir uzeje, is 100 "atsivertusiu" liks maximum 20%, nes netiks/nepatiks/efekto nebus ir t.t.
net neziurejau tos laidos ir nesiruosiu ziureti, vaiku gasdinimo spektaklis, vien jau reklamu uzteko doh.gif kas domisi ar siaip masto ka tepa ant saves, bent jau nutuokti turi, kas per sudetys tu sintetiniu dalykeliu, o jei apskritai yra svarbu ir idomu, ka tepiesi-domiesi arba jungi mastyma, o ne pasake... ir uzejo masine psichoze, visos per diena naturalistem patapo. vienzo. linkiu tik, kad kiek nauju veidu cia uzejo, tiek ir pasiliktu, dometusi, skaitytu ir nebegriztu prie s. bet, kaip ir parasiau 1-oj pastraipoj, taip nebus.
Papildyta:
ir isvis idomus toks poziuris-jei naturalistas, tai jau ligonis su baltu bilietu? biggrin.gif nu tebunie

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 27, 00:57)
kokia drekinamaja kauke patartumete? 4u.gif  4u.gif
Plaukams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 27 lapkričio 2010 - 04:34
QUOTE(migdoline @ 2010 11 26, 22:24)
Gal kas nors naudojote "Bielenda" priemones?idomus butu atsiliepimai 4u.gif

kad jos neekologiskos! g.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 11 27, 04:09)
Aš sakau, čia gal užsakyta reklama natūr. kosmetikos gamintojams? biggrin.gif Visgi irgi biznis...  ax.gif

neisivaizduoju kas cia is lietuvos naturalistu galetu tureti tiek pinigu, kad uzsakinetu tokias reklamas smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(sigeika @ 2010 11 26, 23:45)
Kazkaip manau, jei nepatiko Weledos tai Aloedent nepatiks:) Sprendziu is savo patirties:) Is turetu labiausiai lukescius pateisino Logonos daily care pasta. Man kazkaip norisi, kad dantys butu slidus, neapsinese.

Pasikartosiu, kad Lavera Metine dantu pasta yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sampanines akys @ 2010 11 27, 11:28)
kad jos neekologiskos!  g.gif

bandziau internete pasiknaisiot, raso kad produktai sertifikuoti Ecocert blink.gif
http://www.ecolive24...ir-misriai-odai
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 26, 22:27)
Na, taupumas irgi savotiskas kriterijus. tai lavera gan taupaii naudojasi kaip supratau, lyginant su sante?

Taupiau smile.gif Gal todėl kad laveros mažiau reikia g.gif

QUOTE(sigeika @ 2010 11 26, 23:45)
Kazkaip manau, jei nepatiko Weledos tai Aloedent nepatiks:) Sprendziu is savo patirties:)

Aš manau priešingai. MB kiek pirkau pastų niekas jam netiko, o Aloedent man tokia iš skonio ir savo stiprumo primena sintetines, tai šitas naudoja.
Atsakyti
Sveikos. Ziurinejau Baroca puslapi ir uzstrigo, kad Madara kosmetikai nuolaida. kinavo 89Lt, o dbr vos 20Lt. Cia realu,o gal galiojimas jau baigias ant dienu, kad tokios nuolaidos g.gif ? Beje, gal kas saketes ka nors is sios parduotuves? Noreciau gintaro pudra uzsisakyti rolleyes.gif
Atsakyti
Etama, veidui drekinamosios kaukes noriu ax.gif ax.gif
Atsakyti