Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Etama @ 2010 11 26, 19:27)

O ar papurino? gal net ir reiktu man, kad kiek saknis pasausintu, nes kai dar nedazyti plaukai, tai isvis atrodo nebeissiplauna tos saknys, vis riebios atrodo ir sukrite doh.gif o balzamu nuo vidurio plauku taisyciau padeti g.gif

As turiu Sante purinanti sampuna, man labai gerai papurina, plaunu kas 2-3 dienas, bet kondicionieriaus po jo butinai reikia
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 26, 21:18)
siandiena isbandziau weledos druskine dantu pasta... na man nelabai patiko, kad po jos nesijaucia jog dantys isvalyti g.gif  ir noretusi nors siokio tokio putojimo, nes dabar atrodo, kad vien su sepeteliu per dantis braukau.
gal pasiulytumet kokia dantu pasta?

weledos esu isbandzius visas, jos neputojancios. is vidutiniskai putojanciu ir normaliai valanciu rekomenduociau Lavera metine ir Logona daily care mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 26, 21:29)
Labai sunku žinoti nepabandžius...  unsure.gif Pala, tu ne Vilniuj, ar ne? Sakyčiau, atvažiuok pas mane išbandyti - turiu ir putų, ir lako wink.gif
O dėl riebinimo, tai man tikrai ne greičiau riebaluojasi nei be nieko. Gal net atvirkščiau, nors nesu tikra smile.gif
Tai va, kad neatvaziuosiu artimiausiu metu verysad.gif siaip tai pati pasisiulyciau i svecius biggrin.gif Tai vis delto gal bandyti imti, reikia pasiziureti ka as cia konkreciai noriu uzsisakyti, kiek pinigais gausis. gal imsiu tik laka dabar, susipazinimui. g.gif
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 26, 21:55)
Tai ir aš nutilau ir nieko nebesakiau- galvoju tepkis kuo tik nori,

drinks_cheers.gif o neduok die, jei neitinka kazkas, ka pasiulai, dar ir kalta gali likt. biggrin.gif
QUOTE(Audrulle @ 2010 11 26, 22:06)
As turiu Sante purinanti sampuna, man labai gerai papurina, plaunu kas 2-3 dienas, bet kondicionieriaus po jo butinai reikia
sampunu turiu, nesirenku butent purinancio ar pn. tik grynai ziuriu tarp siu dvieju Laveros, galvoju pirkti ar ne, nes konsistencija ir skalsumas siaip patinka sios firmos smile.gif tai vien del to norisi pabandyti dar kuri is siu. nepatiks-nebeziureciau i ta puse
O apie kuri cia santes purinanti kalbi konkreciau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 26 lapkričio 2010 - 22:45
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 26, 21:18)
siandiena isbandziau weledos druskine dantu pasta... na man nelabai patiko, kad po jos nesijaucia jog dantys isvalyti g.gif  ir noretusi nors siokio tokio putojimo, nes dabar atrodo, kad vien su sepeteliu per dantis braukau.
gal pasiulytumet kokia dantu pasta?

Kazkaip manau, jei nepatiko Weledos tai Aloedent nepatiks:) Sprendziu is savo patirties:) Is turetu labiausiai lukescius pateisino Logonos daily care pasta. Man kazkaip norisi, kad dantys butu slidus, neapsinese.

Atsakyti
QUOTE(sigeika @ 2010 11 26, 22:45)
Kazkaip manau, jei nepatiko Weledos tai Aloedent nepatiks:) Sprendziu is savo patirties:) Is turetu labiausiai lukescius pateisino Logonos daily care pasta. Man kazkaip norisi, kad dantys butu slidus, neapsinese.

Man aloedent whitening isvalo geriau nei kruva naudotu sintetiniu pastu. daugiau uzdedi-labiau putoja, bet siaip ar taip, po jos man dantys lieka labai svarus, gaivumas irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 26, 20:43)

O apie kuri cia santes purinanti kalbi konkreciau?

Apie si http://www.mondebio....200ml/2154.html
Nemoku nuotraukos ikelti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2010 11 26, 23:12)
Apie si http://www.mondebio....200ml/2154.html
Nemoku nuotraukos ikelti  blush2.gif

Aisku, as turiu Brilliant jojoba, tai nelabai susizavejau. plauna normaliai, viskas su juo ok siaip, bet yra kazkas tokio, kas mane erzina, nemoku issireiksti, bet kazkokia jaucias nelabai kokybiska smulkmena. galvoju, kad visuose santes sampunuose tas pats bus smile.gif lavera tai patiko, konsistencija tokia faina, skalsumas. pats principas buteliuko. uztat noreciau dar pameginti kazkuri is 2 minetu. va apie obuolini isvis nei vieno atsiliepimo nemaciau g.gif
Atsakyti
Beje, šiandien Hauchkos tušas buvo išbandytas visu pajėgumu smile.gif Teko ilgai būti lauke, o šiandien ir snigo, ir lijo. Žodžiu, buvo šlapia, o aš be skėčio ir be kapišono. Ėjau mintyse įsivaizduodama kaip baisiai turėčiau atrodyti, nes maniau, kad visas tušas bus išsimozojęs kur jam patinka. Bet, o stebukle, ne! Iš taško A į tašką B atkeliavau su tokiom pačiom blakstienom kokios jos buvo ryte išeinant iš namų smile.gif Tušas išbandymą atlaikė (reikia paminėti, kad visgi saugojau akis- ėjau nulenkusi galvą blush2.gif ), bet jau vakare manęs laukė staigmena. Kai pasižiūrėjau į veidrodį, tai tušo kiekis ant blakstienų buvo be galo plonas, toks vos vos matomas, ant apatinių tušo beveik nė ženklo nelikę, tačiau visos dienos bėgyje nei karto nebuvo ištepti nei mano vokai, nei paakiai, tad kur dingo tas tušas? Nu mistika, ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 26, 21:19)
Aisku, as turiu Brilliant jojoba, tai nelabai susizavejau. plauna normaliai, viskas su juo ok siaip, bet yra kazkas tokio, kas mane erzina, nemoku issireiksti, bet kazkokia jaucias nelabai kokybiska smulkmena. galvoju, kad visuose santes sampunuose tas pats bus smile.gif lavera tai patiko, konsistencija tokia faina, skalsumas. pats principas buteliuko. uztat noreciau dar pameginti kazkuri is 2 minetu. va apie obuolini isvis nei vieno atsiliepimo nemaciau g.gif

Na as dar naujoke sioj sriti ir kolkas tai vienintelis sampunas kuri isbandziu, tai neturiu su kuo palyginti, siaip man jis patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2010 11 26, 18:56)
Nusirėžiau plaukus ir verkiant dabar reikia kokios želė, kad pasišiaušt galėčiau. Gal kas turit kokią patirtį ar patarimą?

kad jau nusirėžei, tai siūlau imti Logonos vyrišką želę mirksiukas.gif Iš natūralių man ji aukso viduriukas, nei per lengva, nei per sunki, nelipina plaukų, normaliai laiko. Naudoja MB ir dar aš nugriebiu, kai labai reikia 4u.gif

QUOTE(lapuaite @ 2010 11 26, 20:32)
o mano viena pazistama  isvis yra atsakiusi, kad naudoja tik maxfactor arba loreal mineralines pudras, todel visi parabenai ir kiti sintetiniai blogiukai jai nera baisus biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na tikrai, kad nebaisūs doh.gif lotuliukas.gif

o kas čia per Bielenda? Ji natūrali? Kur pilnos sudėtys, sertifikatai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 26, 23:41)
kad jau nusirėžei, tai siūlau imti Logonos vyrišką želę  mirksiukas.gif Iš natūralių man ji aukso viduriukas, nei per lengva, nei per sunki, nelipina plaukų, normaliai laiko. Naudoja MB ir dar aš nugriebiu, kai labai reikia  4u.gif
na tikrai, kad nebaisūs  doh.gif  lotuliukas.gif

ačiū 4u.gif Kas Kaune Logona prekiauja? unsure.gif graži noriu būt jau skemadienį biggrin.gif

plaukų formavimo želė gal apie šitą kas kokį žodį gali tarti? žiūriu kaina nesikandžioja, gal extra atveju pabandyt g.gif
Atsakyti
violence, andy sako, kad gali būti Akropolio Biotekoje 4u.gif
Atsakyti