Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(eglute82 @ 2010 11 26, 17:21)
dar norejau paklaust, ar negenda greiciau kremukas.

O kaip tu sujungsi be vasko unsure.gif

Na, kad nesugedo kol kas joks gaminukas, aš vis dėdavau vaisių miltelius į savo gaminius, bet niekad nežinau kiek reikia dėt.. nes nerandu jokių koncentracijų, kiek reik dėti, kad būtų efektyvu..

a, o dėl sviestmedžio ir vandens jungimo pati netikėjau perskaičiusi štai čia. Iš karto čiupau sviestmedį, kokosų sviestą ir hidrolatą smile.gif Na ir trinant tikrai gavosi nuostabus kremukas. Iš nuostabos aikčiojau ir su savimi kalbėjausi kaip šaunu lotuliukas.gif Dabar darysiuosi didesnį kiekį kūno kremo, tik tiksliai nežinau kiek to vandens galima pilti, kad neasiskirtų..
Atsakyti
siandiena isbandziau weledos druskine dantu pasta... na man nelabai patiko, kad po jos nesijaucia jog dantys isvalyti g.gif ir noretusi nors siokio tokio putojimo, nes dabar atrodo, kad vien su sepeteliu per dantis braukau.
gal pasiulytumet kokia dantu pasta?
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 26, 21:18)
siandiena isbandziau weledos druskine dantu pasta... na man nelabai patiko, kad po jos nesijaucia jog dantys isvalyti g.gif  ir noretusi nors siokio tokio putojimo, nes dabar atrodo, kad vien su sepeteliu per dantis braukau.

Aloedent (Droge, vaistinėse) putoja labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2010 11 26, 15:27)
uoj butinai uzklauskit ir parasykit 4u.gif  aciu is karto 4u.gif

Putoja smile.gif kadangi vaikui dantis valau aš, tai matau pati, kad putoja, bet nestipriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 26, 20:32)
Aloedent (Droge, vaistinėse) putoja labai gerai.

o ji naturali? na nera blogiuku visokiu? ir kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2010 11 26, 17:38)
Naudojom Weledos vaikiska pasta, tai labai nepatiko, kad nei trupucio neputoja, ir tikrai prastai vale dantis, net kazkokios kaip apnasos nuo tos pastos ant dantu palikdavo schmoll.gif  Todel ieskau nors kiek putojancios pastos, kad nebebutu tokiu bajeriu g.gif

Naudojom "Weledos" ir tikrai negalėčiau pasakyti, kad prastai valė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 26, 21:34)
o ji naturali? na nera blogiuku visokiu? ir kokia kaina? smile.gif

Gera sudėtis jos. Kaina apie 20lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2010 11 26, 10:00)
Putas turiu Lavera, lakas - Druide, kadangi patirties nelabai turėjau ir su sintetinėmis priemonėmis, tai taip ir neišmokau naudotis natūraliomis. Šiaip putos, tokios keistos- minkštos, panaudojau gal kartą ar du, bet prieš tai "baisiai" reikėjo  hihihi.gif Laką naudoju tik "prisegti" atauginėjantiems kirpčiams, tai nieko daug negaliu pasakyti, tiek kad purškiasi tikrai kitaip nei sintetiniai, tai net nežinau, kaip sektųsi fiksuoti šukuoseną nesulipinant  g.gif

Druide lakas bjauriai purškiasi - gerai, kad miniuką tik su nuolaida turėjau ax.gif Sante bei Logonos tai normaliai. Ta prasme jie irgi skysti, bet purškia smulkiais labai lašiukais, tai nelipina smile.gif Bet, aišku, stiprios fiksacijos tikėtis irgi nereiktų... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 11 26, 12:17)
Turiu Sante plaukų laką - man jis smirda alkoholiu biggrin.gif jeigu padaugini net plaukas sukietėja. Fiksacija gan stipri. Nors su sintetiniais negaliu palyginti, nesu turėjusi biggrin.gif

Kad nesi sintetinių turėjusi, tai ir atrodo čia stipri fiksacija... wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors naudojote "Bielenda" priemones?idomus butu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 26, 07:48)
Esu bandžiusi ir Sante, ir Logona, ir Lavera...
Kondicionierius tai mano toks:
Be to, man Sante Brilliant labiau patiko smile.gif
drinks_cheers.gif iskart sakau aciu visoms pasisakiusioms del lako ir putu, padejot susigaudyti 4u.gif
Man del purumo pagrinde ir reiktu, kai sintetiniu nei lako, nei putu nenaudojus, gal nenusivilciau? matai, nezinau ar verta pirkti, jei nenaudosiu ir tik vieta lentynoj uzsims, gal ir neapsimoka net g.gif kad tik nesuriebintu plauku, nes saknys mano dar ir kaip riebios doh.gif

Mano kauke tokio tipo isvaizdos, uztat ir perklausiau, kaip cia su balzamu yra g.gif matyt naujesne pakuote to, kuri idejau.
Del BC esu uzfiksavusi dauv atsiliepimu, kad nemaza dalis lygino juos. noretusi isbandyti ir lavera man, gal irgi patiks. sante man isvis alselio tereikia, sakau gal sis lengvesnis, nereiktu taip atsargiai ziureti, kad nepadauginciau ax.gif
QUOTE(FruitSalad @ 2010 11 26, 08:06)
Citrinų šampūną turėjau, atsimenu, kad sausino šiek tiek plauką...
O ar papurino? gal net ir reiktu man, kad kiek saknis pasausintu, nes kai dar nedazyti plaukai, tai isvis atrodo nebeissiplauna tos saknys, vis riebios atrodo ir sukrite doh.gif o balzamu nuo vidurio plauku taisyciau padeti g.gif
QUOTE(8 p.m. @ 2010 11 26, 09:00)
Putas turiu Lavera, lakas - Druide,
...net nežinau, kaip sektųsi fiksuoti šukuoseną nesulipinant  g.gif
O siaip sulipina abu? g.gif

Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 11 26, 09:17)
Putų iš natūralių nesu turėjus,
bet iš lakų esu bandžius logonos, sante ir laveros, tai laveros jau kelintą buteliuką naudoju
drinks_cheers.gif likimo drauge biggrin.gif
Na, taupumas irgi savotiskas kriterijus. tai lavera gan taupaii naudojasi kaip supratau, lyginant su sante?
QUOTE(ingaul @ 2010 11 26, 10:07)
Merginos,o gal kas turit misria oda su ishipletusiais kapiliarais?Renkuos pas Monika hidrolatus,aliejus valymui ir tepimui alieju vietoj kremo.Hidrolata roziu ishsirinkau,o va del alieju tai nezinau
Turim, turim. o ko tu nori, kad ir odos nekimstu, ir kapiliarus stiprintu? apskritai tai kapiliarams tamanu al., medetku fitolis gerai. ga.i misini darytis is alieju misriai odai (pvz. lazdynu reisutu) ir kazkokio procento tamanu ar medetku fitolio. tai bus ir tam, ir tam gerai
QUOTE(Dovish @ 2010 11 26, 11:17)
...Nors su sintetiniais negaliu palyginti, nesu turėjusi biggrin.gif
Dar turiu ir Lavera putas - labai malonaus kvapo, minkštutės. Man garbanų neišlaiko, bet čia, manau, dėl to, kad mano plaukai iš prigimties linkę būti tiesūs biggrin.gif
Mamai nupirkau putas, būtent dėl standumo (tik nepamenu pavadinimo), galėsiu paklausi kaip jai jos, ar patinka 4u.gif
Taip, šitas drinks_cheers.gif, tik pakuotė kita smile.gif Geras variantas, na bet ir ilgai jis man naudojosi, nors ir 150 ml doh.gif, vadinasi taupus thumbup.gif
Ok, paklausk del putu 4u.gif
Nu mes uzkieteje naturalistes, ziuriu lotuliukas.gif
As tikiuosi, sante BC ~25ml. naudojau 3 ar 4men. biggrin.gif tiek norisi ivairoves, kad nereiktu labai jau ziureti, kad nepadauginciau, kaip su sante. o siaip su BC kokiems metams jau tikrai apsizenijau, nezinau kada pabaigsiu pakuote biggrin.gif
O tas laveros matyt atnaujintas leidimas kazkoks, as irgi zurejau visais kampais, pagal pavad. lyg ir tas, bet kad isvaiza kazkokia nematyta pasirode biggrin.gif
QUOTE(Atėnė @ 2010 11 26, 14:34)
Aš kadangi esu garbanė, tai man labai aktualu savo garbanas tvarkingai sudėt biggrin.gif . Esu išbandžiusi Sante, Logona, Lavera, Wellments putas ir purškiamus standiklius (a le lakus). Man garbanas gražiausiai laiko Lavera priemonės, nors ir kitoms didelių priekaištų neturiu. Gal Wellments putų ir purškiklio silpniausia fiksacija buvo.
tai is esmes kalbi apie tuos pacius plauku "lakus", ar ten vel kitokia preke, kitu pavadinimu-standiklis? 4u.gif
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 26, 20:18)

aloedent, naudoju balinanciaja (whitening). isvalo labai gerai, reikia l. nedaug, nes astroka, bet ir gerai-ismoko taupumo, naudoti tik tiek, kiek realiai reikia, o ne pridaryti putu ir isspjaudyti biggrin.gif
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 26, 20:26)
...Žodžiu, išėjo taip, kad brangi vardinė kosmetika yra geriau už bet kokią ekologišką biggrin.gif
Ple, man jau negera nuo tokio poziurio. o susiduriu taip pat kasdien, ant kiekvieno kampo. pavargau beaiskint, todel net nebesiklausau ir nesileidziu i diskusijas, tegu nors ir anglis is zidinio tepasi, ne mano oda-ne mano bedos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 26, 22:27)
Man del purumo pagrinde ir reiktu, kai sintetiniu nei lako, nei putu nenaudojus, gal nenusivilciau? matai, nezinau ar verta pirkti, jei nenaudosiu ir tik vieta lentynoj uzsims, gal ir neapsimoka net g.gif kad tik nesuriebintu plauku, nes saknys mano dar ir kaip riebios doh.gif

Labai sunku žinoti nepabandžius... unsure.gif Pala, tu ne Vilniuj, ar ne? Sakyčiau, atvažiuok pas mane išbandyti - turiu ir putų, ir lako wink.gif
O dėl riebinimo, tai man tikrai ne greičiau riebaluojasi nei be nieko. Gal net atvirkščiau, nors nesu tikra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2010 11 26, 16:27)
uoj butinai uzklauskit ir parasykit 4u.gif  aciu is karto 4u.gif

Dukra atsakė, jog neputoja. unsure.gif
Atsakyti