Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Etama @ 2010 11 26, 03:42)
Gal turite favoritus-plauku laka ir putas?
Nusiziurejau abu Sante, (na arba laka gal dar Logonos), tai idomus butu atsiliepimai, pasiulymai.

Turiu Sante plaukų laką - man jis smirda alkoholiu biggrin.gif jeigu padaugini net plaukas sukietėja. Fiksacija gan stipri. Nors su sintetiniais negaliu palyginti, nesu turėjusi biggrin.gif
Dar turiu ir Lavera putas - labai malonaus kvapo, minkštutės. Man garbanų neišlaiko, bet čia, manau, dėl to, kad mano plaukai iš prigimties linkę būti tiesūs biggrin.gif
Mamai nupirkau putas, būtent dėl standumo (tik nepamenu pavadinimo), galėsiu paklausi kaip jai jos, ar patinka 4u.gif

QUOTE(Etama @ 2010 11 26, 04:15)
Pasipildysiu, ketinu apsipirkti ax.gif
Ar sis-giriamas lavera basis kondicionierius?

Taip, šitas drinks_cheers.gif, tik pakuotė kita smile.gif Geras variantas, na bet ir ilgai jis man naudojosi, nors ir 150 ml doh.gif, vadinasi taupus thumbup.gif
Atsakyti
ar Vilniuje yra kur pirkti tikrojo afrikietisko juodo muilo? sudetis - tik taukmedzio ir kokosu aliejai 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esat bande Laveros vaikiska braskine dantu pasta tokia? kazin ar ji nors truputi putoja? g.gif
Atsakyti
gera laida vakar buvo,tik nesupratau ka ten sake neva auktos kokybes EKO muilas yra blogis blink.gif ?
Atsakyti
pamparam:), jeigu muile yra tetrasodium EDTA, tai ir muilo ekologiškumas tik kabutėse wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2010 11 26, 14:52)
Gal kas esat bande Laveros vaikiska braskine dantu pasta tokia? kazin ar ji nors truputi putoja? g.gif

Dukra naudoja ir labai džiaugiasi, bet apie putojimą nieko negaliu pasakyti - reiks užklaust biggrin.gif
Papildyta:
Vakar jau išsitraukiau iš šaldiklio savo užšaldytus gėrius - agurkų sultis. cool.gif Susimaišiau kaukę su rasulo moliu, dar šlakelį erškėtuogių aliejaus ir kelis lašelius levandų ea. Gėrių gėris thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 26, 15:06)
pamparam:), jeigu muile yra tetrasodium EDTA, tai ir muilo ekologiškumas tik kabutėse wink.gif

na taip,tai kodel tada paminejo "ekologiskas".zodz,klaidina zmones..
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2010 11 26, 15:24)
na taip,tai kodel tada paminejo "ekologiskas".zodz,klaidina zmones..

todėl, kad muile apie kurį kalbėjo buvo tetrasodium edta, nors ant pakelio buvo užrašyta - natūralu ar ekologiška smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 26 lapkričio 2010 - 14:30
QUOTE(agnuta @ 2010 11 25, 14:57)
Atėne, ką tu pati naudoji veidui prausti? ax.gif

Vakare akis nusivalau ECO pieneliu 3in1, kartais juo prausiu ir visą veidą, nes naudoju mineralinę kosmetiką. Bet labai mėgstu vakare praustis rasulo molio pasta, o ryte Hauschkos CC.
QUOTE(micefee @ 2010 11 25, 16:59)
Tai aš paaiškinau, kad gal verčiau reikėtų pirma praustis moliu, o paskui aliejais, nes kokia esmė praustis aliejumi ir dar paskui moliu? Aš asmeniškai aliejaus nenuvalau ant galo, kad jis įsigertų į odą ir ją pamaitintų bei praturtintų. Iš esmės tai tas pats valymas gaunasi, tik vienos valo veidą vien tik aliejumi ir jį nuvalo ant galo, aš nuprausiu prausikliu, valau aliejumi ir jo nenuvalau ant galo.

Taip, kaip kurios aliejumi nusivalo makiažą, tada visą veidą nusiprausia prausikliu. Aliejų naudoja tiesiog kaip makiažo valiklį, o ne vietoj kremo.
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 25, 19:09)
o sakykit, su rasulo moliu kaip prausti veida?kokio aliejaus deti i ji ir tada ant veido?

Iš molio, vandens arba hidrolato ir aliejaus susisuki tokią tirštoką pastą. Aš dar dedu vit.E, ylang-ylang aliejaus ir aviečių arba erškėtuogių miltelius. O prausiu kaip su Hauschkos CC - sudrėkinu veidą, pakabinu molio košelės, ją delne išmaišau ir tepu veidą. Masažuoju nuo veido vidurio link išorės tais specifiniais sukamaisiais spaudžiamaisiais judesiais smile.gif .
QUOTE(Etama @ 2010 11 26, 03:42)
Gal turite favoritus-plauku laka ir putas?
Nusiziurejau abu Sante, (na arba laka gal dar Logonos), tai idomus butu atsiliepimai, pasiulymai.
Ir pamokymai-ar nenaudojant feno butu naudos is putu ar net neverta pirkti? biggrin.gif noretusi kazka su saknimis padaryti, visai jau prisiploje  paskutiniu metu. tik kai nelabai patirties turiu net ir su sintetinem plauku fomavimo priemonem, noreciau pasitarti.
A, beje, ar sudetyse nera jokiu blogiuku, ar tiesiog kas galetu sausinti plauka ar kitaip kenkti?

Aš kadangi esu garbanė, tai man labai aktualu savo garbanas tvarkingai sudėt biggrin.gif . Esu išbandžiusi Sante, Logona, Lavera, Wellments putas ir purškiamus standiklius (a le lakus). Man garbanas gražiausiai laiko Lavera priemonės, nors ir kitoms didelių priekaištų neturiu. Gal Wellments putų ir purškiklio silpniausia fiksacija buvo.
Atsakyti
O koki atradot krema paakiams jau virs 30m?
Atsakyti

QUOTE(agnuta @ 2010 11 26, 10:17)
blush2.gif  4u.gif
Putų iš natūralių nesu turėjus, bet iš lakų esu bandžius logonos, sante ir laveros, tai laveros jau kelintą buteliuką naudoju (žiūrėti čia). Man kažkaip labiausiai patiko, pasirodė stipriausios fiksacijos, jei taip iš viso galima pasakyt smile.gif Sante kažkaip išvis labai greit išnaudojau. Aš dažniausiai ryte šiek tiek papurškiu, kad plaukai ilgiau išliktų papurę nuo šaknų ax.gif

gaila, kad pries savaite neparasei sito posto:as nusipirkau druide laka, bet kaip lakas jis man nu niekaip nesuejo, tai perskaiciau, kad ten vien zoleles. Labai tiko purumui. Papurskiu slapius plaukus prie saknu ir palenkusi galva zemyn, isdziovnu fenu-plaukai pakile nuo saknu ir ju tiek daug atrodo:)

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 26, 10:40)
kaip tikra reklamos auka, isigyjau ylang ylang ea (complete)... bigsmile.gif  kvapas neelaabaaaiii... g.gif  bet kadangi jis lb tinka plaukams, tai is dalies nenusivyliau pirkiniu  biggrin.gif

o anksciau nebuvai uosciusi ylangu?? o plaukams tai tik del kvapo juk. is kur pirkai?
QUOTE(čikibari @ 2010 11 26, 15:01)
kur galima įsigyti šito gėrio  bigsmile.gif

niekur:)
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2010 11 26, 15:49)
O koki atradot krema paakiams jau virs 30m?

kas tinka vienai, tas visai gali netikti tau. Meginame, bandome
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 26, 16:08)
gaila, kad pries savaite neparasei sito posto:as nusipirkau druide laka, bet kaip lakas jis man nu niekaip nesuejo, tai perskaiciau, kad ten vien zoleles. Labai tiko purumui. Papurskiu slapius plaukus prie saknu ir palenkusi galva zemyn, isdziovnu fenu-plaukai pakile nuo saknu ir ju tiek daug atrodo:)

Bet žinok, kažkada Laveros Rkatytei nepatiko, aš iš jos perpirkau. Kad paskui negaučiau velnių unsure.gif Reiktų man duoti tau kažkaip pasibandyt mastau.gif
O Druide neriebina plaukų? ax.gif
Atsakyti