QUOTE(agnuta @ 2010 11 25, 14:57)
Atėne, ką tu pati naudoji veidui prausti?
Vakare akis nusivalau ECO pieneliu 3in1, kartais juo prausiu ir visą veidą, nes naudoju mineralinę kosmetiką. Bet labai mėgstu vakare praustis rasulo molio pasta, o ryte Hauschkos CC.
QUOTE(micefee @ 2010 11 25, 16:59)
Tai aš paaiškinau, kad gal verčiau reikėtų pirma praustis moliu, o paskui aliejais, nes kokia esmė praustis aliejumi ir dar paskui moliu? Aš asmeniškai aliejaus nenuvalau ant galo, kad jis įsigertų į odą ir ją pamaitintų bei praturtintų. Iš esmės tai tas pats valymas gaunasi, tik vienos valo veidą vien tik aliejumi ir jį nuvalo ant galo, aš nuprausiu prausikliu, valau aliejumi ir jo nenuvalau ant galo.
Taip, kaip kurios aliejumi nusivalo makiažą, tada visą veidą nusiprausia prausikliu. Aliejų naudoja tiesiog kaip makiažo valiklį, o ne vietoj kremo.
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 25, 19:09)
o sakykit, su rasulo moliu kaip prausti veida?kokio aliejaus deti i ji ir tada ant veido?
Iš molio, vandens arba hidrolato ir aliejaus susisuki tokią tirštoką pastą. Aš dar dedu vit.E, ylang-ylang aliejaus ir aviečių arba erškėtuogių miltelius. O prausiu kaip su Hauschkos CC - sudrėkinu veidą, pakabinu molio košelės, ją delne išmaišau ir tepu veidą. Masažuoju nuo veido vidurio link išorės tais specifiniais sukamaisiais spaudžiamaisiais judesiais
.
QUOTE(Etama @ 2010 11 26, 03:42)
Gal turite favoritus-
plauku laka ir
putas?
Nusiziurejau abu Sante, (na arba laka gal dar Logonos), tai idomus butu atsiliepimai, pasiulymai.
Ir pamokymai-ar nenaudojant feno butu naudos is putu ar net neverta pirkti?
noretusi kazka su saknimis padaryti, visai jau prisiploje paskutiniu metu. tik kai nelabai patirties turiu net ir su sintetinem plauku fomavimo priemonem, noreciau pasitarti.
A, beje, ar sudetyse nera jokiu blogiuku, ar tiesiog kas galetu sausinti plauka ar kitaip kenkti?
Aš kadangi esu garbanė, tai man labai aktualu savo garbanas tvarkingai sudėt
. Esu išbandžiusi Sante, Logona, Lavera, Wellments putas ir purškiamus standiklius (a le lakus). Man garbanas gražiausiai laiko Lavera priemonės, nors ir kitoms didelių priekaištų neturiu. Gal Wellments putų ir purškiklio silpniausia fiksacija buvo.