Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(*Citra* @ 2010 11 25, 22:27)
dekoju  4u.gif Ar visi tinka sausai odai?  rolleyes.gif

Dar tinka migdolų, kanapių, erškėtrožių. Čia jau pačiai reiktų tinkamiausią atrasti. ax.gif

Žiūrėkit, o tai pagal kurią kainą ten vokiečiuose Hauschka skaičiuojasi? Rodo iš pradžių vieną kainą, bet kai įsidedi į krepšą ir prisiregistruoji, tada rodo mažiau, be pvm. Pavyzdžiui, aroma-zone tai pvm neskaičiuoja, kaina gaunasi mažesnė nei parašyta prie produkto. Aš kažkada klausiau, bet taip niekas ir neatsakė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 25 lapkričio 2010 - 21:52
QUOTE(Satura @ 2010 11 25, 22:33)
na kad rėkiau per temą, kad organizuoja mūsų prancūzaitė iš Mondebio  blink.gif

gal ir rekei, ale as tik dabar ilindau, po darbo sumasciau vistiena kinietiskai paruosti, tai tik dabar prisedau doh.gif tai psio? pavelavau? verysad.gif
QUOTE(agnuta @ 2010 11 25, 22:34)
Aš supratau, kad Honey klausė apie cinamono e.a. ax.gif

aaa, cinamono keliu rusiu yra, bet jie skiriasi net pavadinimais, yra ir cinamono lapu. Monika sake, kad kiti silpnesnio kvapo, o sitas - Kininiu cinamonu (kasiju) (cinnamomum cassia)-tikro, gryno cinamono kvapas, kaip cinamonine bandele kvepia:)
bet tu, agnuta, tikra saunuole:) visada pastebi, jei kas "nugrybauja" viska zinai, patari. Tikrai saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 11 25, 22:34)
Aš supratau, kad Honey klausė apie cinamono e.a. ax.gif

Taip taip, apie tą patį biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 11 25, 22:53)
aaa, cinamono keliu rusiu yra, bet jie skiriasi net pavadinimais, yra ir cinamono lapu. Monika sake, kad kiti silpnesnio kvapo, o sitas - Kininiu cinamonu (kasiju) (cinnamomum cassia)-tikro, gryno cinamono kvapas, kaip cinamonine bandele kvepia:)

Dėkui 4u.gif jau susitariau su Monica dėl visų gėrybių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 25, 21:47)
Dar tinka migdolų, kanapių, erškėtrožių. Čia jau pačiai reiktų tinkamiausią atrasti.  ax.gif

dekui,susirasiau smile.gif

o dar norejau paklaust, kiek mazdaug uztenka 100ml hidrolato,jei naudoti ji ryte ir vakare ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 25 lapkričio 2010 - 23:58
Gal turite favoritus-plauku laka ir putas?
Nusiziurejau abu Sante, (na arba laka gal dar Logonos), tai idomus butu atsiliepimai, pasiulymai.
Ir pamokymai-ar nenaudojant feno butu naudos is putu ar net neverta pirkti? biggrin.gif noretusi kazka su saknimis padaryti, visai jau prisiploje paskutiniu metu. tik kai nelabai patirties turiu net ir su sintetinem plauku fomavimo priemonem, noreciau pasitarti.
A, beje, ar sudetyse nera jokiu blogiuku, ar tiesiog kas galetu sausinti plauka ar kitaip kenkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 26 lapkričio 2010 - 04:18
Pasipildysiu, ketinu apsipirkti ax.gif
Ar sis-giriamas lavera basis kondicionierius?
user posted image

Ir ar bus kokiu atsiliepimu apie Lavera obuoliu ir citrinu sampunus?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 26, 04:42)
Nusiziurejau abu Sante, (na arba laka gal dar Logonos), tai idomus butu atsiliepimai, pasiulymai.
Ir pamokymai-ar nenaudojant feno butu naudos is putu ar net neverta pirkti? biggrin.gif noretusi kazka su saknimis padaryti, visai jau prisiploje  paskutiniu metu. tik kai nelabai patirties turiu net ir su sintetinem plauku fomavimo priemonem, noreciau pasitarti.
A, beje, ar sudetyse nera jokiu blogiuku, ar tiesiog kas galetu sausinti plauka ar kitaip kenkti?

Esu bandžiusi ir Sante, ir Logona, ir Lavera - nelabai skirtumo tarp jų pastebėjau. O ir sudėtys iš esmės labai panašios.
Šiaip tos putos tikrai taip nepurina kaip sintetinės, neverta tikėtis smile.gif Jeigu be feno, tai efekto dar mažiau. Bet kažkiek pastandina visgi, paformuoja. Aš feną tai naudoju šaltuoju metu laiku, džiovinu palei šaknis galvą žemyn nulenkus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 11 26, 05:15)
Pasipildysiu, ketinu apsipirkti ax.gif
Ar sis-giriamas lavera basis kondicionierius?

Kondicionierius tai mano toks: http://www.biologisc...ages/239962.jpg
Be to, man Sante Brilliant labiau patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 26 lapkričio 2010 - 07:48
QUOTE(Etama @ 2010 11 26, 05:15)
Ir ar bus kokiu atsiliepimu apie Lavera obuoliu ir citrinu sampunus?

Citrinų šampūną turėjau, atsimenu, kad sausino šiek tiek plauką...
Atsakyti
Ir pamokymai-ar nenaudojant feno butu naudos is putu ar net neverta pirkti? biggrin.gif noretusi kazka su saknimis padaryti, visai jau prisiploje  paskutiniu metu. tik kai nelabai patirties turiu net ir su sintetinem plauku fomavimo priemonem, noreciau pasitarti.

Putas turiu Lavera, lakas - Druide, kadangi patirties nelabai turėjau ir su sintetinėmis priemonėmis, tai taip ir neišmokau naudotis natūraliomis. Šiaip putos, tokios keistos- minkštos, panaudojau gal kartą ar du, bet prieš tai "baisiai" reikėjo hihihi.gif Laką naudoju tik "prisegti" atauginėjantiems kirpčiams, tai nieko daug negaliu pasakyti, tiek kad purškiasi tikrai kitaip nei sintetiniai, tai net nežinau, kaip sektųsi fiksuoti šukuoseną nesulipinant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 25, 22:53)
bet tu, agnuta, tikra saunuole:) visada pastebi, jei kas "nugrybauja" viska zinai, patari. Tikrai saunuole 4u.gif

blush2.gif 4u.gif

Putų iš natūralių nesu turėjus, bet iš lakų esu bandžius logonos, sante ir laveros, tai laveros jau kelintą buteliuką naudoju (žiūrėti čia). Man kažkaip labiausiai patiko, pasirodė stipriausios fiksacijos, jei taip iš viso galima pasakyt smile.gif Sante kažkaip išvis labai greit išnaudojau. Aš dažniausiai ryte šiek tiek papurškiu, kad plaukai ilgiau išliktų papurę nuo šaknų ax.gif
Atsakyti
Merginos,o gal kas turit misria oda su ishipletusiais kapiliarais?Renkuos pas Monika hidrolatus,aliejus valymui ir tepimui alieju vietoj kremo.Hidrolata roziu ishsirinkau,o va del alieju tai nezinau
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 25, 11:48)
smagus gaminiai 4u.gif tik norejau paklaust tau mango ir ananasu miltukai pilnai istirpo?

QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 25, 15:26)
saunuole  thumbup.gif

ir as prisidedu prie klausimo apie vaisiu miltukus smile.gif ar nepriduoda jie lipnumo? koki % dejai?

Miltelius tirpinau hidrolate ir pilnai istirpo smile.gif visada taip darau. Va o kiek dėjau tai tiksliai negaliu pasakyti, bet lyg sau dėjau apie 0,5 gramo ir nesijaučia jokio lipnumo.

Beje, vakar mama prašė daugiau pagaminti kremuko be vaško-anąkart dėjau sviestmedį, migdolų aliejų ir rožių vandenį. Dabar turiu "mandresnių" aliejukų, tad naujo padarysiu wink.gif tegu lepinas wub.gif
Atsakyti