Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

Sveikos merginos,
Jungiuosi prie jusu 4u.gif Noriu paklausti, nusprendziau nusipirkti Madara firmos kosmetikos. Matau, kad si kosmetika priskiriama prie ekologiskos, bet ar ten visi produktai 100proc. naturalus ? Mat skaitinedama suzinojau, kad Weleda sampunai suaugusiems nera 100proc visiskai ekologiski, nors tokiais juos laikiau. Kadangi esu naujoke sioje srityje tikiuosi nepyksit uz tokius klausimus.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 25, 22:51)
yra, KN'e, kitose eko parduotuvėse  4u.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 11 25, 23:00)
Pildau Saturą, yra Florascent Barocoje. Žiūrėk žemiau moteriškų, ten nurodyti vyriški. Tik brangoki.

Ačiū merginos smile.gif Kainos tai ne tas žodis įspūdingos. Sakau jam išvis nesikvėpink, pigiau gausis biggrin.gif Aš tai visai atpratau nuo kvepalų- po paskutinių savo cheminių kvepalų, kuriuos baigiau taip seniai, kad net nepamenu kada tai buvo, taip daugiau nieko ir nenusipirkau ir man gerai, kažkaip nejaučiu didelio poreikio kvėpintis, o vat kai kuriems griūk mirk reikia paskui save šleifą palikti, tai vat ir užvirėm diskusiją namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 25, 22:06)
Ačiū merginos smile.gif Kainos tai ne tas žodis įspūdingos. Sakau jam išvis nesikvėpink, pigiau gausis biggrin.gif Aš tai visai atpratau nuo kvepalų- po paskutinių savo cheminių kvepalų, kuriuos baigiau taip seniai, kad net nepamenu kada tai buvo, taip daugiau nieko ir nenusipirkau ir man gerai, kažkaip nejaučiu didelio poreikio kvėpintis, o vat kai kuriems griūk mirk reikia paskui save šleifą palikti, tai vat ir užvirėm diskusiją namie smile.gif

Aš sau Florascent siunčiausi iš violey, tai pigiau gaunasi smile.gif
O su tuo poreikiu kvėpintis, tai žinok, man perėjus prie teisingos kosmetikos irgi kaip tau buvo ta stadija, kad nebūtina kvėpintis smile.gif Paskui, kai pradedi pažinti tikrų kvapų pasaulį, atsirado noras ir pasikvėpinti. Man ryte labai malonus ritualas biggrin.gif O ir kvepi tuomet ne palikdama palei save kvepalų šleifą, o kaip kažkas rašė sau ir savo artimam žmogui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 25, 21:06)
Ačiū merginos smile.gif Kainos tai ne tas žodis įspūdingos.

KN jie pigesni, nuo 60 iki 120 berods litų smile.gif Turėjau mintį nusivesti MB, kad pauostytų, bet kad ir pati ten aqua fresh neradau biggrin.gif Na bet gal kas ir patiktų, negali žinoti wink.gif Yra testeriukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 25, 17:18)
tik reikia atsirinkti tinkamus lengvus aliejus ir viskas smile.gif

o galit parasyt,kurie aliejai butu lengvesni? Nes mano turimas argano sunkokas,nelabai tinka valymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 25 lapkričio 2010 - 21:27
QUOTE(*Citra* @ 2010 11 25, 21:21)
o galit parasyt,kurie aliejai butu lengvesni? Nes mano turimas argano nelabai sunkokas,nelabai tinka valymui.

mano favoritai: kamelijų, moringų ir nakvišų. Visai lengvutis yra sezamų aliejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 25, 21:26)
mano favoritai: kamelijų, moringų ir nakvišų. Visai lengvutis yra sezamų aliejus smile.gif

dekoju 4u.gif Ar visi tinka sausai odai? rolleyes.gif
Atsakyti
tinka, o kodėl ir ne? Tik jau ricinos į juos veido valymui nepilčiau, nes gali ir neblogai pasausinti, ir tempti veidą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 25, 21:28)
tinka, o kodėl ir ne? Tik jau ricinos į juos veido valymui nepilčiau, nes gali ir neblogai pasausinti, ir tempti veidą smile.gif

supratau, ta ir norejau suzinot smile.gif Nes mano oda labai sausa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 25 lapkričio 2010 - 21:30
QUOTE(Honey @ 2010 11 25, 17:30)
Nidulia, kurį pirkai? Nes AN, kiek mačiau, du yra. Kuo jie skiriasi įdomu g.gif Man irgi reik, kad namai cinamonu kvepėtų blush2.gif

apie ka klausi?? roziu hidrolata?? jei apie ji, tai ta, kuris brangesnis. Skiriasi tuo, kad brangesniojo stipresne koncentracija. Monika sake, kad eterinio aliejaus ten 4-8 kartus daugiau. Kvepia nerealiai:) O cinamono eterinis aliejukas tikrai gerulis, taip maloniai namie kvepia:)

QUOTE(Honey @ 2010 11 25, 17:44)
Gal žinot, kokiai odai ir apskritai kam naudojamas juodųjų serbentų hidrolatas?

kaip tai kam?? kam ir visi hidrolatai:) o jau kvapas wub.gif tarsi serbentu kruma uostytum, net paragavau ir to kaifo:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 lapkričio 2010 - 19:42
QUOTE(Satura @ 2010 11 25, 19:44)
junkit TV3  cool.gif

lapuaite, čia wink.gif

Mergaitės, kas nematė per TV3 laidos apie kenksmingą kosmetiką ar nori dar kartą pažiūrėti, ją bus galima pasižiūrėti čia. Laida "Paskutinė instancija". Dabar dar nėra, bet rytoj tikriausiai jau bus.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 25, 22:31)
apie ka klausi?? roziu hidrolata?? jei apie ji, tai ta, kuris brangesnis. Skiriasi tuo, kad brangesniojo stipresne koncentracija. Monika sake, kad eterinio aliejaus ten 4-8 kartus daugiau. Kvepia nerealiai:) O cinamono eterinis aliejukas tikrai gerulis, taip maloniai namie kvepia:)

Aš supratau, kad Honey klausė apie cinamono e.a. ax.gif
Atsakyti