Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Mitsė @ 2010 11 18, 20:14)
Mane sudomino "Anthyllis" kondicionuojantys šampūnai - ar tai reiškia, kad po jų kondicinieriaus nebereikėtų? smile.gif Ir kokios šampūnų kainos?  4u.gif

Gamintojas sako, kad turetu uztekti. siaip pati dar nespejau isbandyti tai kaip yra tikrai nezinau. Manau jei plaukai nera linke stipriai veltis turetu pakakti g.gif Pas mus kaina 19lt, o nuo pleiskanu 21.
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 11 18, 21:06)
"Ekobangoje" atsirado ir dekoratyvinės "Nilens Jord"kosmetikos, tiesa, kol kas ne pilnas asortimentas. Taip pat yra ir "Anthyllis" sampunu, duso zele, intimios higienos prausikliu. 4u.gif

Kokios blizgesiukų kainos, spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 18, 11:08)
Atėjau pasidžiaugti morkų sėklų hidrolatu wub.gif Po jo nereik net kremo tept, nes netempia odos.
Man irgi po jo netempia thumbup.gif
QUOTE(Iceland @ 2010 11 18, 12:39)
O jau nauji namučiai, labai labai gražūs  wub.gif
Mergaitės aš ir vėl su klausimu. Norėčiau įsigyti druską į vonią, bet nežinau, ar ji irgi būna natūrali  blush2.gif Kokia rinktis?
Paantrinsiu, liuksinis paveikslelis. ernesin saunuole thumbup.gif
As naudoju negyv. juros druska, pirkta kazkada lyg ir eurokose ir tikrai nebuvo brangi drinks_cheers.gif
QUOTE(Mitsė @ 2010 11 18, 18:20)
Kondicionierius Logona mit naturlichem Betain (apie 14 Lt už 150 ml, pirkau Biotekoje):

Ar jis purskiamas ar man kazkas vaidenasi? per visa plauku ilgi ji dedi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 18, 19:54)
Man irgi po jo netempia thumbup.gif

Ar jis purskiamas ar man kazkas vaidenasi? per visa plauku ilgi ji dedi? ax.gif

Man ir netempdavo, kai naudojau - bet aš glicerino ir pantenolio buvau įsilašinus, kaip ir į visus hidrolatus smile.gif

Purškiamas drinks_cheers.gif Purkšteliu ir ant viršugalvio, ten būna sena grifka susimetus ir susiraizgius po plovimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 11 18, 20:19)
Man ir netempdavo, kai naudojau - bet aš glicerino ir pantenolio buvau įsilašinus, kaip ir į visus hidrolatus smile.gif

Purškiamas  drinks_cheers.gif Purkšteliu ir ant viršugalvio, ten būna sena grifka susimetus ir susiraizgius po plovimo  biggrin.gif
Zinok morkos visai nieko, kiek esu bandzius, tai galima sdakyt geriausiai nuima tempima ir be pagerinimu drinks_cheers.gif
Dar gan maloniai nustebino salmucio hidrolatas, tokia faina oda buvo po jo, minksta tokia, dregna arode. testuosiu dar ji, kol kas tik 1 karta bandziau. kvapas tai numirk doh.gif bet poveiksi, jei nepasivaideno, geriausias is visu bandytu hidrolatu thumbup.gif

Ir neapriebina? mano saknys labai greit sukrenta, tai balzama tik labiau link galu visad tepu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 18, 21:23)
Pasak TV3, net ir ekologiškoje kosmetikos tiksi bomba. Manau kiek persūdyta ta mintis smile.gif

Tai reikia šiek tiek burbuliuką papūsti, kad viskas baisiau atrodytų. biggrin.gif

Moteros, papasakokit, kokius šampūnus ir dušo prausiklius savo vaikams perkat? Kaip Weleda medetkų šampūnas kūdikiams? Ar pirmokei tiktų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 18 lapkričio 2010 - 20:36
QUOTE(Etama @ 2010 11 18, 20:24)
Ir neapriebina? mano saknys labai greit sukrenta, tai balzama tik labiau link galu visad tepu g.gif

Neapriebina smile.gif BC dėdavau tik ant šaknų, bet vaizdas ne toks geras būdavo. Manau daug ir šampūnui nuopelnų tenka. Mąsčiau, kad reiktų išbandyt abu produktus atskirai, bet tas bendras efektas per daug geras, kad rizikuočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 18, 20:01)
P.S. Žiūrėkit TV3, bet jūs ir taip viską žinot. irnesakyk.gif

siaubas, po tokių laidų iš vis pagalvoji kaip dar ant žemės vaikštai, o apie anukų ateitį iš vis schmoll.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 18, 20:23)
Pasak TV3, net ir ekologiškoje kosmetikos tiksi bomba. Manau kiek persūdyta ta mintis smile.gif
...

nelabai supratau, tik tiek ir išgirdau apie ekologiškus g.gif

Sėdžių po veiduko valymo (ricina+ savas aliejukas(naudoju mišinį Sudėtis: ekologiški nerafinuoti lazdynų riešutų, dygminų, ir saulėgrąžų aliejai)) visa patenkinta kaip po SPA procedūrų bigsmile.gif Tik ar VISOMS po šios procedūros veidukas įrausta ? ... dabar jau praėjo po geros valandos ... Hidroliatą naudoju - Baltųjų MALIKŲ arba linėjiškai vadinamų arabinių jazminaičių thumbup.gif man labai kvepia.

Galva apsukta tiurbanu - sezamų aliejus su vit.E - tik gaila ryt galvą plausiu ne ekologišku šampūnu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2010 11 18, 23:00)
nelabai supratau, tik tiek ir išgirdau apie ekologiškus  g.gif

Prieš tai kalbėjo gydytoja homeopatė, kuri sakė, jog norint gyventi sveikai, ekologiškai, galvą plauti galima žolių nuovirais, kiaušiniais ir pan, o jeigu tai kelia pernelyg daug problemų arba atrodo nepatogu, reikia kopti laipteliu aukščiau iki chemijos ir naudoti ekologiškus produktus. O tada Grinevičiūtė rėžė apie tai, kad net ir juose tiksi bomba. Daugia apie ekologišką kosmetiką nieko nebuvo kalbėta.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 18, 20:33)
Kokios blizgesiukų kainos, spalvos?

blizgesiu neturim. Pas mus kol kas tusai, seseliai, bronzines pudros ir akiu piestukai
QUOTE(Etama @ 2010 11 18, 21:24)
Zinok morkos visai nieko, kiek esu bandzius, tai galima sdakyt geriausiai nuima tempima ir be pagerinimu drinks_cheers.gif
Dar gan maloniai nustebino salmucio hidrolatas, tokia faina oda buvo po jo, minksta tokia, dregna arode. testuosiu dar ji, kol kas tik 1 karta bandziau. kvapas tai numirk doh.gif bet poveiksi, jei nepasivaideno, geriausias is visu bandytu hidrolatu thumbup.gif

Man tai slamuciai vienas geriausiu naudotu hidrolatu. Po jo man oda maziau riebaluodavosi, bet nesausejo thumbup.gif O po kiek laiko zinok tame kvape net kazka labai malonaus atradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2010 11 18, 22:00)
Tik ar VISOMS po šios procedūros veidukas įrausta ? ...

zinoma irausta, ikaista, juk pakankamai aktyviai masazuoji, zinai kaip kraujotaka suaktyvini?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 18, 21:15)
zinoma irausta, ikaista, juk pakankamai aktyviai masazuoji, zinai kaip kraujotaka suaktyvini?smile.gif

truputėli išsigandau, nes mano oda jautri - galvoju jau prisidirbau, iš karto mintyse prabėgo "vai vai Kalėdos Nauji ant nosies, o aš sualergizuotu veideliu" lotuliukas.gif
Atsakyti