Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Atėnė @ 2010 11 25, 15:49)
Vakarinis ritualas idealus thumbup.gif . O ryte vandenėlio gal ir neužtenka, nes po nakties oda būna išskyrusi visko ir tą viską reikia nuplauti. Mano nuomonė tokia smile.gif

Atėne, ką tu pati naudoji veidui prausti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 25, 15:54)
parodykit ir man ta elektrini akmeni:) ir man nepatinka su zvakutemis, o jei dar praziopsai kada issigarina vanduo, tai kaip ima smirdeti degesiais doh.gif

Monika labai ipatigai gera roziu hidrolata gavo-superinis kvapas, stipresne koncentracija, uostant rodos, kad gyva roze uostai:)

Jau tikrai šitą buvai mačius smile.gif

drinks_cheers.gif Man irgi labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2010 11 25, 14:49)
Vakarinis ritualas idealus thumbup.gif . O ryte vandenėlio gal ir neužtenka, nes po nakties oda būna išskyrusi visko ir tą viską reikia nuplauti. Mano nuomonė tokia smile.gif

matai, kaip skirtingai rolleyes.gif Aš rytais tik vandenį naudoju, nieko daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 11 25, 15:57)
Atėne, ką tu pati naudoji veidui prausti? ax.gif
Papildyta:
Jau tikrai šitą buvai mačius smile.gif

drinks_cheers.gif Man irgi labai patinka ax.gif

aa, sita maciau, bet nebuvau girdejusi atsiliepimu smile.gif 4u.gif noriu, reikia:) bus kaledine dovana man:) kaip tik pas monik anusipirkau cinamono ea, labai svelnus kvapas, neikyrus, vakar jau ismeginau, tai labai kalediskai kvepes namai:)
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2010 11 25, 15:15)
o ka galetumet pasakyt del tokio prausimosi: vakare veidas patepamas aliejum,masazuojama,tada paplaunama karstu vandeniu,tada uztepamas rasulo molis,masazuojama,ir tada nuplaunama.nesistumdo nesvarumai? ryte-tik vanduo..

Aš tai daryčiau atvirkščiai - pirma nusiprausčiau veidą moliu, po to aliejais, kad jų likutis dar per naktį įsigertų į švarią odą. ax.gif
Atsakyti
micefee, o pati kada bandei praustis aliejumi? Kai nusivalai, tai jokio likučio nelieka, dažnai dar reikia žiūrėti, ko užpurkšti ar užtepti ant viršaus wink.gif
Atsakyti
Nidulia, kurį pirkai? Nes AN, kiek mačiau, du yra. Kuo jie skiriasi įdomu g.gif Man irgi reik, kad namai cinamonu kvepėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 25, 16:49)
micefee, o pati kada bandei praustis aliejumi? Kai nusivalai, tai jokio likučio nelieka, dažnai dar reikia žiūrėti, ko užpurkšti ar užtepti ant viršaus wink.gif

Aš nenuvalau aliejaus, nuplaunu veidą prausikliu, tada įtrinu drėgną odą aliejumi ir jis visas susigeria į ją per kelias min. ax.gif
Atsakyti
aha, tai tu nuplauni prausikliu, o aš nuplaunu aliejumi su mini masažu, šiltu rankšluosčiu nuvalau, tai kartais net nedidelį tempimo jausmą jaučiu. Kad būtų oda beprotiškai primaitinta po tokio prausimo, tai negaliu pasakyti. Ir tik po to purškiu hidrolatą, lašinu serumo ir nerolio eliksyro lašiuką, kad susigertų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 25, 17:34)
Aš nenuvalau aliejaus, nuplaunu veidą prausikliu, tada įtrinu drėgną odą aliejumi ir jis visas susigeria į ją per kelias min.  ax.gif

Jei teisingai supratau, tai čia ne prausimasis aliejumi, apie kurį Satura klausė ax.gif
Atsakyti
Gal žinot, kokiai odai ir apskritai kam naudojamas juodųjų serbentų hidrolatas?
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 25, 15:31)
Merginos,padekit apsisprest,kuri bronzata pasirinkt?Noriu ,kad veidas igautu idegio efekta.
Sita is EM
user posted image

Šitą turiu, visai patinka smile.gif Gana tamsus pas mane, tai švelniai ir nedaug reikia perbraukti, bet šiaip gerai lyg viskas su juo smile.gif
O Hauschkos, deja, neturėjusi, tai negaliu palyginti...
Atsakyti
Hauschkos irgi išgirtas, kad rudas ir gražus. Tik kaina, aišku, lenkia Everyday Minerals smile.gif

eja, pasiklausk jos, koks jos nikas SM'e. Gal žmogus tiesiog tikrą vardą įsirašė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 25 lapkričio 2010 - 16:59