Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(geggle @ 2010 11 24, 18:07)
Labai patiko sis vazelinas. Pasitepus lupas is karto suminkstino ir atgaivino smile.gif dziaugiuosi ji isbandziusi.

user posted image

Aš irgi tokį naudoju, tai labai patenkinta thumbup.gif Dar turiu tokį ir vanilinį,bet dar nebandžiau ax.gif

Merginos, norėjau paklausti dėl plaukų kaukių 4u.gif Gal galit parašyti kokius nors savo trumpučius receptukus, kuriuos namie greitai pasimaišot, na pvz su alyvuogių aliejum, kiaušiniais, citrinos sultim, kefyrais ir pan? Ar svarbu tikslios proporcijos,ar galima iš akie pilstelt? blush2.gif Ir kaip tas kaukes dėti, ar išplovus galvą ant drėgnų plaukų,tada panešiojus vėl išplauti,ar dėti ant sausų neplautų plaukų ir tada galvą plauti? blush2.gif

Šeimos vaistinėj nuolaidos kosmetikai, tai prigriebiau Weledos druskinę dantų pastą, ją čia ne viena buvo išgyrusi, tai bandysiu rolleyes.gif

O Rimi akcija Natura Siberica produktams - 35%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruutta: 25 lapkričio 2010 - 13:31
mergaites,gal galit padet ishsiaiskint ar gera sudetis sio blizgio
Hydrogenated polyisobutene, pentaerythrityl tetraisostearate, polybutene, ethylhexyl palmitate, ethylene/propylene/Styrene copolymer, butylene/ethylene/styrene copolymer, c18- 36 acid triglyceride, ricinus communis (castor) seed oil, silica, bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, phenoxyethanol, caprylyl glycol, tocopheryl acetate, benzophenone-3, glycine soja (soybean) oil, retinyl palmitate, Aloe barbadensis leaf extract, bht, sorbic acid.
Papildyta:
mergaites,o AMWAY ten naturali kosmetika ar tik skelbias?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 25, 14:40)
snd buvau stepono 6, bet kazkodel parduotuve buvo uzdaryta, persikele gal? blink.gif

Praeitą savaitę buvau, tai dirbo ir apie išsikėlimą nieko neminėjo.
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2010 11 25, 14:38)
mergaites,o AMWAY ten naturali kosmetika ar tik skelbias?

Nenatūrali ir su natūralumu nieko bendro neturi.
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 25, 13:38)
mergaites,gal  galit padet ishsiaiskint ar gera sudetis sio blizgio

phenoxyethanol,

sudedamosios dalys nematytos, apie kiekvieną ieškoti info užtruktų laiko. Kiek matau, dalis jų gali būti tiek augalinės, tiek sintetinės kilmės. O kai nėra sertifikuotas produktas, tai niekas ir nežino, ko ten iš tikrųjų prikrauta, deja....

paryškinau konservantą, kurį Europos gamintojai naudoja savo reklamai: mes jo nededame smile.gif

DG, žiūrėk, ką radau apie deo Lavanila: čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 25 lapkričio 2010 - 14:00
QUOTE(Ruutta @ 2010 11 25, 14:30)
Šeimos vaistinėj nuolaidos kosmetikai, tai prigriebiau Weledos druskinę dantų pastą, ją čia ne viena buvo išgyrusi, tai bandysiu  rolleyes.gif

Man patiko druskinė pasta, jau beveik visą tubelę sunaudojau, pabandysiu dabar gal kokią kitokią, bet šitą mielai kartočiau. Gerai apnašas nuvalo, lieka gaivumo pojūtis.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 25, 14:59)
sudedamosios dalys nematytos, apie kiekvieną ieškoti info užtruktų laiko. Kiek matau, dalis jų gali būti tiek augalinės, tiek sintetinės kilmės. O kai nėra sertifikuotas produktas, tai niekas ir nežino, ko ten iš tikrųjų prikrauta, deja....

drinks_cheers.gif

Skaičiau, kad hydrogenated polyisobutene - sintetinis aliejus, kuris naudojamas kaip mineralinio aliejaus pakaitalas, o jis eina pirmuoju numeriu. Kiti einantys priekyje irgi kažkokie neaiškūs, kiek žiūrinėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 25 lapkričio 2010 - 14:13
QUOTE(Atėnė @ 2010 11 25, 12:09)
Jei galima pasisakysiu ax.gif
Problema tikrai ne tame, kad alergizuoja vanduo ar hidrolatas. Man labai panašu į tai, kad veidukui tiesiog trūksta rytinio/vakarinio valymo, ko pasekoje kemšasi poros, susidaro spuogai. Jei dienos dulkes, susidariusius nešvarumus ir per odą pašalintus apykaitos produktus nuprausiat tik vandeniu, tai tas pats lyg juos visus perstumdote iš vienos vietos į kitą. Na kažkiek jų nusiplauna, bet didžioji dalis tiesiog paskirstoma po veidą ir tiek. O jei dar naudojate aliejų (ir ypač vakare), tai tą visą nešvarumų sluoksnį užtvirtinat plėvele, labai apsunkinančia odos valymosi procesą, kuris naktį būna ypač aktyvus. Hidrolatas net nedaro savo darbo, nes jis negalėdamas prasiskverbti pro aliejų, tiesiog laikosi ant odos kol išgaruoja, o turėtų maitinti/drėkinti. Juk vanduo riebaluose neskęsta mirksiukas.gif .
Žodžiu, prirašiau aš čia gal nelabai apetitnai, bet tikiuosi suprantamai smile.gif . Tiesiog siūlau veidą ryte ir vakare prausti pvz. rasulo molio pasta, tada pasipurkšti hidrolatu, o tik tada ant dar drėgnos odos tepti aliejų/kremą 4u.gif .
Labai tikiuosi, kad odos problemos išsispręs smile.gif

o ka galetumet pasakyt del tokio prausimosi: vakare veidas patepamas aliejum,masazuojama,tada paplaunama karstu vandeniu,tada uztepamas rasulo molis,masazuojama,ir tada nuplaunama.nesistumdo nesvarumai? ryte-tik vanduo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamparam:): 25 lapkričio 2010 - 14:16
QUOTE(Flos @ 2010 11 24, 23:29)
Sveikos, iki šiol tik sėmiausi žinių iš jūsų, manau atėjo laikas truputį parodyti, ką pavyksta sumaišyti smile.gif

saunuole thumbup.gif

ir as prisidedu prie klausimo apie vaisiu miltukus smile.gif ar nepriduoda jie lipnumo? koki % dejai?

ir as nenaudociau aliejaus, kuris oksidavosi.

QUOTE(Satura @ 2010 11 25, 12:59)

DG, žiūrėk, ką radau apie deo Lavanila: čia smile.gif

cha smile.gif

viska reikia tikrinti drinks_cheers.gif tie zurnalistai daro tyrimus, net knygas paskui raso, bet, atrodo, ne iki galo smile.gif
is kitos puses, galima buvo nuspeti, jos ir rase, kad geru antiperspiratu ir mascaru tarp naturaliu gaminiu pasigenda. tai gal cia tas maziau kenksmingas variantas, kuri jos radusios.
Atsakyti
tai galbūt, bet žinai - užklijuoja žalią lapą ant buteliuko ir vis tiki, kad čia natūralu doh.gif
Atsakyti
Merginos,padekit apsisprest,kuri bronzata pasirinkt?Noriu ,kad veidas igautu idegio efekta.
Sita is EM
user posted image
ar Dr.Hauscha bronzatas
http://www.zaliazali...bronzantas.html
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2010 11 25, 14:15)
o ka galetumet pasakyt del tokio prausimosi: vakare veidas patepamas aliejum,masazuojama,tada paplaunama karstu vandeniu,tada uztepamas rasulo molis,masazuojama,ir tada nuplaunama.nesistumdo nesvarumai? ryte-tik vanduo..

Vakarinis ritualas idealus thumbup.gif . O ryte vandenėlio gal ir neužtenka, nes po nakties oda būna išskyrusi visko ir tą viską reikia nuplauti. Mano nuomonė tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 24, 15:27)
turiu ir as zvakini, tai man nepatinka, kad labai greitai uzkaista vanduo.

o tas elektrinis akmuo garina EA is leto ir neperkaitina jo  bigsmile.gif

parodykit ir man ta elektrini akmeni:) ir man nepatinka su zvakutemis, o jei dar praziopsai kada issigarina vanduo, tai kaip ima smirdeti degesiais doh.gif

QUOTE(Ramintele 26 @ 2010 11 24, 16:50)
Sveikos mergaites 4u.gif nebeliko laiko net pas jus uzsukti verysad.gif nezinau ar nuo kt vandens ar kas bet mano oda isprotejo, sauseja,beria, nors priemones

sveika pradingele, ne tau vienai cia oda durniuoja:)
kad parsiveziau is Monikos ea visokiu, tai jauu kaifuosiu:)
Monika labai ipatigai gera roziu hidrolata gavo-superinis kvapas, stipresne koncentracija, uostant rodos, kad gyva roze uostai:)
Atsakyti