QUOTE(Satura @ 2010 11 24, 22:02)
žmogaus kūne yra dvi vietos, kuriose yra daugiausiai riebalinių liaukų. Tai yra veidas ir nugara. Jeigu kažkas ypač gerai tinka rankoms, kojoms, pilvui, nereiškia, kad bus gerai ir paminėtoms dviems teritorijoms. Su jomis reikia atsargiai, nes, kaip matai, jos skiriasi nuo viso kitko
aš nilinį sviestmedį panaudoju kaip paakių kremą, man labai patinka. Įmaišiau kažkada į veido prausimo aliejų, bet jau jautėsi per daug sunkumas, riebumas.
sakyčiau, pasilik tokius eksperimentus gūdžiai žiemai. Jiems dabar dar tikrai ne laikas
aš nilinį sviestmedį panaudoju kaip paakių kremą, man labai patinka. Įmaišiau kažkada į veido prausimo aliejų, bet jau jautėsi per daug sunkumas, riebumas.
sakyčiau, pasilik tokius eksperimentus gūdžiai žiemai. Jiems dabar dar tikrai ne laikas
aha, nilini sviestmedi as ir paakiams panaudoju. na tada visam veidui nebenaudosiu sviestmedzio, ziuresim kaip situacija keisis. dekuj uz nuomones
Papildyta:
QUOTE(ingridzi @ 2010 11 24, 22:04)
Tas ir keisciausia, kad naudojant chemine kosmetika nebuvo problemu su oda, o atsirado naudojant naturalia. Jauciuos kaip i paauglyste gryzus
Kazkas man aiskino, kad chemine viska uzblokuoja odos viduje ir neleidzia jai naturaliai apsivalyt, o kai jos nebenaudoji, tos visos uzkoncervuotos odoje blogybes lenda i pavirsiu. Bet kad labai jau ilgai jos lenda
Kazkas man aiskino, kad chemine viska uzblokuoja odos viduje ir neleidzia jai naturaliai apsivalyt, o kai jos nebenaudoji, tos visos uzkoncervuotos odoje blogybes lenda i pavirsiu. Bet kad labai jau ilgai jos lenda
bet mane nervuoja tai, kad oda pastoviai paraudusi, , tokia nelabai lygi atrodo, kartais paberta.. kiek ji gali valytis....? dabar mano oda is svelnaus persiko pasidare lyg apelsinas, braukiant per veido oda jauciasi tokie nelygumai lyg bet prie sintetikos nenoriu grizti